שאלה בקשר לאחריות של פלזמה ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #21 

Ncoder כתב:motico:
המסך נראה חדש לגמרי, פתחתי אותו יחד עם המוביל ומסביב לא נראה שנעשה שימוש במסך, המסך בכלל הגיע אליי ללא סלוט חיבורים מה שמוסיף לרמוז שאפילו יורוקום בכלל לא פתחו את החבילה..

המלך:
את המסך הוצאתי ב-8400, אם אני אבטל את העסקה אני אצטרך לחכות שנה עד שאני אמצא מסך טוב באותו מחיר (ה-PW8 החדש ב-37' יעלה בסביבות ה-12K), המחיר של ה-PW7 הוא 9000 ש"ח ב-2 חנויות ב-ZAP אך צריך להיזהר כי בחנות אחת מציינים שמדובר במוצר מתצוגות\עודפים (אין עודפים) בחנות השנייה לא מציינים כלום אבל זה דיי מסוכן בגלל שהמחירים מאוד מאוד דומים, חוץ מהחנויות האלה ממשיכים למכור את המסך כרגיל ב-9700 ש"ח, באולסייל כבר הפסיקו למכור את המסך (נראה שנגמר להם).

אתמול יצא לי להכנס לחנות באזורי סתם על מנת להתרענן במחיר החדש ל-PW7, המחיר שנתנו לי הוא 9900 ש"ח והם עוד טענו שלמסך יש כניסות קומפוזיט\RGB\קומפוננט, כניסות מחשב, וכניסת HDMI, איך יכול להיות כניסת HDMI אם הקומפוזיט\RGB\קומפוננט תופס 2 סלוטים? (לדגם 37' יש רק 2 סלוטים+חיבור PC).
...
סתם שאלה ,למה דווקא 37 ולא 42?
עוד קצת מאמץ ויש לך 42

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

למה 37? ...

שליחה #22 

בהתחלה הייתה לי טלוויזייה רגילה 29 אינטש שטוחה עם 100 הרץ, היא התקלקלה והחלטתי שבטלוויזיה החדשה אין מצב שאני יורד מהתכונות של הטלוויזייה שהתקלקלה אז החלטתי על:
1. 29 אינטש ומעלה.
2. 100 הרץ מתקדם.
3. מסך רחב.

הטלווזייה שהתאימה לי בהתחלה לתקציב היא הטושיבה 32 אינטש מסך רחב (CRT) עם 100 הרץ פורגרסיבי (נראה לי שזה DRC 100) והיא עלתה בסביבות ה-6000-7000 ש"ח, שמעתי פה ושם שהטושיבות לא מי יודע מה כמו פעם, שמעתי על בעיות קטנות ונתקעתי כי חוץ מהטושיבה לא הייתה שום טלוויזיה אחרת מתאימה בתקציב.
אז החלטתי להעלות את התקציב ל-8000 ש"ח ופתאום נתקלתי בפרסומת באתר Last Price על פלזמה של פנסוניק 37 אינטש ב-9900 ש"ח, אמרתי שההפרש לא עד כדי כך גבוה ומנקודה זו התחלתי להכנס לעסקי הפלזמות :-), בהתחלה קראתי תגובות על פלזמות שונות ב-ZAP ואז חיפשתי הודעות בפורום אודיו וקולנוע ביתי ואז התחלתי לחפש הודעות פה בפורום, בסופו של דבר ננעלתי על הפאנסוניק שהתאימה לי מבחינת תקציב ומרחק, ניגשתי לכמה חנויות מחוץ לעיר (בבית שאן יש חנות אחת עם תצוגה של מדבקות ושאר החנויות בקושי פלזמה פה ושם) ובסוף התרשמתי גם מהגודל המספק האיכות הייתה בסדר ואז היה לי מזל שחבר של אחי רכש בזמנו את אותה הפלזמה ב-42 אינטש, כמובן שהלכתי אצלו ומשם כבר התרשמתי באמת מהאיכות ב-DVD וכבלים ביס... ננעלתי על הפלזמה הזאת והתחלתי לחפש אותה בתקציב שלי עד שהצלחתי סוף סוף באולסייל להוציא אותה ב-8400 אחרי כחודש של כמה מכרזים שבהם המחיר הנמוך ביותר שהצליחו להוציא אותו זה בין 9200 ל-9750, השבוע אגב היו עוד כמה שהצליחו להוציא את המסך בין 8400 ל-8500 והיום אולסייל כבר לא מוכרת את הפלזמה הזאת.

עם קצת מאמץ? תזכור שהתקציב ההתחלתי היה 8000 לפלזמה, קשה מאוד להוסיף עוד 3000-4000 ל-42 ..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”