:הל: HOT מעשירה את חבילת ה- HD ומוסיפה את ערוץ MTVN HD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
[pressrelease]
חברת HOT מעשירה ומחזקת את חבילת ה- HD ללקוחותיה ומוסיפה ערוץ HD חדש ובלעדי ערוץ MTVN HD שישדר מגוון קליפים, הופעות חיות, סדרות, אירועים והפקות מקור של ערוץ MTV ומגוון תוכניות ילדים של ערוץ ניקלודיאון .
הערוץ החדש והבלעדי מתווסף לחבילת התוכן ברזולוציה גבוהה (HD) שמציעה HOT ללקוחותיה וכוללת את הערוצים ערוץ HOT Definition HD , ערוץ EuroSport HD, ערוץ National Geographic HD, ערוץ VOOM HD וערוץ ספורט 5 HD.
ערוץ MTVN HD, המיוצג כמו שאר ערוצי MTV בישראל, על ידי חברת ענני תקשורת, יעלה היום לשידור ב- HOT בערוץ מס' 519 וישדר 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה לקהל הצעירים והילדים. ערוץ המוזיקה החדש ישדר באיכות שמע AC3 ומיועד ללקוחות בעלי ממיר HD המנויים על חבילת HOT HD ללא עלות נוספת. בנוסף, יהיו זמינים חלק מתכני הערוץ במסגרת השירות החדש VOD HD.
MTVN HD ישדר בין השאר תוכניות מפתח מוכרות כגון MTV אנפלאגד, מספרי סיפורים ((Storytellers של VH1, וכן אירועי חשובים בתחום, ביניהם טקסי הפרסים האמריקאיים והאירופאים MTV וכן את Chart Blast, תוכנית שמשלימה את חווית המצעד המסורתי של MTV מבחינת המימד הטכני והופעות חיות.
בנוסף הערוץ יכלול תכניHD חדשים ובלעדיים שטרם שודרו בארץ כגון התוכניות:
UNCOMPRESSED - קליפים חדשים מהמקומות המרהיבים ביותר באירופה ובעולם עם כל העובדות שלא ידעתם לגבי המוסיקה והאומנים ו"פיצוץ של מצעד" Chart Blast))– הקליפים של האומנים החמים ביותר בעולם, בהנחיית כרמן אלקטרה.
בנוסף יספק הערוץ החדש שידורים לילדים בימי שבת וראשון בבוקר וישדר ביו השאר מבחר מיוחד מלהיטי ערוץ ניקלודיאון ובהם בוב ספוג ,רן וסטימפי, דרייק וג'וש, אוואטר ועוד.
בהווניט סינג מנכ"ל MTV העולמית וסמנכ"ל חטיבת פיתוח עיסקי :"השקת הערוץ מחזקת את מחויבותנו להביא לקהל לקוחותינו תוכן חדשני ומרתק. אנו שמחים לשתף פעולה עם חברת HOT על ולספק ללקוחותיהם חווית צפייה ייחודית של המותגים המובילים מבית MTV בעולמות המוזיקה והילדים"
רון הרמלין, מנהל הערוצים של HOT: "HOT גאה להוביל את תחום ה- HD בישראל ולשדר 7 ערוצי HD שעלו בתוך כשנה לצד ה- HOT VOD HD שקיים רק ב- HOT. תוך פרק זמן קצר הצליחה HOT לחזק ולהעשיר את היצע התוכן בעולם ה- HD ולהשיק בו זמנית ערוצי HD חדשים עם גופי השידור המובילים בעולם בבכורה עולמית. העלאת הערוץ הינה חלק מחידוש ההסכם ושיתוף הפעולה רב השנים עם חברת MTV NETWORKS במסגרתה ימשכו שידורי ששת ערוצי MTV ב- HOT לתקופה נוספת. הערוצים שימשיכו את שידורם: VH1,MTV HITS VH1 CLASSIC, MTV DANCE,MTV ו- MTV2 המשודר בבלעדיות ב- HOT".
[/pressrelease]
חברת HOT מעשירה ומחזקת את חבילת ה- HD ללקוחותיה ומוסיפה ערוץ HD חדש ובלעדי ערוץ MTVN HD שישדר מגוון קליפים, הופעות חיות, סדרות, אירועים והפקות מקור של ערוץ MTV ומגוון תוכניות ילדים של ערוץ ניקלודיאון .
הערוץ החדש והבלעדי מתווסף לחבילת התוכן ברזולוציה גבוהה (HD) שמציעה HOT ללקוחותיה וכוללת את הערוצים ערוץ HOT Definition HD , ערוץ EuroSport HD, ערוץ National Geographic HD, ערוץ VOOM HD וערוץ ספורט 5 HD.
ערוץ MTVN HD, המיוצג כמו שאר ערוצי MTV בישראל, על ידי חברת ענני תקשורת, יעלה היום לשידור ב- HOT בערוץ מס' 519 וישדר 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה לקהל הצעירים והילדים. ערוץ המוזיקה החדש ישדר באיכות שמע AC3 ומיועד ללקוחות בעלי ממיר HD המנויים על חבילת HOT HD ללא עלות נוספת. בנוסף, יהיו זמינים חלק מתכני הערוץ במסגרת השירות החדש VOD HD.
MTVN HD ישדר בין השאר תוכניות מפתח מוכרות כגון MTV אנפלאגד, מספרי סיפורים ((Storytellers של VH1, וכן אירועי חשובים בתחום, ביניהם טקסי הפרסים האמריקאיים והאירופאים MTV וכן את Chart Blast, תוכנית שמשלימה את חווית המצעד המסורתי של MTV מבחינת המימד הטכני והופעות חיות.
בנוסף הערוץ יכלול תכניHD חדשים ובלעדיים שטרם שודרו בארץ כגון התוכניות:
UNCOMPRESSED - קליפים חדשים מהמקומות המרהיבים ביותר באירופה ובעולם עם כל העובדות שלא ידעתם לגבי המוסיקה והאומנים ו"פיצוץ של מצעד" Chart Blast))– הקליפים של האומנים החמים ביותר בעולם, בהנחיית כרמן אלקטרה.
בנוסף יספק הערוץ החדש שידורים לילדים בימי שבת וראשון בבוקר וישדר ביו השאר מבחר מיוחד מלהיטי ערוץ ניקלודיאון ובהם בוב ספוג ,רן וסטימפי, דרייק וג'וש, אוואטר ועוד.
בהווניט סינג מנכ"ל MTV העולמית וסמנכ"ל חטיבת פיתוח עיסקי :"השקת הערוץ מחזקת את מחויבותנו להביא לקהל לקוחותינו תוכן חדשני ומרתק. אנו שמחים לשתף פעולה עם חברת HOT על ולספק ללקוחותיהם חווית צפייה ייחודית של המותגים המובילים מבית MTV בעולמות המוזיקה והילדים"
רון הרמלין, מנהל הערוצים של HOT: "HOT גאה להוביל את תחום ה- HD בישראל ולשדר 7 ערוצי HD שעלו בתוך כשנה לצד ה- HOT VOD HD שקיים רק ב- HOT. תוך פרק זמן קצר הצליחה HOT לחזק ולהעשיר את היצע התוכן בעולם ה- HD ולהשיק בו זמנית ערוצי HD חדשים עם גופי השידור המובילים בעולם בבכורה עולמית. העלאת הערוץ הינה חלק מחידוש ההסכם ושיתוף הפעולה רב השנים עם חברת MTV NETWORKS במסגרתה ימשכו שידורי ששת ערוצי MTV ב- HOT לתקופה נוספת. הערוצים שימשיכו את שידורם: VH1,MTV HITS VH1 CLASSIC, MTV DANCE,MTV ו- MTV2 המשודר בבלעדיות ב- HOT".
[/pressrelease]
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
למה הם מבזבזים כסף על שטויות שכאלו שברור שרב הלקוחות מחכים לסדרות/סרטים איכותיים ב HD? למה לטפל בטפל ולא בעיקר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
למה שטויות?
גם הופעות חיות וקליפים זה נחמד.
אני לא חסיד גדול של סדרות
גם הופעות חיות וקליפים זה נחמד.
אני לא חסיד גדול של סדרות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
תפתח סקר שבו תשאל מה לקוחות קיימים/פוטנציאליים היו מעדיפים לראות קודם בתור תוכן בערוצי HD, סרטים/סדרות חדשות או הופעות ונהמר על התוצאה. אני מקווה שתשים סכום גדול, אני זקוק לכסף כרגע 
- חיים
- חבר במועדון HT

חיים-0532253784
חיים-0532253784
- חיים
- חבר במועדון HT

אגב אני חסיד גדול של סרטים
ממוצע אני כל יום רואה סרט
ממוצע אני כל יום רואה סרט
חיים-0532253784
חיים-0532253784
רון הרמלין, מנהל הערוצים של HOT: "HOT גאה להוביל את תחום ה- HD בישראל ולשדר 7 ערוצי HD שעלו בתוך כשנה לצד ה- HOT VOD HD שקיים רק ב- HOT. תוך פרק זמן קצר
אולי אני לא יודע לספור כמו מנהל הערוצים של HOT אבל אני ספרתי אצלי בממיר 6 ערוצים של HD ...
אולי אני לא יודע לספור כמו מנהל הערוצים של HOT אבל אני ספרתי אצלי בממיר 6 ערוצים של HD ...
חמש. ספורט 5 HD זה לא באמת ערוץ. אני לא מאמין שביס משמלמים בשבילו 35 ש"ח...eyk77 כתב:רון הרמלין, מנהל הערוצים של HOT: "HOT גאה להוביל את תחום ה- HD בישראל ולשדר 7 ערוצי HD שעלו בתוך כשנה לצד ה- HOT VOD HD שקיים רק ב- HOT. תוך פרק זמן קצר
אולי אני לא יודע לספור כמו מנהל הערוצים של HOT אבל אני ספרתי אצלי בממיר 6 ערוצים של HD ......
כל ערוץ חדש שמוסיפים בודאי אם הוא בחינם, ברוך הבא
יש תחרות בין יס והוט על לקוחות HD וזה מה שמביא להוספת ערוצים
עכשיו יס תוסיף משהו והוט תצטרך להגיב שוב..
מה שחשוב שהלקוחות יצביעו עם כרטיסי האשראי ויחזקו את החברה המובילה בתחום
רק התחרות ולחץ הלקוחות יכולים לעשות את השינוי
יש תחרות בין יס והוט על לקוחות HD וזה מה שמביא להוספת ערוצים
עכשיו יס תוסיף משהו והוט תצטרך להגיב שוב..
מה שחשוב שהלקוחות יצביעו עם כרטיסי האשראי ויחזקו את החברה המובילה בתחום
רק התחרות ולחץ הלקוחות יכולים לעשות את השינוי