הגדרת מצב הסאונד ברסיבר בזמן צפיית סרט
ברגע שאתה מחובר דיגיטאלית מהDVD למגבר שלך,אין שום סיבה שהמגבר שלך לא יזהה אוטומטית את הפסקולים הדיגיטאליים(DOLBY ,DTS וכו..)כמוכן עליך לעתים קרובות להכנס בתפריט הסרט ובחור הקידוד המתאים לך.כל השאר הם הדמיות של המגבר לפסקולים לא דיגיטאלים.
במגברי הרמן, ברגע שהכנסת דיסק שקודד בAC3 הוא ישר יזהה אותו ובצג של הרסיבר ייכתב DOLBY DIGITAL , ואז כל האפשרויות של DTS NEO 6 ומצבי DSP למינהם יחסמו ויתאפשרו לך רק מצבים שכלולים בקטגוריה של DD . ובתנאי שיש לך כבל אופטי או קואקסלי לחלופין אשר יאפשר העברת מידע באופן דיגיטלי.
חיה כאילו לא חיית אף פעם, מניסיון !
לגבי השאלה הראשונה, ברוב המגברים המעבר קורה אוטומטית אבל אני מאמין שיש עדיין כמה מגברים שבטח לרוב ישנים שזה לא קיים שם.
לגבי השניה, אני מאין שכן לעניות דעתי אני לא בטוח שזה שייך למתי ובאיזה זמן הסרט מתנגן.

לגבי השניה, אני מאין שכן לעניות דעתי אני לא בטוח שזה שייך למתי ובאיזה זמן הסרט מתנגן.
אוקיי אז חיברתי היום את הכבל האופטי ויש לי כמה שאלות
1.בהגדרות של הDVD הdigital outpot צריך להיות על bitstream נכון?
2.הייתכן שהDVD שלי לא תומך במצב שמיעה DTS?יש לו בערך שנתיים וחצי על המדף....
3.כאשר אני צופה בסרט XVID רגיל שמקודד עם AC3 הרסיבר אוטומטית מגדיר לי כמצב pro logic,אך הסרט עצמו משתבש,אפשר להעביר קדימה רק 2 או 4 שניות ולא 20 שניות כמו שהיה לפני שחיברתי את האופטי,וגם שאני עושה זאת הליפסים פתאום לא תואמים .
נראה לי שזה קשור בהגדרת הdigital outpot ,ייתכן?
3.כאשר אני צופה בסרט XVID רגיל שמקודד עם AC3 הרסיבר אוטומטית מגדיר לי כמצב pro logic,אך הסרט עצמו משתבש,אפשר להעביר קדימה רק 2 או 4 שניות ולא 20 שניות כמו שהיה לפני שחיברתי את האופטי,וגם שאני עושה זאת הליפסים פתאום לא תואמים .
נראה לי שזה קשור בהגדרת הdigital outpot ,ייתכן?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תשובותasafasher כתב:אוקיי אז חיברתי היום את הכבל האופטי ויש לי כמה שאלות
נראה לי שזה קשור בהגדרת הdigital outpot ,ייתכן?...
1.כן
2.יתכן אבל לא הגיוני.
3.לא יודע.
תשובות לistarmini
לגבי השניה : זה נדיר מאוד שDVD אשר נמצא כבר שנתיים על המדף לא יתמוך במפענח DTS.
לגבי השלישית: אם הכנסת סרט DVIX והוא מקודד AC3 אין סיבה שהרסיבר ישים אותו על PL ולא על DOLBY DIGITAL ,ואני לא חושב שזה קשור איכשהו לdigital outpot אלא יכול להיות קשור לרסיבר בsetup עצמו או חוששני שהDVD שנמצא ברשותך לא מתפקד כראוי.
לגבי השלישית: אם הכנסת סרט DVIX והוא מקודד AC3 אין סיבה שהרסיבר ישים אותו על PL ולא על DOLBY DIGITAL ,ואני לא חושב שזה קשור איכשהו לdigital outpot אלא יכול להיות קשור לרסיבר בsetup עצמו או חוששני שהDVD שנמצא ברשותך לא מתפקד כראוי.
לגבי הDVD,אין סימן של DTS בקדמת המכשיר כמו הDD ושאר הפורמטים שהוא תומך בהם....drorico כתב:תשובות לistarmini
לגבי השלישית: אם הכנסת סרט DVIX והוא מקודד AC3 אין סיבה שהרסיבר ישים אותו על PL ולא על DOLBY DIGITAL ,ואני לא חושב שזה קשור איכשהו לdigital outpot אלא יכול להיות קשור לרסיבר בsetup עצמו או חוששני שהDVD שנמצא ברשותך לא מתפקד כראוי....
ולגבי הסרט שמקודד בAC3 התכוונתי שאכן הוא מזהה את הסרט כDD...
מקווה שהדיסק היה שרוט או משהו ולא משהו בהגדרות...