שימוש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב נייח - אפשרי?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום,

זמנית מכרתי את מסך המחשב שלי כך שיש לי מחשב אבל אין לי מסך.. השאלה היא אם ניתן להשתמש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב אחר - נייח.
כלומר האם אני יכול לחבר את המחשב הנייח,דרך יציאת כרטיס המסך שלו אל המסך של הלפטופ כך שהלפטופ לא יהיה פעיל,מלבד המסך שלו...

יציאות כרטיס המסך שבמחשב הנייח: יציאת VGA,יציאת DVI,יציאת S VIDEO

יציאות המסך בלפטופ: יציאת VGA,יציאת S VIDEO - יש סימון קטן ליד יציאה זו המראה מין מקלט טלוויזיה קטן וחץ המורה לתוך היציאה - כלומר אולי ניתן להשתמש ביציאה זו ככניסה

יש למישהו רעיון?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

amit145 כתב:שלום,

זמנית מכרתי את מסך המחשב שלי כך שיש לי מחשב אבל אין לי מסך.. השאלה היא אם ניתן להשתמש בלפטופ כמסך בלבד המחובר למחשב אחר - נייח.
כלומר האם אני יכול לחבר את המחשב הנייח,דרך יציאת כרטיס המסך שלו אל המסך של הלפטופ כך שהלפטופ לא יהיה פעיל,מלבד המסך שלו...

יציאות המסך בלפטופ: יציאת VGA,יציאת S VIDEO - יש סימון קטן ליד יציאה זו המראה מין מקלט טלוויזיה קטן וחץ המורה לתוך היציאה - כלומר אולי ניתן להשתמש ביציאה זו ככניסה

יש למישהו רעיון?
...
איזה לפטופ זה ? דגם ? [אתה צריך לבדוק באינטרנט מה הסימון אומר]
כנראה שלא לא תוכל לעשות אז בלי לפרק את המסך ולהלחים לו יציאת DVI

אבל remote desktop מהמחשב הנייד לנייח לא יפתור לך את הבעיה ?

amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

האמת שהייתי צריך את זה באופן זמני כי המסך שלי היה בתיקון.. הוא כבר חזר אז זה הרבה יותר פשוט עכשיו :)
תודה רבה בכל אופן..

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

amit145 כתב:שלום,

יש למישהו רעיון?
...
אין צורך בשום חיבורים והלחמות, רק תוכנת שליטה מרחוק בסגנון CLONE DESKTOP, המחשב הראשי שלך יהיה הלפטופ ואתה תשתלט על המסך של הנייח שלך.
כל זה מבתצע ברשת ביתית

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”