אותו דבר נוגע לאוזניות, אני מחפש משהו שיהיה עמיד ואיכותי בלי שיפריע לידיים שיעבור מתחת לחולצה או משהו ולא יפריע (כמובן משהו שיאטום את רעש החיצון ושאני ישמע נטו מוזיקה שלי).
אם יש לכם להמליץ לי על משהו אני אשמח

לי יש את השילוב הבא -RUJI כתב:אני מתאמן במכון כושר ולא מחבב כ"כ את המוזיקה שמשמיעים שם, לכן אני מחפש MP3 איכותי וקטן שיהיה ניתן לתפוס אותו על המכנס הקצר בלי שיברח ויפריע לי באימון.
אותו דבר נוגע לאוזניות, אני מחפש משהו שיהיה עמיד ואיכותי בלי שיפריע לידיים שיעבור מתחת לחולצה או משהו ולא יפריע (כמובן משהו שיאטום את רעש החיצון ושאני ישמע נטו מוזיקה שלי).
אם יש לכם להמליץ לי על משהו אני אשמח...

גם לי יש את הסנסה קליפ, ואני מאוד מרוצה. קטן מאוד, משקל בלתי מורגש. לגבי אפשרות ליצור תיקיות - הוא עובד באותה שיטה של ה IPOD - מקטלג את המוזיקה לפי הID TAG שלה. חוץ מזה, שהמחיר שלו ממש זול - כ 140 ש"ח ל 2 ג'יגה.RUJI כתב:תודה רבה לכם ואני מחפש משהו במחיר של עד 300 שקל כולל אוזניות.
הסנסה נראת מעולה אבל יש הרבה ביקורות רעות כמו למשל שאי אפשר ליצור תיקיות ושהמכשיר נתקע לעיתים.
(קניה מחו"ל ללא ספק אפשרית)...

אני לא מכיר את ה-shuffle, אבל לסנסה אין שום בעיה עם ה-clip, נא לא להשמיץuriler כתב:עוד דבר קטן שלא נאמר - מניסיון שלי עם שני הנגנים, לשאפל קליפ טוב בהרבה. אם אתה רץ - זה יכול להיות משמעותי (בעיקר עם בגדים דקים)...

אני אוהב לשמוע דעות אחרות, כל עוד הן לא קטנוניות / תוקפניות / מנוסחות רע - אבל כרצונך...amirbd כתב:תרשה לי לא להגיב על מה מגוחך ב-offering של ה-shuffle, אני די מחזיק את עצמי כאן.
בא נסכים לא להסכים ונמשיך הלאה......