בקשה לייעוץ
שלום שמי עוז ואני חדש בפורום,
אני עומד בפני רכישה של רמקולים מסוג 686 b&w אני די סגור על הסאונד שלהם ומגבלת הגודל היא עוד פרמטר לבחירה, יש לי מגבר משולב ימהה ax596 מישהו מכיר?
השאלה היא כזאת שמעתי רמקולים של פוקל chorus807v ומאוד אהבתי אותם (לו הייתי רוטשילד...) בהתחשב בכך שאני רוצה להשיג תוצאה שתתקרב כמה שיותר לאופי של הפוקל,
האם כדאי להחליף את המגבר? המלצות יתקבלו בברכה...
האם כדאי בכלל לחשוב על רמקול אחר? המלצות כנ"ל... (הB&W עולים לי 2400 ש"ח)
בתודה, עוז.
אני עומד בפני רכישה של רמקולים מסוג 686 b&w אני די סגור על הסאונד שלהם ומגבלת הגודל היא עוד פרמטר לבחירה, יש לי מגבר משולב ימהה ax596 מישהו מכיר?
השאלה היא כזאת שמעתי רמקולים של פוקל chorus807v ומאוד אהבתי אותם (לו הייתי רוטשילד...) בהתחשב בכך שאני רוצה להשיג תוצאה שתתקרב כמה שיותר לאופי של הפוקל,
האם כדאי להחליף את המגבר? המלצות יתקבלו בברכה...
האם כדאי בכלל לחשוב על רמקול אחר? המלצות כנ"ל... (הB&W עולים לי 2400 ש"ח)
בתודה, עוז.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עוז, אם אהבת כל כך את הפוקאל הייתי ממליץ לך לשמוע פוקאל באותו התקציב של ה-B&W, אולי תאהב אותם יותר! כמו כן, יש פוקאל מדפיים מידי פעם בלוחות יד שניה, כדאי לנסות לחפש.
לגבי ה-B&W, הם רמקולים ניפלאים אך להבדיל מהפוקאל הם דורשים הגברה יותר בריאה והימאהה שלך רחוק מלמצות אותם.
הייתי הולך על מגבר אינטגרייטד יד שניה. בכמה אלפים בודדים תוכל מצוא המון אופציות ראויות.
לגבי ה-B&W, הם רמקולים ניפלאים אך להבדיל מהפוקאל הם דורשים הגברה יותר בריאה והימאהה שלך רחוק מלמצות אותם.
הייתי הולך על מגבר אינטגרייטד יד שניה. בכמה אלפים בודדים תוכל מצוא המון אופציות ראויות.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני לא חושב שרסיבר של ימאהה יפיק תוצאה משביעת רצון עם ה-B&W, לגבי הפוקאל אין לי מושג.
אני ממש מציע שתסחוב את הרסיבר אית לחנות כשאתה בא לשמוע רמקולים, וכמו כן מוזיקה משלך. חנויות נוטות לחבר רמקולים למגברי על שמאד מחמיאים להם, אבל אז כשמגיעים הבייתה...
אני ממש מציע שתסחוב את הרסיבר אית לחנות כשאתה בא לשמוע רמקולים, וכמו כן מוזיקה משלך. חנויות נוטות לחבר רמקולים למגברי על שמאד מחמיאים להם, אבל אז כשמגיעים הבייתה...
למה אתה מתכוון בהגברה יותר "בריאה"?
כי אם יש משהו בימהה זה כוח.
אני אנסה להסביר את עצמי יותר, כשאני מתכוון לאופי של הפוקל אני מתכוון לשמנמנות והעגלוליות של הצליל והנעימות או החוסר אגרסיביות שהוא משרה...
אם אני אחליף מגבר אוכל "לעגל" או "להשמין" את הb&W או שהאופי של הרמקול לא יושפע?
צאו מתוך נקודת הנחה שאני יודע ש הb&w לא יגיע לרמה של רמקול כפול במחיר, אבל בכל זאת לנסות להתקרב...
דרך אגב שמעתי את שתי הרמקולים עם מגבר ימהה מסדרה נמוכה אז את חתימת הצליל המשוערת אני די מכיר.
כי אם יש משהו בימהה זה כוח.
אני אנסה להסביר את עצמי יותר, כשאני מתכוון לאופי של הפוקל אני מתכוון לשמנמנות והעגלוליות של הצליל והנעימות או החוסר אגרסיביות שהוא משרה...
אם אני אחליף מגבר אוכל "לעגל" או "להשמין" את הb&W או שהאופי של הרמקול לא יושפע?
צאו מתוך נקודת הנחה שאני יודע ש הb&w לא יגיע לרמה של רמקול כפול במחיר, אבל בכל זאת לנסות להתקרב...
דרך אגב שמעתי את שתי הרמקולים עם מגבר ימהה מסדרה נמוכה אז את חתימת הצליל המשוערת אני די מכיר.