10 דברים שכדאי לרשום בחוזה נישואין

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73211
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3153 פעמים

שליחה #1 

1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת.
2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש **** גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב.
3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים.
4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהיה אשמה.
5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה באזור חלציים כמו שלך.
6. אני אציין לעיתים תכופות כמה טוב אתה במיטה כמה זמן אתה מחזיק מעמד.
7. ואני אציין זאת בפני חבריך, פעמים רבות.
8. לאחר המין (שאני לעולם לא אכנה בשמות גנאי כמו "התעלסות" או "לעשות אהבה"), לא אצפה ממך לחבק אותי במשך שעות עד שתירדם לך היד, ובנוסף על כך לא אתן לשערי להפריע לך ע"י כך שהוא ייגע לך בפנים.
9. במיטה אהיה להוטה לנסות כל תנוחה חדשה שרק תעלה על דעתך, במיוחד תנוחות בהן אני עושה את כל העבודה ואתה רק שוכב ונהנה.
10. אני אתחקר את החברות שלי ללא הפסק, והודיע לך אם לאחת מהן יש נטיות בי-סקסואליות, ואז אזמין אותה לארוחת ערב ואחביא את מפתחות הרכב שלה כך שהיא תאלץ להישאר ללילה.
11. אני מבטיחה להתאמן בחדר הכושר, לפחות שעתיים בכל יום, בכדי לשמור בשבילך על גוף חטוב וסקסי, למרות שלכרסך, מרוב בירות ומנגלים, יש ממדים של בטן בחודש התשיעי להריון.
12. אני מבטיחה לעולם לא להזכיר את "נדידת השיער הגדולה, מהראש לגב" ו\או את העובדה שראשך דומה למלון.
13. אני מבטיחה לגלח כל סנטימטר אפשרי בגופי, ובנוסף לאהוב את זיפי זקנך במהלך סוף השבוע.
14. אחרי שניפרד, לעולם לא אשכב עם אף אחד אחר מחבריך או עמיתך, או אנשים שפגשת או שתפגוש בעתיד. וכאשר גבר יתחיל איתי, הודיע לו חגיגית כי - "היית הכי טוב ואני לא מוכנה להיות עם אף גבר אחר".
15. אני מבינה כי כל החפצים המכניים, כמו מכוניות, מחשבים, משחקים ושלטים הם מעבר להבנתה של אישה. ואני רק אעשה מעצמי צחוק, בניסיון להשתמש בהם. לכן אתה אחראי על כל הדברים המכניים.
16. החפצים המכניים הבאים הם היוצאים מהכלל הם: מגהץ, מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור, כיריים, מקרר, פח אשפה, שואב אבק, חיתולים ושירותים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46326
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5067 פעמים

שליחה #2 

:lol:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

:lol: :lol:
יפה...

bitton71
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
הצטרף: דצמבר 2004
שם מלא: דודי ביטון
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

אם היה פה פורום "מדע בידיוני" הייתי מציע להעביר את הפוסט לשם...
יפה (Y) :lol:
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
הצטרף: אוגוסט 2005
מיקום: צפת-אין רמזורים-יש אוויר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

אין ספק שבכל אשה מונות לפחות 100 טענות-משהו נקבי מולד
אמן מייסר

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”