יורוספורט ניוז ואנימל פלנט יורדים מ- YES
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ורק להזכיר ששכחתי לגמרי שיש EUROSPORT (בגלל שעבר לאחד מערוצי ה-100 פלוס)
מורידים לפי מה שהוא טוען את eurosport news -ו לא eurosport שעבר ל112shraga007 כתב:זאת השיטה.
ערוצים שהם רוצים להוריד הם מעבירים למספר שאתה שוכח מהר מאוד ובקושי מגיע אליו.
אתה שוכח מקיומו והם מורידים אותו בטענה שאין לו רייטינג....
זה לא מדוייק ...
השיטה עובדת כך שלקראת חוזים שמסתיימים, אכן מרחיקים ערוצים כדי שבמידה
וירצו לחדש את החוזה יורידו במחיר (במקרה של יורוספורט הרגיל) או במידה ואכן יש נתוני
צפייה ממש נמוכים מחליטים להוריד לגמרי את הערוץ (במקרה של יורוספורט ניוז)
אני מקווה שבגלל זה יביאו את יורוספורט 2 ויורוספורט HD
וירצו לחדש את החוזה יורידו במחיר (במקרה של יורוספורט הרגיל) או במידה ואכן יש נתוני
אני מקווה שבגלל זה יביאו את יורוספורט 2 ויורוספורט HD
מאוד בעייתי להביא את Eurosport 2 עקב בעיית זכויות השידורים הרבים של הערוץ. במילים אחרות: רוב הליגות אשר משודרות בערוץ הזה כבר קיימות אצל ספורט 5 / צ'רלטון, ולכן אי אפשר להביא את הערוץ.oren45 כתב:זה לא מדוייק ...
אני מקווה שבגלל זה יביאו את יורוספורט 2 ויורוספורט HD...
עובד בחברת יס
דיברתי כרגע עם יס בנוגע להתנתקות. הם טענו שבמקרה של animal planet אין לי זכות לתהנתק בגלל שהם לא מבטלים את הערוץ אלא מחליפים אותו בערוץ אחר - national geographic wild
צלצלתי גם למועצה לשידורי כבלים ולווין, והם מאשרים שאכן במקרה זה אין זכות להתנתק ללא קנס. חבל, לא נוכל להחזיר את המנוי כרגע ^^
צלצלתי גם למועצה לשידורי כבלים ולווין, והם מאשרים שאכן במקרה זה אין זכות להתנתק ללא קנס. חבל, לא נוכל להחזיר את המנוי כרגע ^^
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
^^^זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי. על אותו עיקרון אפשר לומר שאי אפשר להתנתק בגלל שהם מורידים את eurosport news כי יש להם ערוצי ספורט נוספים.
אלא אם בערוץ החדש יהיו בדיוק את אותן תוכניות של אנימל פלאנט אז לדעתי יש לך הצדקה מלאה להתנתק.
אלא אם בערוץ החדש יהיו בדיוק את אותן תוכניות של אנימל פלאנט אז לדעתי יש לך הצדקה מלאה להתנתק.