זקוק לעצה : PV80 - האם שם היבואן שווה את ההפרש במחיר ?
לאחר שהחלטתי לרכוש פלסמה פנסוניק PV80 התחלתי לבדוק מחירים.
בגדול אפשר להשיג מיורוקום באזור 7,000 ש"ח כולל התקנה + 5 שנות אחריות.
לעומת זאת, מחסני חשמל יצאו עכשיו במבצע למספר ימים על ה PV80 ומציעים אותו ב 6,200 ש"ח,
אבל מיבואן אחר ולא יורוקם (לא זוכר את השם, משהו עם "ב"). הם נותנים שנת אחריות אחת בלבד.
בעקרון אני נוטה יותר לרכישה מיורוקם + 5 שנות אחריות, למרות המחיר הגבוה יותר.
מנסיונכם, האם אני בכיוון הנכון, או שבהפרש כזה שווה קניה ממחסני חשמל ?
בגדול אפשר להשיג מיורוקום באזור 7,000 ש"ח כולל התקנה + 5 שנות אחריות.
לעומת זאת, מחסני חשמל יצאו עכשיו במבצע למספר ימים על ה PV80 ומציעים אותו ב 6,200 ש"ח,
אבל מיבואן אחר ולא יורוקם (לא זוכר את השם, משהו עם "ב"). הם נותנים שנת אחריות אחת בלבד.
בעקרון אני נוטה יותר לרכישה מיורוקם + 5 שנות אחריות, למרות המחיר הגבוה יותר.
מנסיונכם, האם אני בכיוון הנכון, או שבהפרש כזה שווה קניה ממחסני חשמל ?
לילה טוב laleilula,
אתה הולך לקנות פלזמה, לא איזה מגהץ אדים. אתה משקיע כמה אלפים -סכום לא מבוטל- ואני מעריך שלא כל יום תחליף את הפלזמה.
אני חושב, שכדאי לשלום טיפה יותר, ולישון בשקט.
זו לא רק האחריות היותר ממושכת, אלא גם היחס והשירות עצמו.
תהייה בטוח שאם, חלילה, תהייה לך בעיה בפלזמה, אצל יורוקום אתה תקבל יחס ושירות טוב יותר, ובסופו של דבר, אתה תדע שיש לך על מי לסמוך באמת בעיניים עצומות (ואני מדבר מנסיון עם יורוקום), בניגוד ל- י.שלום, שמציעים לך במחסני חשמל.
שיהיה סופ"ש נעים, ובהצלחה בקנייה
רענן.
אתה הולך לקנות פלזמה, לא איזה מגהץ אדים. אתה משקיע כמה אלפים -סכום לא מבוטל- ואני מעריך שלא כל יום תחליף את הפלזמה.
אני חושב, שכדאי לשלום טיפה יותר, ולישון בשקט.
זו לא רק האחריות היותר ממושכת, אלא גם היחס והשירות עצמו.
תהייה בטוח שאם, חלילה, תהייה לך בעיה בפלזמה, אצל יורוקום אתה תקבל יחס ושירות טוב יותר, ובסופו של דבר, אתה תדע שיש לך על מי לסמוך באמת בעיניים עצומות (ואני מדבר מנסיון עם יורוקום), בניגוד ל- י.שלום, שמציעים לך במחסני חשמל.
שיהיה סופ"ש נעים, ובהצלחה בקנייה
רענן.
בלי טעויות
רק יורוקום. קח בחשבון שיש לך עוד 4 שנים יותר אחריות. כל שנה עולה לך 150 ש"ח. שווה ביותר
חוץ מזה יורוקום הוא אחד היבואנים הגדולים בארץ אז יש "אבא ואמא"
רק יורוקום. קח בחשבון שיש לך עוד 4 שנים יותר אחריות. כל שנה עולה לך 150 ש"ח. שווה ביותר
חוץ מזה יורוקום הוא אחד היבואנים הגדולים בארץ אז יש "אבא ואמא"
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
אתם מתלהבים מ-5 שנים אחריות,אז קודם כל יורוקום מטעים זה שנה אחריות מלאה+4 רק על המסך-וזה במקום שנתיים אחריות מלאה, אני לא בטוח שלא עדיף שנתיים אחריות מלאה מאשר האחריות של האחד+ ארבע.idabari כתב:יורוקום, אל תהסס.
5 שנות אחריות שוות הרבה יותר מ- 700 ש"ח...
בנוסף זה נכון שבדכ יש הבדל בין אחריות רשמית לייבואן פרללי -אולם צריך לבדוק מי זה נותן את האחריות הפרללית,אם זה ייבואן גדול או קטן.
בהפרשים של 700 ש"ח באמת קיימת התלבטות-אם זה היה 1000 -לא הייתי מהסס וקונה את הטלוויזיה במחסני חשמל (3 שנים אחריות מלאה של י.שלום) במקרה של יורוקום שזה אחד פלוס ארבע זה נראה לי מעט הטעיה--או שתיתן 3 שנים מלאות (במקום שנתיים שהם נותנים בדכ-או שאל תיתן בכלל)
ערן
הבעיה היא לא תמיד השירות {לדעתי אף אחד לא יודע לתת שירות טוב בארץ} אלא הסחורה עצמה שמשווקת לא ע"י היבואן הרישמי
הרי היבואן הפרלל לא תמיד מביא את אותם דגמים ולא תמיד הם מיוצרים באותו מקום או מיועדים לאותו השוק
והוא קונה את הסחורה דרך גורם שלישי ולא ישירותמהיצרן.
הרי היבואן הפרלל לא תמיד מביא את אותם דגמים ולא תמיד הם מיוצרים באותו מקום או מיועדים לאותו השוק
והוא קונה את הסחורה דרך גורם שלישי ולא ישירותמהיצרן.
מי אמר לך שזו אחריות 3 שנים של י.שלום על הפנסוניק? היבוא הוא בכלל של רלבי והאחריות היא לשנה אחת בלבד.eran כתב:אתם מתלהבים מ-5 שנים אחריות,אז קודם כל יורוקום מטעים זה שנה אחריות מלאה+4 רק על המסך-וזה במקום שנתיים אחריות מלאה, אני לא בטוח שלא עדיף שנתיים אחריות מלאה מאשר האחריות של האחד+ ארבע.idabari כתב:יורוקום, אל תהסס.
5 שנות אחריות שוות הרבה יותר מ- 700 ש"ח...
בנוסף זה נכון שבדכ יש הבדל בין אחריות רשמית לייבואן פרללי -אולם צריך לבדוק מי זה נותן את האחריות הפרללית,אם זה ייבואן גדול או קטן.
בהפרשים של 700 ש"ח באמת קיימת התלבטות-אם זה היה 1000 -לא הייתי מהסס וקונה את הטלוויזיה במחסני חשמל (3 שנים אחריות מלאה של י.שלום) במקרה של יורוקום שזה אחד פלוס ארבע זה נראה לי מעט הטעיה--או שתיתן 3 שנים מלאות (במקום שנתיים שהם נותנים בדכ-או שאל תיתן בכלל)
ערן...
גם עם י.שלום יתן 100 שנה אחריות מלאה אל תיקח את הטלויזיה .
עדיף לך לא לקנות מאשר לקנות אחריות עם אחריות שלהם
תקרא קצת בפורום ותבין למה לא כדאי לך (גם חיפוש בגוגל לא יזיק....)
אבל אם אתה רוצה זאת החלטה שלך. אני לא הייתי קונה.
עדיף לך לא לקנות מאשר לקנות אחריות עם אחריות שלהם
תקרא קצת בפורום ותבין למה לא כדאי לך (גם חיפוש בגוגל לא יזיק....)
אבל אם אתה רוצה זאת החלטה שלך. אני לא הייתי קונה.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!