וון שויקרט - vr4-jr , חוות דעתכם ??
כן, אני יודע, בסט אפ שונה, בחלל האזנה שונה, בטעם אישי שונה, בהעדפה מוזיקלית שונה...וכו'...
עדיין אשמח לחוות דעתכם על הרמקולים האלו...
הסט אפ שלי - מקור CDP של AUDIOLAB8000CDE , הגברה PLINIUS 8200 רמקולים DALI IKON 6 .
חלל האזנה - גדול למעלה מ- 45 מ"ר, קירות לא סימטריים, תיקרה גבוהה (תעשייתית, "תקרת קסטות " ריבועים שקועים..)
מוזיקה מועדפת - די מגוונת אבל דגש על רוק כבד, פיוז'ן, מטאל, ג'אז (גיטרות בעיקר) ווקאל נשי אינטימי, קלאסית בעיקר ווקאלי (זה עבור אשתי..) ומוסיקת עולם..
די מרוצה ממה שיש כיום,מאד אוהב אצלי את הבימה האחורית, את האימג'ינג,את המיד, את הפירוט והגבוהים, מאד אוהב איך קולות זימרה נשמעים אצלי, מה שחסר לי בסאונד, קצת עומק ועושר, או צליל יותר מלא ובעיקר בתחום התחתון. מאד אוהב פירוט ורמקולים אפילו בהירים אבל שלא יהיו צרחניים וצורמים באוזן..
אני חוזר ומדגיש, אני אוהב את מה שיש לי כעת, התוצאה דיי מאוזנת ומפתיעה לטובה, אבל חיידק השדרגיטיס תמיד מקנן לו אי שם ומחכה להזדמנות להתפרץ..
מצד שני אני ומנהל הבנק כבר לא סחבקים..לא יודע יש שמועות על מיתון עולמי...
מצד שלישי, נתקלתי בלוחות בוון שויקרט שבכותרת כמשומשים...זו דיי הזדמנות לשידרוג במחיר שפוי, איך לדעתכם הם יתאימו לי..האם הם יתנו לי את ה"עומק" וה"עושר" בצליל שאני מרגיש שחסר לי ??
בקיצור תשכנעו אותי למה לא להסתבך בשטויות בזמנים קשים...או אולי למה כן דווקא עכשיו..
עדיין אשמח לחוות דעתכם על הרמקולים האלו...
הסט אפ שלי - מקור CDP של AUDIOLAB8000CDE , הגברה PLINIUS 8200 רמקולים DALI IKON 6 .
חלל האזנה - גדול למעלה מ- 45 מ"ר, קירות לא סימטריים, תיקרה גבוהה (תעשייתית, "תקרת קסטות " ריבועים שקועים..)
מוזיקה מועדפת - די מגוונת אבל דגש על רוק כבד, פיוז'ן, מטאל, ג'אז (גיטרות בעיקר) ווקאל נשי אינטימי, קלאסית בעיקר ווקאלי (זה עבור אשתי..) ומוסיקת עולם..
די מרוצה ממה שיש כיום,מאד אוהב אצלי את הבימה האחורית, את האימג'ינג,את המיד, את הפירוט והגבוהים, מאד אוהב איך קולות זימרה נשמעים אצלי, מה שחסר לי בסאונד, קצת עומק ועושר, או צליל יותר מלא ובעיקר בתחום התחתון. מאד אוהב פירוט ורמקולים אפילו בהירים אבל שלא יהיו צרחניים וצורמים באוזן..
אני חוזר ומדגיש, אני אוהב את מה שיש לי כעת, התוצאה דיי מאוזנת ומפתיעה לטובה, אבל חיידק השדרגיטיס תמיד מקנן לו אי שם ומחכה להזדמנות להתפרץ..
מצד שני אני ומנהל הבנק כבר לא סחבקים..לא יודע יש שמועות על מיתון עולמי...
מצד שלישי, נתקלתי בלוחות בוון שויקרט שבכותרת כמשומשים...זו דיי הזדמנות לשידרוג במחיר שפוי, איך לדעתכם הם יתאימו לי..האם הם יתנו לי את ה"עומק" וה"עושר" בצליל שאני מרגיש שחסר לי ??
בקיצור תשכנעו אותי למה לא להסתבך בשטויות בזמנים קשים...או אולי למה כן דווקא עכשיו..
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני הייתי מתייעץ עם עופר שחורי. הוא היבואן בארץ ומכיר את הרמקול היטב. אין לי ספק שהוא ישמח לייעץ לך גם אם הרכישה הספציפית הזאת לא תעשה ממנו.
http://www.maestroaudio.co.il/prod/vsa.asp
http://www.maestroaudio.co.il/prod/vsa.asp
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
Re: subwoofer
ואיך התשובה [behave]התבטאות מיותרת לחלוטין - מרטין [/behave] הזו קשורה לשאלה המקורית?Steve כתב:As you like what you have and just want full range maybe best way to go is to add a sub woofer or 2 from a good firm such as REL...
לפי מה שמעתי, דורש מגבר חזק עתיר זרם ואיכותי בשביל להוציא
ממנו תוצאה מעולה! כל זאת מיודעי דבר,יש לציין שאני לא שמעתי אותו מעולם,לעומת זאת את אחיו הקטן ה2,פעמיים אצל עופר,והוא נשמע מעולה, מחובר למונו בלוקים של ואק+קומפקט של דובל+פרה כנראה של טור,לא בטוח,התוצאה היתה מעולה!!!
(Y
נ.ב. שמעתי שיש איזה מארק לוינסון בהמה
למכירה,נראה שזה יכול לייצר מערכת ברמה גבוהה
נ.ב. שמעתי שיש איזה מארק לוינסון בהמה
הפליניוס לא נודע כ"נקניק" בתחום ההגברה...
האם שמעת VSA אחר והסאונד נראה לך?
האם שמעת VSA אחר והסאונד נראה לך?
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלמה
שמעתי לזמן קצר את אחיו הגדול יותר הSR.
פשוט חוויה.עומק ובמה ותחושה אמיתית של תלת-מימדיות.
לא יודע לגבי רוק כבד,אבל לגבי כל היתר-נראה לי שיהיה לך מעניין.
אני דווקא חושב שהפליניוס ממש לא יסמיק בפניהם.
הוא חזק ומפורט,ויש מצב שממש ישתלב.כמובן צריך לחבר ולשמוע.
אלברט-בונה רמקולים טובים,למרות שאני משוחד .
מה שבטוח שהמחירים של הרמקולים שלו הוקפצו בעשרות אחוזים בשנתיים האחרונות.
למה? אף אחד כניראה לא יודע-אולי עניני מיצוב ומיתוג.
שווה מאוד לשמוע בעניי.
איתן.
פשוט חוויה.עומק ובמה ותחושה אמיתית של תלת-מימדיות.
לא יודע לגבי רוק כבד,אבל לגבי כל היתר-נראה לי שיהיה לך מעניין.
אני דווקא חושב שהפליניוס ממש לא יסמיק בפניהם.
הוא חזק ומפורט,ויש מצב שממש ישתלב.כמובן צריך לחבר ולשמוע.
אלברט-בונה רמקולים טובים,למרות שאני משוחד .
מה שבטוח שהמחירים של הרמקולים שלו הוקפצו בעשרות אחוזים בשנתיים האחרונות.
למה? אף אחד כניראה לא יודע-אולי עניני מיצוב ומיתוג.
שווה מאוד לשמוע בעניי.
איתן.
הג'ירפה אילמת?
תנסה לרצות את מנהל הבנק שלך בעזרת זוג כבלים לרמקולים או במערכת ספייקים......KOOKE כתב:אוף איזה באסה...אני מחפש ממכם צידוקים למה לא...ובינתיים אני שומע למה כן...![]()
![]()
![]()
![]()
בגללכם בסופו של דבר אני ומנהל הבנק שלי לא רק שלא נהיה סחבקים אלא ממש נהפוך לצ'ילבות......
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני יכול להבין אותך לגבי הרמקול שלך-
מהניסיון שלי בבדיקת הדאלי מונטור, אומנם לא אותו רמקול, אבל גם לא רחוק ממנו-
גם לי הייתה תחושה של חוסר עומק לעומת דגש על המיד/היי.
מהאזנה קצרה ל- VR-4, בהחלט יש אופי שונה שיכול להתאים לך, שומר על מה שאתה אוהב בדאלי- בהיר, מפורט, במה, מיד. אבל תקבל יותר עומק ודינמיות.
גם המחיר שאתה מציין עושה את זה מאד מעניין...
הנתונים של המגבר שלך בהחלט נראים בעלי "בשר" וזרם, ויכולים התדר טוב עם הרמקול.
אם השדרגיטיס יחזור להציק לך בעתיד, תמיד תוכל לעולת ל- 9200
(פנטזתי עליו לאחרונה)...
בטוח שמנהל הבנק יבין שכדאי לעזור לך עכשיו, כי המשבר מביא הזדמנויות, ואחרי המשבר השדרגיטיס יעלה לו יותר

מהניסיון שלי בבדיקת הדאלי מונטור, אומנם לא אותו רמקול, אבל גם לא רחוק ממנו-
גם לי הייתה תחושה של חוסר עומק לעומת דגש על המיד/היי.
מהאזנה קצרה ל- VR-4, בהחלט יש אופי שונה שיכול להתאים לך, שומר על מה שאתה אוהב בדאלי- בהיר, מפורט, במה, מיד. אבל תקבל יותר עומק ודינמיות.
גם המחיר שאתה מציין עושה את זה מאד מעניין...
הנתונים של המגבר שלך בהחלט נראים בעלי "בשר" וזרם, ויכולים התדר טוב עם הרמקול.
אם השדרגיטיס יחזור להציק לך בעתיד, תמיד תוכל לעולת ל- 9200
בטוח שמנהל הבנק יבין שכדאי לעזור לך עכשיו, כי המשבר מביא הזדמנויות, ואחרי המשבר השדרגיטיס יעלה לו יותר
[left]
Hi
I just wanted to suggest again that you consider a sub
In your original post you wrote
That sounds like you want more and better bass to me
You can do that with a good sub and keep your present set up
In any case before you go of and buy those VS compare them to some other speakers first - preferably your own if practical. The VS has a big sound and good bass but when I compared them to some good monitors I heard their down side as well (difficult for me to describe now as this was some time ago but at the end I preferred the monitors to the VS)
I think your room will be a very important factor here too[/left]
Hi
I just wanted to suggest again that you consider a sub
In your original post you wrote
די מרוצה ממה שיש כיום,מאד אוהב אצלי את הבימה האחורית, את האימג'ינג,את המיד, את הפירוט והגבוהים, מאד אוהב איך קולות זימרה נשמעים אצלי, מה שחסר לי בסאונד, קצת עומק ועושר, או צליל יותר מלא ובעיקר בתחום התחתון. מאד אוהב פירוט ורמקולים אפילו בהירים אבל שלא יהיו צרחניים וצורמים באוזן.....
That sounds like you want more and better bass to me
You can do that with a good sub and keep your present set up
In any case before you go of and buy those VS compare them to some other speakers first - preferably your own if practical. The VS has a big sound and good bass but when I compared them to some good monitors I heard their down side as well (difficult for me to describe now as this was some time ago but at the end I preferred the monitors to the VS)
I think your room will be a very important factor here too[/left]