חיבור מחשב HDMI לטלויזיה רגילה
2 שאלות, המתחלקות לאודיו ווידיאו.
ברשותי טלויזיה 21" של LG מהדור האחרון רק שהיא לא תומכת בHD מבחינת חיבורים, יש לה רק חיבור RCA של וידיאו וזוג אודיו.
רסיבר של מרנטז HDMI 8.1.
DVD HDMI של מרנטז גם כן.
מחשב נייד HD מהדור האחרון של ואיו של סוני.
ממיר של HOT עם יציאה אחת של RCA של וידיאו וזוג אודיו.
מערכת 5.1 של BOSE
איך אני מחבר את הוידיאו בין כולם ?
חיברתי את הטלויזיה ליציאה(Monitor( של הרסיבר, והכנסתי את הממיר לכניסת TV. את הDVD חיברתי באמצעות כבל HD לכניסה אחת מיני 4 לרסיבר.
את הסאונד מהטלויזיה באופציה הנ"ל אני לא שומע בכלל.
ניסיתי היום לחבר את המחשב, ללא הצלחה, אין לי יציאה של SVIDEO במחשב רק HD - חיברתי אותו ישירות לרסיבר, אבל הרסיבר לא הציג תמונה - הרסיבר הראה שהוא קולט (הנורה של HD פעלה) והמחשב פעל במוד של HD AV אבל הטלויזיה הציגה מסך שחור.
חשבתי לחבר את הטלויזיה במקרים הנ"ל ליציאה מהרסיבר של המוניטור רק לא RCA אלא SVIDEO ? יעזור ?
יש דרך אחרת אולי בקנפוג ?
בקשר לסאונד, כרגע הכול נשלט מהרסיבר. ואין סאונד מהטלויזיה. באיזה כבלים אני יכול לחבר בכדי להשיג סאונד יותר טוב, או שזה לא משנה.
יש לי עוד טלויזיה של טושיבה, עם יותר יציאות ועם יציאה כחולה קומפונט - שאין לי מושג למה היא משמשת.
תודה,
אלון
ברשותי טלויזיה 21" של LG מהדור האחרון רק שהיא לא תומכת בHD מבחינת חיבורים, יש לה רק חיבור RCA של וידיאו וזוג אודיו.
רסיבר של מרנטז HDMI 8.1.
DVD HDMI של מרנטז גם כן.
מחשב נייד HD מהדור האחרון של ואיו של סוני.
ממיר של HOT עם יציאה אחת של RCA של וידיאו וזוג אודיו.
מערכת 5.1 של BOSE
איך אני מחבר את הוידיאו בין כולם ?
חיברתי את הטלויזיה ליציאה(Monitor( של הרסיבר, והכנסתי את הממיר לכניסת TV. את הDVD חיברתי באמצעות כבל HD לכניסה אחת מיני 4 לרסיבר.
את הסאונד מהטלויזיה באופציה הנ"ל אני לא שומע בכלל.
ניסיתי היום לחבר את המחשב, ללא הצלחה, אין לי יציאה של SVIDEO במחשב רק HD - חיברתי אותו ישירות לרסיבר, אבל הרסיבר לא הציג תמונה - הרסיבר הראה שהוא קולט (הנורה של HD פעלה) והמחשב פעל במוד של HD AV אבל הטלויזיה הציגה מסך שחור.
חשבתי לחבר את הטלויזיה במקרים הנ"ל ליציאה מהרסיבר של המוניטור רק לא RCA אלא SVIDEO ? יעזור ?
יש דרך אחרת אולי בקנפוג ?
בקשר לסאונד, כרגע הכול נשלט מהרסיבר. ואין סאונד מהטלויזיה. באיזה כבלים אני יכול לחבר בכדי להשיג סאונד יותר טוב, או שזה לא משנה.
יש לי עוד טלויזיה של טושיבה, עם יותר יציאות ועם יציאה כחולה קומפונט - שאין לי מושג למה היא משמשת.
תודה,
אלון
בעית יציאת הסאונד מהרסיבר למסך נפתרת בקלות - MONITOR מוציא רק תמונה. אתה צריך להוסיף זוג RCA לסאונד.
SVIDEO מוציא רק תמונה.
כניסות במסך טושיבה (לא יציאות) : קומפוננט - שלוש צבעים נפרדים, נותנים איכות הרבה יותר גבוהה מחיבור קומפוזיט (RCA בודד).
מחשב נייד : יעזור אם תציין את הדגם או תתן לינק לSPECS שלו.
SVIDEO מוציא רק תמונה.
כניסות במסך טושיבה (לא יציאות) : קומפוננט - שלוש צבעים נפרדים, נותנים איכות הרבה יותר גבוהה מחיבור קומפוזיט (RCA בודד).
מחשב נייד : יעזור אם תציין את הדגם או תתן לינק לSPECS שלו.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
תודה,
דגם הרסיבר הוא 5002 SR,
בקשר לסאונד, זו בדיוק הבעיה איפה לחבר את הRCA, הרי היציאה מהרסיבר היא לרמקולים.
ישנה יציאה אחת שהיא AUX ראשי לאודיו.
בקשר לטלויזיה, אני אשאר עם הLG, יש לו מאחורה 2 חיבורי SCART, הבאתי אחד, אני מתכוון לחבר את הכבלים דרך הכניסה של הSCART והיציאה תלך לרסיבר. ככה הסאונד יגיע מהטלויזיה.
עדיין נשארת השאלה של הוידיאו לHD, הדגם של המחשב הוא VGNFW292J אם עוזר, מסך 16.4.
אני חושב שהפתרון הכי טוב יהיה להביא ממיר לSVIDEO ולחבר את התמונה לשם. והסאונד לאוזניות. האם יעבוד ? כי החיבור של הHDMI אמור להיות גם של סאונד.
ד"א: יש למישהו מושג מה הדרך הכי טובה לייעל את הסאונד מהרסיבר ?
תודה
דגם הרסיבר הוא 5002 SR,
בקשר לסאונד, זו בדיוק הבעיה איפה לחבר את הRCA, הרי היציאה מהרסיבר היא לרמקולים.
ישנה יציאה אחת שהיא AUX ראשי לאודיו.
בקשר לטלויזיה, אני אשאר עם הLG, יש לו מאחורה 2 חיבורי SCART, הבאתי אחד, אני מתכוון לחבר את הכבלים דרך הכניסה של הSCART והיציאה תלך לרסיבר. ככה הסאונד יגיע מהטלויזיה.
עדיין נשארת השאלה של הוידיאו לHD, הדגם של המחשב הוא VGNFW292J אם עוזר, מסך 16.4.
אני חושב שהפתרון הכי טוב יהיה להביא ממיר לSVIDEO ולחבר את התמונה לשם. והסאונד לאוזניות. האם יעבוד ? כי החיבור של הHDMI אמור להיות גם של סאונד.
ד"א: יש למישהו מושג מה הדרך הכי טובה לייעל את הסאונד מהרסיבר ?
תודה
Blerofon כתב:אHD יכול לעבור בקומפוננט אנלוגי ודיגיטלי, השאלה האם קומפזיט RCA פשוט יכול לעבוד ? בעקרון,כן, אם אתה מתכוון לשלושה RCA
או שאני צריך להגדיר ברסיבר משהו ? לא, רק לנתב דרך היציאה המיועדת. ז"א, אם הכניסה היא ב-TV , אז לשים את הרסיבר על TV.
ומישהו יודע מהי ההגדרה הכי טובה לסאונד ?אתה שואל זאת פעם שנייה ואני עדיין לא מבין את הכוונה.
איפה ההגדרה? ברסיבר? ב-DVD?
אם אתה מחבר דיגיטלי, אז תבחר בסיבר מצב AUTO והוא כבר יבחר את מה שצריך....
תבחר DD. כל השאר זה הדמיות מסטריאו.
RGB - סוג אות וידאו. ניתן להגיד בגסות ש-RGB הוא כמו קומפוננט, המחובר ע"י 3 כבלים RCA או בחיבור סקארט.
RCA - קונקטור בלבד.
RGB - סוג אות וידאו. ניתן להגיד בגסות ש-RGB הוא כמו קומפוננט, המחובר ע"י 3 כבלים RCA או בחיבור סקארט.
RCA - קונקטור בלבד.
Blerofon כתב:הבנתי, אז החיבור הוא RCA שמעביר RGB, כן, אבל כשהכבל הוא בעכבה של 75 אום. הכבל הצהוב מתוך השלושה שאתה מקבל עם הDVD הכי פשוט עונה להגדרה.
והDD טוב למה ? לסרטים, מוסיקה ?גם וגם. מצב הAUTO או STRAIGHT משתמש בהגדרה הנכונה לבד....