יורוספורט ניוז ואנימל פלנט יורדים מ- YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

sapir255 כתב:^^^זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי. על אותו עיקרון אפשר לומר שאי אפשר להתנתק בגלל שהם מורידים את eurosport news כי יש להם ערוצי ספורט נוספים.
אלא אם בערוץ החדש יהיו בדיוק את אותן תוכניות של אנימל פלאנט אז לדעתי יש לך הצדקה מלאה להתנתק.
...
הם מחליפים ערוץ טבע ובעלי חיים אחד בערוץ טבע ובעלי חיים אחר. שני הערוצים טובים מאוד (ואני אומר את זה באמת, היה לי את שניהם). במקרה הזה המועצה קבעה שאין פגיעה בלקוחות ולכן קבעה שאין אפשרות להתנתק ללא קנס עקב ההחלפה הזאת.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #22 

בהודעה שנשלחה לי לממיר נאמר שניתן להתנתק - אני יכול לצטט את ההודעה שאני אגיע הביתה... (אם האינטרנט של הוט יעבוד :( )
בכל מקרה אני נשאר ביס :)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #23 

לא יודע מה אתכם
טליפנתי והחלטתי להיות הוגן
אמרתי להם שאני מחכה להם בפינה עם המחדל הזה שקרוי HD
ואני רוצה להתנתק כי הם מכריחים אותי לשלם קנס יציאה של 1000 ש"ח או לשלם את ה 39 ש"ח חודשי.

המתנה קצרה
וקיבלתי אישור להחזיר את ה HD ללא קנס

יפה שיש מודעות להשאיר לקוחות
חבל שזה צריך להגיע לאיומים
היה עדיף אם פשוט היו מודים
השרות שלנו בנושא ה HD צולע, אתה יכול להחזיר
העם דורש..... כל מיני דברים

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #24 

עידו_F כתב:רק בהדגשה: נקודות יציאה קיימות לאלו המנויים על חב' המדע והספורט בלבד. אם לא היו לכם החבילות הללו במסלול שלכם לא תוכלו להתנתק ללא דמי יציאה.
...
התקשרתי בנושא ליס והם אמרו גם לי שבגלל שמעלים ערוץ אחר במקום אנימל פלנט אין אפשרות לצאת. חבל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #25 

מוזר
איתי לא התווכחו בכלל

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

חברים,
התחושה היא שעושים סערה בכוס מים.
קטונתי מלהתערב חלילה בשיקולי כל אחד מהמגיבים למדוע הוא רוצה ניתוק וכיוצא בזה,
אבל אנא בואו נשמור על כבודינו מחד, ועל כבוד החברות שאנו מנויים עליהם מאידך, ולא נחפש "לעלות על הגל" ..
אני קורא פה על אנשים שמדברים על "מחדל ה HD" ועל הרצון בניתוק לצורכי הענשה או לימוד לקח.
אני באמת פונה לרציונל שקיים בכל אחד מאיתנו, מה הקשר בין ירידת ערוץ האנימל פלנט לבין חוסר שביעות הרצון מה HD ?! גם אני אישית לא חסיד גדול של האייץ'.די .. ועדיין, שימרו על פרופורציה. קחו אחריות על ההחלטות שלכם. אין ולו קורטוב קשר בין שירותי האייץ'.די והאכזבה מהם לבין הסרת ערוץ כזה או אחר. לעלות על הגל זה הכי קל.
פתאום זיהיתם גל אז מחפשים לעלות עליו ?! ואני מודה למועצה לשידורי כבלים ולווין שהחליטה לא לאשר יציאה ללא קנס בעקבות הסרת הערוצים. החלטה מצויינת. אחוז הצפייה באנימל פלנט די נמוך ויש לא מעט פידבקים מלקוחות שקוראים להחזיר את הנשיונל וויילד.. אז הנה זה קורה. החברה שומעת לעצת לקוחותיה. ומה הם נותנים בתמורה (חלקם המצומצם לשמחתי) ?? איומים על ניתוקים. מה זה מערב פרוע ?? מחפשים לעשות שרירים ?? גשו לחדר הכושר הקרוב לביתכם ותרימו משקולות .. אחלה שרירים יצמחו לכם.
חברים, בואו נשמור על פרופורציה. לקוח שמגיע בבקשת ניתוק בשל הורדת ערוץ ומתלונן שזה כל מה שצפה בו בחברה, אבל בפועל לא יודע אפילו את המספר אפיק שלו - זו חלמאות (מקרה אמיתי - שיחה מוקלטת). תהיו הוגנים עם עצמכם. בלי בלופים. בלי ישראליות יתר. הוגנים. זה הכל.
מאחל המשך התקשרות פורה.
בולט
עובד חברת YES

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #27 

בולט,
זה מאוד פשוט
קיבלתי סל הבטחות
אף לא אחת מולאה עד היום (4 חודשים)
עכשיו, כמובן שכלום לא רשום ומחויב מצידם
אבל על מנת שאני אצא ההתחיבות הרשומה שלי יש לי קנס של 900 ומשהו ש"ח

מה היית עושה במקומי?
לא מנצל את הרגע...

תאמין לי
אני סבלני מאוד
אבל אני חושב שעניין הHD קצת מוגזם

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5346
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #28 

בולט,
לדעתי אתה לא צודק!

לא יכול להיות שיס תבצע ככל שעולה על רוחה ולנו לא תינתן האפשרות להתנתק.
זה כמו זוג שרוצה להתגרש רק אחד מהצדדים לא מסכים ללא שהשני יוותר על הרכוש.
זה לא משנה אם יורד Animal Planet או כל ערוץ אחר, זה כבר הקש האחרון אצל אלה שרוצים להתנתק.

זה מחדל של המועצה לשידורי כבלים ולווין שאישרה את מה שאישרה.
בתי צופה בערוץ הזה כל הזמן (באמת!). החלופה מכילה תוכניות אחרות בסגנון אחר שלא מדברות אליה ואלה שכן, משדורות בערוץ 1.
מבחינתה ומבחינת אחרים, יס שוב מבצעת החלטות חד צדדיות (להזכיר את Discovery Science ו G4).

אנשים כועסים על יס ועל אינספור דברים שהיא ביצעה וזאת ההזדמנות שלהם לעשות שרירים מול החברה. הרי מתי אם לא עכשיו? בעוד חודש כאשר זה כבר לא רלוונטי?

למראת: דילול התוכן, הורדת הערוצים, הורדת איכות השידור, הכנסת ערוצי פרמיום על מנת לגבות יותר כסף, HD לא מספק, שידורים חוזרים אני עדיין נשאר עם יס (החלופה לא יותר טובה).

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #29 

סם,
מחובתך לדרוש את אשר הובטח לך ומחובתינו לקיים אחר אותם הבטחות.
אם ישנם דברים שהובטחו על ידי נציג מטעמינו ולא קויימו במלואם - אז אנחנו ניקח אחריות מלאה.
מיותר לציין שאת הכל אנו דורשים בכתב ומתועד. אני ארשה לעצמי להיות בוטה ואומר שיש לא מעט לקוחות שמנסים להונות את החברה במטרה "לסחוט" כמה שיותר .. מאכזב אותי לכתוב את הדברים הנ"ל אבל זו המציאות.

אני בטוח שאם תפנה אלינו ביחס לאותם הבטחות, ועל פי מסמכים מסודרים אכן נבין שהובטחו דברים - אתה תקבלם במלואם.

אבל זה באמת נמוך לתפוס גל על הסרת ערוץ ולנצל איזושהי "פירצה" בחוק המאפשרת נטישה ללא ד"י ..
לא מפנה את הדברים ישירות אליך, אלא לאותם אנשים שפועלים בצורה הזו.

המשך שבוע טוב
בולט
עובד חברת YES

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #30 

ירון,
שוב, אני לא מפנה את דבריי לאותם אלה שבאמת ובתמים נפגעו מהסרת ערוץ כזה או אחר. הדברים לא מופנים לאמיתיים שבינינו.
אני לא אוחז בשום תואר רלוונטי שיסמיך אותי לקבוע האם אדם משקר או לא, אבל יש מקרים שבהם אתה פשוט מתבייש.
הרי אנשים אינטיליגנטים אנחנו - בואו נשמור על זה כך. (ע"ע אותו לקוח שלא ידע אפילו את מס' האפיק.. העיקר ניתוק ניתוק ניתוק..)

חשוב להבין דבר נוסף, ואומנם לא קל יהיה אבל זה חלק מתרבות החברה (ואני אדבר בשם החברה שלי כאן למרות שזה נחלת כלל החברות). חשוב להבין שחברות מהסוג הזה (יס,הוט,סלולרי וכ'ו..) מתובלות בהמון דינמיות. בהמון שינוי. בתזזיתיות. אנחנו חייבים לשנות מדי פעם. לרענן. לחדש את השורות. להביא את הטרי למדפים. ועל מנת שזה יקרה יש צורך בהקרבה ..
הנשיונל ג'אוגרפיק וויילד מגיע לשכונה, ולמענו הקרבנו את האנימל פלנט (ותמסור לילדתך סליחה מעומק ליבי. בכנות.)
זהו טבעו של עולם. זה טבע החברות נותנות השירות.
ואני מסכים עם לקוח מיושב בדעתו שמגיע ואומר בכנות מלאה שהערוץ המצרי (דוגמא מהעבר) היה כל שצפה בו, והסרתו היא פגיעה חמורה בהנאה שהפיק מהחברה, ולכן רוצה בסיום התקשרות. אנתק אותו בטעם מר אך בהבנה.
אבל יש הבדל בין אותו לקוח שהזכרתי לבין אחר שמבואס מהאייץ'.די ועכשיו תפס לו איזה גל לצאת מכל ה"פלונטר" שנמצא בו.
וכל זה בטח לפי הנחיית סוכן המכירות של הוט .. עצוב, אבל כך מתנהלים הדברים בישראל של היום. שום דיגניטי שהוא.

בכל אופן, אני מבין את דברייך ואני מקווה שאתה מבין את שלי.
מאחל המשך התקשרות נעימה ומספקת עם החברה.
ושוב, התנצלותי הכנה אם פגענו בהרגלי צפייה כאלה או אחרים.
שבוע טוב
בולט
עובד חברת YES

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #31 

כפי שאמרתי,
אני לא מתעד כל שיחה עם כל נציג
הובטחו ערוצים נוספים (ולא רק לי)
ואין כלום
יש התנערות מוחלטת מההבטחות האלו
ותקליט שבור שאומר שזה שרות חדש ומתקדם וצריך סבלנות...

אין לי שום מסמכולוגיה להביא
וכבר ביקשתי בעבר שישלפו את השיחה (אם הוקלטה)

שמע,
אני מבין שעובדים עם ספקטרום רחב מאוד של אנשים וטיפוסים בשרות לקוחות
אותי שפרט זה לא ממש מעניין
וכאשר אני לא רואה אופק לקיום ההבטחות
קצת קשה לי לקטרג על "אלו שתופסים גל"
תאמין לי, גם לי היה עדיף לא לבלות עם שרות הלקוחות בטלפון ובטח לא להתנתק ולעבור להוט
עובדה שרק איום ממשי לניתוק הביא את יס להקשיב לי ולקבל את טענותיי
לבטל את ההתחיבות ולאפשר לי להחזיר את ממיר ה HD

genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #32 

אני אוסיף - אולי לא יפה לנצל את העובדה שהערוץ יורד, אבל גם יס הם לא צדיקים גמורים והם מעלים מדי פעם מחירים לאנשים שתקועים עם התחייבות ל-3 שנים למקס או לבזק על האינטרנט.

חוץ מזה - נפגעתי מאוד כאשר ירד MCM TOP ולא עלה שום ערוץ חלופי (מוסיקה צרפתית יחסית מודרנית), לא הופחת לי התשלום החודשי ולא ניתנה לי אפשרות לסיים את המנוי או לפחות לנהל עליו משא ומתן מחודש. זה בסדר? החברה לא ניצלה את העובדה שאני שבוי אצלה? אז אם אנחנו משחקים במגרש הזה, אז אלה הם הכללים וכל אחד רשאי לנצל אותם לטובתו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”