חיבור הרסיבר למחשב האישי דרך הרשת
כאשר רסיבר (ימהה 3800/3900) מחובר לרשת הבנתי שיש דרך שבה ניתן לשבת בסלון מול המסך ובעזרת השלט של הרסיבר אפשר לבחור ולנגן קבצים הנמצאים במחשב שלי.
השאלה שלי היא אלו קבצים ניתן לנגן מהמחשב? האם רק MP3 או גם קבצים אחרים? כמו סרטים למשל?
השאלה שלי היא אלו קבצים ניתן לנגן מהמחשב? האם רק MP3 או גם קבצים אחרים? כמו סרטים למשל?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב ידיעתי - אין רסיברים שקוראים סרטים
רק MP3 ולפעמים קבצים נוספים
הכי פשוט - קרא במנואל MANUAL-
רק MP3 ולפעמים קבצים נוספים
הכי פשוט - קרא במנואל MANUAL-
ארחיב את השאלה ....
שלום .
ברשותי ימהה3900 ,ברצוני לראות סרטים ולשמוע מוזיקה מהמחשב.
במחשב יש יציאת HDMI ומין הסתם גם יציאת\כניסת כבל רשת.
ברסיבר יש כניסות HDMI וכניסת\יציאת רשת .
ישנו ראוטר +מודם וקיימת גם רשת אלחוטית .
בטלויזיה יש כניסות\יציאות HDMI .
בשום מקום ברסיבר אין כניסת HDMI שעליה רשום PC כלומר אני מבין שאת המחשב לא ניתן לחבר לרסיבר בכבל HDMI , מה שאומר שאת המחשב אנימחבר לטלויזיה בכבל HDMI ומזרים סרטים לטלוויזיה,את השמע מהטלויזיה כרגע אני מעביר לרסיבר ע"י כבל RCA (אדום \לבן) .
האם ניתן לחבר את הטלויזיה ככניסה למגבר עבור השמע של הסרט ?
האם ניתן להזרים לרסיבר סרטים או מוזיקה ע"י כבל הרשת ולצפות בהם דרך יציאת הHDMI לטלויזיה ?
בקיצור איך אני מחבר מחשב לרסיבר ולטלויזיה ורואה סרטים באיכות HDMI ..?
ולמה משמשת אותי הרש במגבר חוץ מלשמוע תחנות רדיו אינטרנטיות ומוזיקה ?
ברשותי ימהה3900 ,ברצוני לראות סרטים ולשמוע מוזיקה מהמחשב.
במחשב יש יציאת HDMI ומין הסתם גם יציאת\כניסת כבל רשת.
ברסיבר יש כניסות HDMI וכניסת\יציאת רשת .
ישנו ראוטר +מודם וקיימת גם רשת אלחוטית .
בטלויזיה יש כניסות\יציאות HDMI .
בשום מקום ברסיבר אין כניסת HDMI שעליה רשום PC כלומר אני מבין שאת המחשב לא ניתן לחבר לרסיבר בכבל HDMI , מה שאומר שאת המחשב אנימחבר לטלויזיה בכבל HDMI ומזרים סרטים לטלוויזיה,את השמע מהטלויזיה כרגע אני מעביר לרסיבר ע"י כבל RCA (אדום \לבן) .
האם ניתן לחבר את הטלויזיה ככניסה למגבר עבור השמע של הסרט ?
האם ניתן להזרים לרסיבר סרטים או מוזיקה ע"י כבל הרשת ולצפות בהם דרך יציאת הHDMI לטלויזיה ?
בקיצור איך אני מחבר מחשב לרסיבר ולטלויזיה ורואה סרטים באיכות HDMI ..?
ולמה משמשת אותי הרש במגבר חוץ מלשמוע תחנות רדיו אינטרנטיות ומוזיקה ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה יכול לחבר מחשב לרסיבר באמצעות כבל HDMI, ואת הרסיבר לטלויזיה באמצעות כבל HDMI נוסף. הרסיבר יודע להעביר וידאו אל הטלויזיה, והוא גם ידאג לפענוח אודיו שיוצא מהמחשב. לצורך ביצוע אתה צריך שבמחשב (ליתר דיוק בכרטיס מסך של המחשב) תהיה יציאת HDMI.
אני חושב שמדריך הזה יכול לעזור לך:
http://www.hometheater.co.il/article1366
אני חושב שמדריך הזה יכול לעזור לך:
http://www.hometheater.co.il/article1366
תודה על התגובה .
מה שאתה בעצם מציע זה מה שניסיתי לעשות אך לאיזה כניסה ברסיבר אני אמור לחבר את הHDM I שמגיע מהמחשב ?
מעבר לכך ,למה בעכצם משמש חיבור ה LAN ברסיבר ,האם רק עבור הצגת מוזיקה ב GUI ,ותחנות אינטרנטיות ?
תודה מראש .
ושבוע טוב .
מה שאתה בעצם מציע זה מה שניסיתי לעשות אך לאיזה כניסה ברסיבר אני אמור לחבר את הHDM I שמגיע מהמחשב ?
מעבר לכך ,למה בעכצם משמש חיבור ה LAN ברסיבר ,האם רק עבור הצגת מוזיקה ב GUI ,ותחנות אינטרנטיות ?
תודה מראש .
ושבוע טוב .
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ברסיבר בד"כ יש כמה כניסות HDMI, וזה לא משנה לאיזה בדיוק תחבר את המחשב. העיקר שתדע אח"כ לבחור את ה-HDMI הנכון, כאשר אתה מנגן משהו מהמחשב.sherifon כתב:תודה על התגובה .
תודה מראש .
ושבוע טוב ....
לגבי LAN ברסיבר, לפי מה שאני יודע, היעוד זה רדיו אינטרנטי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כל כניסת HDMI שפנויה לך יכולה לקבל חיבור מהמחשב - זה לא באמת משנה איך קוראים לה...