שלום,
זמנית מכרתי את מסך המחשב שלי כך שיש לי מחשב אבל אין לי מסך.. השאלה היא אם ניתן להשתמש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב אחר - נייח.
כלומר האם אני יכול לחבר את המחשב הנייח,דרך יציאת כרטיס המסך שלו אל המסך של הלפטופ כך שהלפטופ לא יהיה פעיל,מלבד המסך שלו...
יציאות כרטיס המסך שבמחשב הנייח: יציאת VGA,יציאת DVI,יציאת S VIDEO
יציאות המסך בלפטופ: יציאת VGA,יציאת S VIDEO - יש סימון קטן ליד יציאה זו המראה מין מקלט טלוויזיה קטן וחץ המורה לתוך היציאה - כלומר אולי ניתן להשתמש ביציאה זו ככניסה
יש למישהו רעיון?
שימוש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב נייח - אפשרי?
איזה לפטופ זה ? דגם ? [אתה צריך לבדוק באינטרנט מה הסימון אומר]amit145 כתב:שלום,
זמנית מכרתי את מסך המחשב שלי כך שיש לי מחשב אבל אין לי מסך.. השאלה היא אם ניתן להשתמש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב אחר - נייח.
כלומר האם אני יכול לחבר את המחשב הנייח,דרך יציאת כרטיס המסך שלו אל המסך של הלפטופ כך שהלפטופ לא יהיה פעיל,מלבד המסך שלו...
יציאות המסך בלפטופ: יציאת VGA,יציאת S VIDEO - יש סימון קטן ליד יציאה זו המראה מין מקלט טלוויזיה קטן וחץ המורה לתוך היציאה - כלומר אולי ניתן להשתמש ביציאה זו ככניסה
יש למישהו רעיון?...
כנראה שלא לא תוכל לעשות אז בלי לפרק את המסך ולהלחים לו יציאת DVI
אבל remote desktop מהמחשב הנייד לנייח לא יפתור לך את הבעיה ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין צורך בשום חיבורים והלחמות, רק תוכנת שליטה מרחוק בסגנון CLONE DESKTOP, המחשב הראשי שלך יהיה הלפטופ ואתה תשתלט על המסך של הנייח שלך.amit145 כתב:שלום,
יש למישהו רעיון?...
כל זה מבתצע ברשת ביתית