ביקורת מעבד תמונה DVDO EDGE
מרטין/עופר/זיו - רציתי כבר להגיב - ואני משער שגם אחרים - אז פתחתי את השרשור

מה הכוונה ב-EDID (ב-EDID יהיה רשום הרזולוציות שהמסך תואם -כלומר אצלי 1366X768 -האם זה אומריכול לבחור מספר רזולוציות קבוע מראש או להשתמש ב-EDID של המסך (מרבית המסכים עם 1024x768 נמנעים מלציין רזולוציה NATIVE RATE ב-EDID שלהם)....

אצלי במסך הרזולוציה האופטימלית היא 1366X768 האם ה-DVDO EDGE יזהה את זה באופציה של EDIDבמקרה שלך, המסך צריך לדווח על 1024X768 (או 1366 על 768 אם זה LCD), אם הוא מדווח עליו כשורה או שה-EDGE מצליח לתפוס את הרזולוציה המתאימה (לרוב הוא מצליח) אז אתה מסודר.
...

למיטב זכרוני EDID קיים גם בחיבורי VGA מודרניים מהשנים האחרונות.oferlaor כתב: yuria,
EDID הוא פרוטוקול ב-HDMI שמאפשר לתצוגה "לתאם ציפיות" מול המקור. המסך אמור לדווח באיזו רזולוציות ופורמטים הוא עובד והמקור (במקרה הזה ה-EDGE נחשב למקור התמונה) מחליט על אחד מהם, כאשר ההעדפה היא על NATIVE RATE אם קיים....

אני לא ממש יכול להסכים עם הטענה הזו. 700 דולר זה מחיר לצרכן, כלומר זה המחיר שאתה (כלקוח אמריקאי) משלם לחנות כדי לקבל את המוצר. האחריות כלולה.lawpower כתב: מה שכן - באמת כל הכבוד לTOP AUDIO על התמחור הבהחלט סביר - הכי זול ב EBAY זה 700 דולר ועוד 70 דולר משלוחה - מה שלפי תוספת מס ומע"מ - יוצא קצת מעל 4000 ש"ח.
בשביל אחריות עוד רבע מחיר - זה סביר למדיי לטעמי....

במקרה זה אני מסכים עם lawpower שהמחיר הוגן.Holograph כתב:אני לא ממש יכול להסכים עם הטענה הזו. 700 דולר זה מחיר לצרכן, כלומר זה המחיר שאתה (כלקוח אמריקאי) משלם לחנות כדי לקבל את המוצר. האחריות כלולה.lawpower כתב: מה שכן - באמת כל הכבוד לTOP AUDIO על התמחור הבהחלט סביר - הכי זול ב EBAY זה 700 דולר ועוד 70 דולר משלוחה - מה שלפי תוספת מס ומע"מ - יוצא קצת מעל 4000 ש"ח.
בשביל אחריות עוד רבע מחיר - זה סביר למדיי לטעמי....
25% תוספת זה הפרש מחיר פשוט עצום, לא משנה איך אתה מסתכל על זה. עלות המוצר ליבואן נמוכה משמעותית מעלותו לצרכן, עלות המשלוח כנ"ל (מחיר המשלוח הוא amortized על מספר רב של יחידות, נוסף על היכולת לצרף משלוחים של מספר מוצרים למשלוח אחד זול יותר). וכל זה אם תתעלם מהעובדה שאתה משלם 25% תוספת על מחיר שממילא כולל משלוח ומסים....
"כושר המיקוח"? זה לא נראה לך כמו טיעון חלש למדי? ואם אין לי כושר מיקוח, או שאני מעוניין לקנות את המכשיר אונליין?michael123 כתב: במקרה זה אני מסכים עם lawpower שהמחיר הוגן.
- חייבים לקחת בחשבון את הכושר המיקוח, הרי ישראלי ממוצע יוריד את המחיר
- גם לא לקחת בחשבון את המע"מ. 700 דולר זה ללא TAX, ומחיר בארץ כולל 15.5% מע"מ
אני מופתע לטובה מהתמחור, חשבתי שזה יהיה באזור 6K...