העמקת שחורם בdivx

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
a-l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
משום מה הבחנתי שכשאני מנגן סרטי divx מהמחשב הצבע השחור בסרט מוצג כאפור כהה, כמובן שאני יכול לשנות את הצבעים בהגדרות כרטיס המסך אבל הבעיה היא שבסרטי HD השחורים דווקא בסדר , לכן איני רוצה לעשות שינוי צבע כולל. במידה ויש דרך להגדיר את השחורים רק בקודקים של הDivx,Xvid אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך.

בתודה מראש,
a-l

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מי מפענח לך סרטי DIVX/XVID? נסה להסיר את קודק ה-DIVX המקורי, אם התקנת כזה. ה-FFDShow יודע לפענח קבצים כאלה, ובאיכות טובה יותר מהקודק המקורי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

a-l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני משתמש בffdshow וwmp11

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

יש ב-FFDShow Video decoder configuration כמה פילטרים שאתה יכול להפעיל שיוכלו לעזור לך עם זה.
(רק כדי לוודא שאתה אכן עובד עם FFDShow, הדלק את תכונת ה-OSD, שמראה באופן קבוע נתונים על הסרט. הרץ קובץ DIVX וודא שאכן ה-OSD מופיע גם בהם).
כדי שפעולות הפילטרים יתבצעו רק על קבצים כאלה ולא על קבצי HD, אתה יכול להכין פרופיל שונה, וכל פעם להחליף פרופיל (Profiles / Preset settings). אפשר גם לעשות הפעלה אוטומטית של פרופילים לפי תכונות הסרט (רזולוציה נמוכה, למשל), טקסט המופיע בשם הקובץ וכו, ע"י התפריט שמופיע בלחיצה על כפתור ה-Preset autoload conditions (לא לשכוח להדליק גם את הריבוע של Automatic preset loading).
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום טיפ של Catskinner להגדרת פילטרים לניגון DVD, שאני מניח שיהיו לא רעים גם עבור קבצי DIVX/XVID. אתה יכול להשתמש בו בתור התחלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

a-l פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה! (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”