אני מזכיר שאני לא גיימר כבד ומתייחס לחווית המשחק כהרחבה של חווית הקולנוע הביתי. אני לא אוהב משחקים קשים מידי ובעיקר נהנה מהחוויה הכוללת של המשחקים.
אז לפני שבוע הגיע Motor Storm Pacific Rift וההתרגשות גדולה
נתחיל עם זה שאני מאוד אהבתי את הראשון, המינוס העיקרי שלו היה שאי אפשר לשחק אחד נגד השני. יחד עם שני חברים שיחקנו בתורות והיה מאוד כיף.
Pacific Rift מציע את אותה החוויה המגניבה רק עם עוד מסלולים, 16 מול 8 בקודם ועוד איזורים. המשחק הראשון התרכז כולו באתרים מדבריים. PR מתקיים על אי בודד ומחולק לאיזורי מים, אש, אדמה ואוויר. שמות האיזורים מרמזים על סוג המסלול ועל הקושי שהוא מציב. תתכוננו למסלולים עם קפיצות על לבה בוערת ונסיעות לצד נופי מפלים וצמחייה ירוקה מרהיבה.
לשחקן בודד, מי שאהב את הראשון, יהנה מאוד גם מזה... ממש כמוני
לשחק עם חברים
אז כאן יש תוספת מגניבה. יש אפשרות לשחק יחד עד 4 חברים. המסך מתחלק ל 4 בצורה מגניבה ביותר וזה נראה טוב על מסך 42. האפשרות הזאת מוסיפה שעות ארוכות של משחק וגם הופכת את ההרכישה למשתלמת מאוד.
עוד אופציות
יש אפשרויות נוספות כדוגמת משחק נגד השעון, אתם בוחרים מסלול ורכב ומתחילים להתחרות בעצמכם. אפשרות של משחק בודד (ארקייד) - בוחרים מסלול ורכב וקדימה, נכנסים למרוץ, ללא נקודות ובלי קשר לכרטיסי הפסטיבל שהם המשחק הראשי. מצב eliminator: כל 15 שניות במהלך המירוץ, המקום האחרון מתפוצץ ונפסל... אתם חייבים לגמור ראשונים! מאוד מגניב.
המוסיקה
זה קצת מינוס מבחינתי, לא כל כך אהבתי את המוסיקה בראשון ואני לא אוהב את המוסיקה גם במשחק הזה. הפעם יש אפשרות להוריד את הווליום של המוסיקה במשחק ואז ללחוץ על כפתור ה- PS, נכנסים לתפריט של המוסיקה ב PS3 ובוחרים מה לשמוע. חוזרים למשחק על יד לחיצה חוזרת על כפתור ה- PS ונהנים ממוסיקה שלכם, אפקטים של MS והחיים דבש!!!
המשחק נקנה דרך אתר VGP, הגיע תוך שבוע וחצי, מחיר כולל משלוח כ- 210 שח.
אני נהנה מאוד וכך גם חברי



