להפחית את אגרת הטלוויזיה ב-5 אחוזים בשנת 2009.
עם זאת, לנוכח העלייה במדד, לא תופחת האגרה בפועל ותמשיך
לעמוד על 360 שקלים בשנה.

ואיפה הבעיה עם זה בדיוק?shraga007 כתב:מה יש להתרגז.
צריכים לממן את הפנסיה של חיים יבין ושאר האוכלי חינם שיש שם.
הוא הרי גר באיזה מגדל יוקרה בת"א שרק ועד בית שם זה 2500 שקל לחודש....

הבעיה שלי שזה ממומן מכיסי הפרטי מבלי שיש לי אפשרות לא לקבל את השירות שלהם ולהימנע מהתשלום.צפיד כתב:ואיפה הבעיה עם זה בדיוק?shraga007 כתב:מה יש להתרגז.
אל תשכח שמדובר במישהו שעיצב את תרבות החדשות בארץ,יש מאחוריו רקורד מספיק גדול כדי להכפיש אותו,מה שגם אם תיקח דמויות מקבילות בארה"ב למשל אתה תמצא שגם במובן היחסי חיים יבין הוא דל אמצעים לעומתם.
בוא נפרגן למי שמגיע ,יש מספיק אנשים במידה הזאת שאני לא מבין את הצלחתם ועושרם,
והמקום הכי טוב להתחיל הוא פולטיקאים ,עובדים במגזר הציבורי ...שלא נדבר על ספרי צמרת ...
מדינת כלם...

זה לא קשור.shraga007 כתב:הבעיה שלי שזה ממומן מכיסי הפרטי מבלי שיש לי אפשרות לא לקבל את השירות שלהם ולהימנע מהתשלום.צפיד כתב:ואיפה הבעיה עם זה בדיוק?shraga007 כתב:מה יש להתרגז.
אל תשכח שמדובר במישהו שעיצב את תרבות החדשות בארץ,יש מאחוריו רקורד מספיק גדול כדי להכפיש אותו,מה שגם אם תיקח דמויות מקבילות בארה"ב למשל אתה תמצא שגם במובן היחסי חיים יבין הוא דל אמצעים לעומתם.
בוא נפרגן למי שמגיע ,יש מספיק אנשים במידה הזאת שאני לא מבין את הצלחתם ועושרם,
והמקום הכי טוב להתחיל הוא פולטיקאים ,עובדים במגזר הציבורי ...שלא נדבר על ספרי צמרת ...
מדינת כלם......

Huber כתב:guyezra - תיאורטית אתה צודק, בפועל אין שום קשר. ביטוח לאומי זה שירות שניתן לאוכלוסיה על בסיס חזק תומך חלש (כמו כל מס חברתי), אגרת הטלוויזיה כיום היא פשוט מס שפתיים ותו לא. אם הביטוח הלאומי היה במצב של הערוץ הראשון (אפס תמורה לחברה) תאמין שגם שם הייתה קמה קול צעקה.
כיום אין שום הצדקה לערוץ הראשון ולאגרה. מישהו חושב אחרת?...

אני חושב אחרת, אני חושב שאתה טועה מאוד.Huber כתב:guyezra -
כיום אין שום הצדקה לערוץ הראשון ולאגרה. מישהו חושב אחרת?...

Huber כתב: שלא אובן לא נכון, אני נגד המצב הנוכחי כיום בו ערוצים מסחריים פונים למכנה המשותף הרחב (והנמוך ביותר) ומספקים לנו רק *** כגון ריאלטי ואופרות סבון, אני בעד ערוץ ממלכתי שיספק תוכן איכותי ללא קשר ישיר לרייטינג נטו, אבל כיום בין זה לבין מה שקורה בערוץ הראשון אין שום קשר ולו אפילו קלוש....
Huber,Huber כתב:Huber כתב: שלא אובן לא נכון, אני נגד המצב הנוכחי כיום בו ערוצים מסחריים פונים למכנה המשותף הרחב (והנמוך ביותר) ומספקים לנו רק *** כגון ריאלטי ואופרות סבון, אני בעד ערוץ ממלכתי שיספק תוכן איכותי ללא קשר ישיר לרייטינג נטו, אבל כיום בין זה לבין מה שקורה בערוץ הראשון אין שום קשר ולו אפילו קלוש....
Nissim - את זה קראת? אני מניח שלא לפי התגובה שלך.[/b]...