מחפש MP3 קטן מימדים לפעילות גופנית

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
שלח תגובה
RUJI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

אני מתאמן במכון כושר ולא מחבב כ"כ את המוזיקה שמשמיעים שם, לכן אני מחפש MP3 איכותי וקטן שיהיה ניתן לתפוס אותו על המכנס הקצר בלי שיברח ויפריע לי באימון.

אותו דבר נוגע לאוזניות, אני מחפש משהו שיהיה עמיד ואיכותי בלי שיפריע לידיים שיעבור מתחת לחולצה או משהו ולא יפריע (כמובן משהו שיאטום את רעש החיצון ושאני ישמע נטו מוזיקה שלי).

אם יש לכם להמליץ לי על משהו אני אשמח :)

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

http://ae.creative.com/products/product ... 7474&nav=1
לי יש את הדגם הקודם או לפני הקודם והוא ממש פנטסטי. המחיר קצת גבוה אבל מכשיר איכותי.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש ב- ipod shuffle עם הקליפס, משמש אותי מרגע ההשקה לפני איזה שנתיים.
מומלץ ומעולה בדיוק לפעילות גופנית. משקולות ואירובי.
(Y)

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

RUJI כתב:אני מתאמן במכון כושר ולא מחבב כ"כ את המוזיקה שמשמיעים שם, לכן אני מחפש MP3 איכותי וקטן שיהיה ניתן לתפוס אותו על המכנס הקצר בלי שיברח ויפריע לי באימון.

אותו דבר נוגע לאוזניות, אני מחפש משהו שיהיה עמיד ואיכותי בלי שיפריע לידיים שיעבור מתחת לחולצה או משהו ולא יפריע (כמובן משהו שיאטום את רעש החיצון ושאני ישמע נטו מוזיקה שלי).

אם יש לכם להמליץ לי על משהו אני אשמח :)
...
לי יש את השילוב הבא -

נגן - sansa clip
אוזניות - Sony Mdr-As20J

אני מאד ממליץ על השילוב הזה - הנגן קטן מאד (דומה במימדים ל-ipod shuffle). כשמו יש לו clip, תופסן קטן, שמאפשר לתפוס אותו בקלות בבגד, ניתן לרכוש אותו בגדלים של עד 8GB (לי יש את ה-4GB, שהיה הגודל המקסימאלי בזמנו).

בחרתי אותו (ולא את ה-shuffle) מהסיבות הבאות:
1) יש לו מסך - זה מאד משמעותי - ניתן לבחור איזה שיר רוצים לפי אמן/אלבום/ז'נר. אצלי למשל יש אוסף שירים שמתאימים במיוחד לריצה, וכשאני רץ אני בוחר את ה-ז'נר הזה, shuffle on, ומתחיל לרוץ.
2) לא דורש תוכנה יעודית (כמו itune), פשוט מחברים למחשב ועושים drug-n-drop מה-explorer
3) כולל גם FM radio
4) זמן פעולה ממושך על כל טעינה.
5) יותר זול משמעותית מ-shuffle (עם כי זה לא היה הסיבה העיקרית)

מאז שקניתי את הנגן הזה גם אשתי התלהבה (קניתי עוד אחד), וגם הבת שלי (עוד אחד) :D

לגבי אוזניות - האוזניות כפתור שמגיעות עם הנגן הם בסדר גמור (יחסית למחיר), אבל הן לא מתאימות לדעתי לריצה (לי הם כל הזמן נפלו מהאוזן בזמן הריצה). ניסיתי מספר דגמים שונים (אבל לא in-ear), של כל מיני אוזניות "ספורט" מאד זולות (30 ש"ח). אבל כמובן שהם היו לא אופטימליות מהרבה בחינות.

לפני כחודש קניתי את האוזניות Sony Mdr-As20J. יש להם מעין "טבעת" מגומי גמיש שמקיף את האוזן ומחזיק את ה"רמקול" שיושב ליד באוזן (אבל לא בתוך התעלה). אין פה "בידוד רעשים" מוחלט (כמו שתקבל באוזניות שדוחפים עמוק בתוך האוזן), אבל זה מה שאני חיפשתי (כי אני רץ בחוץ ולא רוצה בידוד מוחלט). האטזניות מספיק רגישות לטעמי (אין בעיה של ווליום). ומה שחשוב, לא נופלות מהאוזן ומאד נוחות לריצה (גם ארוכה). האוזניות האילו זולות יחסית (20$ באמזון), כך שאין פה ממש סכנה לנסות אותן.

אני משתמש בשילוב הזה בעיקר לריצה בחוץ, קצת לעבודת משקולות בחדר כושר, וקצת בעבודה (מול מחשב).
נערך לאחרונה על ידי amirbd ב 10/12/2008 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמיר.

RUJI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
יצירת קשר:

שליחה #5 

תודה רבה לכם ואני מחפש משהו במחיר של עד 300 שקל כולל אוזניות.
הסנסה נראת מעולה אבל יש הרבה ביקורות רעות כמו למשל שאי אפשר ליצור תיקיות ושהמכשיר נתקע לעיתים.

(קניה מחו"ל ללא ספק אפשרית)

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

RUJI כתב:תודה רבה לכם ואני מחפש משהו במחיר של עד 300 שקל כולל אוזניות.
הסנסה נראת מעולה אבל יש הרבה ביקורות רעות כמו למשל שאי אפשר ליצור תיקיות ושהמכשיר נתקע לעיתים.

(קניה מחו"ל ללא ספק אפשרית)
...
גם לי יש את הסנסה קליפ, ואני מאוד מרוצה. קטן מאוד, משקל בלתי מורגש. לגבי אפשרות ליצור תיקיות - הוא עובד באותה שיטה של ה IPOD - מקטלג את המוזיקה לפי הID TAG שלה. חוץ מזה, שהמחיר שלו ממש זול - כ 140 ש"ח ל 2 ג'יגה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אם אין לך בעיה עם קניה בחו"ל (ומישהו שיביא), הייתי ממליץ לך על השילוב הבא:
1. נגן - אייפוד שאפל, דור ראשון, 1 ג'יגה (כ 45$).
2. אוזניות - סוני MDR-EX71 SL - כ 23$ (למשל - http://www.bhphotovideo.com/c/product/3 ... tereo.html).

הנגן מומלץ בחום (יש לנו חמישה כאלה, במשפחה של חמש נפשות :-P לאח שלי יש שניים - אחד משמש לשחיה בתוך נרתיק יעודי).

הנגן קטן, קל, איכות הסאונד מצוינת, זמן הסוללה ארוך והקליפס חזק מאוד.
העברת המוזיקה נוחה מאוד לטעמי (באמצעות תוכנת אייטונס), והנגן מינימליסטי ככל האפשר (אין מסך - אין נקודות רגישות, כפתורים רק לווליום, קידום שירים ובורר בין ערבוב להשמעה לפי רצף השירים).

האוזניות הן In Ear, יציבות מאוד, איכות הסאונד גבוהה, והבונוס - הן מגיעות עם חוט מאוד קצר, שמספיק בדיוק אם הנגן יושב על השרוול (אני מתאמן עם גופיה אז זה מאוד נוח).
בנוסף הן מגיעות עם מאריך שמאפשר לחבר את הנגן בכל מקום, והמאריך בנוי כך שהוא עדין והמחבר ממש לא כבד - אין בעיה של התנדנדות וכו'.

RUJI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
יצירת קשר:

שליחה #8 

תודה רבה לכם עזרתם מאוד! אני אבדוק את השאפל הראשון הזה. וגם את הסנסה עוד יותר עפ"י בדיקות בפורומים בחו"ל לפני שאני קונה אחד מהם. אבל לפחות עכשיו יש לי מושג מה אני חושב לקנות.

תודה רבה!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #9 

עוד דבר קטן שלא נאמר - מניסיון שלי עם שני הנגנים, לשאפל קליפ טוב בהרבה. אם אתה רץ - זה יכול להיות משמעותי (בעיקר עם בגדים דקים)

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

uriler כתב:עוד דבר קטן שלא נאמר - מניסיון שלי עם שני הנגנים, לשאפל קליפ טוב בהרבה. אם אתה רץ - זה יכול להיות משמעותי (בעיקר עם בגדים דקים)
...
אני לא מכיר את ה-shuffle, אבל לסנסה אין שום בעיה עם ה-clip, נא לא להשמיץ :evil:, אני רץ איתו 4-5 פעמים בשבוע, עם בגדים קצרים כמובן.
אמיר.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #11 

אם אתה לא מכיר - אז סמוך על מי שכן :-P

ייתכן והקליפ השתנה מאז גרסתו הראשונה, אבל את השאפל אני מכיר מצוין, ואת הקליפ ניסיתי כשרק יצא למשך שבוע - כולל אימוני ריצה, חדר כושר, טניס וסתם ביומיום.

נתקלתי בהרבה יותר מקרים בהם הקליפ החליק / זז / נתקל במשהו ונפל מאשר השאפל.

אין לי שום מניה באפל / איידיגיטל, ואני רואה את הקליפ כנגן מצוין, אבל לדעתי - כנגן לספורט בלבד השאפל עדיף, ולו בגלל הפשטות והעמידות הטוטלית
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 11/12/2008 9:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

לגבי התופסן של ה-sansa, כשקניתי אותו התפסן לא היה מורכב. אכן לא ברור לי למה זה לא מלכלתחילה יחידה אחת (אולי יש אנשים שלא רוצים את התופסן). בכל מקרה מכיוון שלגבי השימוש העיקרי (היחידי בעצם) הוא עם התפסן, הרכבתי אותו, שמתי טיפה של דבק מגע (כזה שמתייבש תוך 30 שניות) למזל, וכאמור אין לא שום בעיה עם התפסן :D

בנגן של אשתי היא לא שמה דבק, וגם לה אין בעיות (אם כי היא לא רצה איתו). בנגן של הבת שלי התפסן הגיע כבר מורכב, ונראה לי די יציב, אם הוא יתחיל לזוז נדביק אותו גם כן.

אם אתה חושש שהתפסן יתפרק, ואתה לא רוצה להדביק את התפסן, אז אולי הנגן לא בשבילך.

עבורי הנגן משמש בעיקר לריצה, אך גם כנגן mp3 שלי בשאר הזמן (למשל בטיסות) . לכן עבורי, זה קריטי שיהיה לו מסך, כך שאני אוכל לבחור איזה מוזיקה אני רוצה לשמוע. כמו כן העובדה שיש לו 4GB מאפשרת לשים עליו יחסית הרבה מוזיקה, ולכן ברור שצריך אפשרות גישה נוחה לשירים.

בנוסף, מכיוון שאני לא אוהב (בלשון המעטה) את הגישה של apple (דהיינו, או שתשתמש ב-iTunes, או שלא תשתמש במוצרים שלנו). בפרט הנגנים שלהם לא מוכנים להתנהג בכונן קשיח (לתמוך ב-drug-n-drop), ויחס העלות לתמורה....

בנוסף, האם יש ל-shuffle רדיו FM - מה קורה אם ב-gym אתה במקרה רוצה להקשיב לאחת התוכניות שמשודרת בטלוויזיה מולך (לפעמים האודיו משודר ב-FM)

בתקציב שצויין (300 ש"ח), במידה ואנו מדברים על קניה מאמריקה, זה מה שאני הייתי קונה:

sandisk sansa 4GB (52$)

http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-Cli ... 162&sr=8-1

אוזניות ריצה של סוני (16$)

http://www.amazon.com/gp/product/B0015AHRFK
אמיר.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #13 

תראה, להתחיל לשפצר נגן - נראה לי קצת מגוחך.
לגבי היעוד - אני מסכים איתך, שאם מחפשים נגן all around, השאפל קצת מינימליסטי (למרות שהשתמשתי בו כנגן ראשי תקופה ארוכה ומאוד נהניתי).

לגבי אייטונס - זה ויכוח שלא יסתיים לעולם - חלק רואים את זה כיתרון וחלק כחיסרון, אנחנו כנראה משתי קבוצות שונות :)

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

תרשה לי לא להגיב על מה מגוחך ב-offering של ה-shuffle, אני די מחזיק את עצמי כאן.

בא נסכים לא להסכים ונמשיך הלאה...
אמיר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #15 

שרשור שייתכן ויועיל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 321#297321

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #16 

amirbd כתב:תרשה לי לא להגיב על מה מגוחך ב-offering של ה-shuffle, אני די מחזיק את עצמי כאן.

בא נסכים לא להסכים ונמשיך הלאה...
...
אני אוהב לשמוע דעות אחרות, כל עוד הן לא קטנוניות / תוקפניות / מנוסחות רע - אבל כרצונך...

הסכמנו לא להסכים :-)

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”