se110 או cx500 ?
אז ההתלבטות האחרונה היא בין cx 500 ל se110 .
מצאתי ב ebay את ה se בערך ב 250 שקל ואת ה cx בערך ב120 שקל.
שניהם אורגינליים וחדשים רק שה cx הוא OEM . חדש בקופסה יעלה 160 שקל.
בארץ אם אני לא טועה שניהם בערך אותו מחיר של 450 שקל.
מה אתם אומרים?? אחת עדיפה על השניה מבחינת סאונד??
מצאתי ב ebay את ה se בערך ב 250 שקל ואת ה cx בערך ב120 שקל.
שניהם אורגינליים וחדשים רק שה cx הוא OEM . חדש בקופסה יעלה 160 שקל.
בארץ אם אני לא טועה שניהם בערך אותו מחיר של 450 שקל.
מה אתם אומרים?? אחת עדיפה על השניה מבחינת סאונד??
האנשים/חנויות שמוכרים את זה ב ebay כולם מוכרים בערך באותו מחיר פלוס מינוס, כל אחד ששאלתי אמר לי שזה אורגינל, חלק הוסיפו ואמרו שזה OEM ויש כאלה שמכרו בחמש דולר ואמרו בפירוש שזה מזויף!!
אני לא חושב שאנשים אם 100% ביקורות שמכרו הרבה מהמוצר הזה יסכנו את שמם הטוב בשביל 30$ .
אני לא חושב שאנשים אם 100% ביקורות שמכרו הרבה מהמוצר הזה יסכנו את שמם הטוב בשביל 30$ .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן, את אלו אני מכיר.
אני עדיין לא מאמין - הזיופים ברמה כ"כ טובה שלא קשה ליפול.
(אגב - גילוי נאות, גם אני נפלתי בפח הזה עם CX-500 מאיביי, שנראו טוב, למוכר היו 200 פידבקים חיוביים על האוזניות - ובסופו של דבר הן זוהו כמזויפות.
איכות הצליל שלהן חביבה, אבל לא יותר).
אני עדיין לא מאמין - הזיופים ברמה כ"כ טובה שלא קשה ליפול.
(אגב - גילוי נאות, גם אני נפלתי בפח הזה עם CX-500 מאיביי, שנראו טוב, למוכר היו 200 פידבקים חיוביים על האוזניות - ובסופו של דבר הן זוהו כמזויפות.
איכות הצליל שלהן חביבה, אבל לא יותר).
האמת שמעתי על זה לפני אז החלטתי לא להסתכן ולפני שעה בערך הזמנתי את ה se110 של shure גם מ ebay עלה לי 40 פאונד...
האמת למוכר הזה יש בעיה עם ישראלים שעבדו עליו כמה פעמים , משכו את הכסף חזרה עם איזה קומבינה ישראלית...אז עכשיו הוא לא יודע מה לעשות איתי..
אם אתה רוצה לראות ולהתרשם תרשום בחיפוש shure se110
האמת למוכר הזה יש בעיה עם ישראלים שעבדו עליו כמה פעמים , משכו את הכסף חזרה עם איזה קומבינה ישראלית...אז עכשיו הוא לא יודע מה לעשות איתי..
אם אתה רוצה לראות ולהתרשם תרשום בחיפוש shure se110
זה עלה 30 פאונד עם המשלוחה זה עוד 10 ,בעיקרון החברה עם ה 1000 פלוס פידבקים מוכרים את זה בשבעים דולר לפחות...
http://cgi.ebay.com/Genuine-Shure-SE110 ... .m63.l1177
http://cgi.ebay.com/Genuine-Shure-SE110 ... .m63.l1177
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הוא נראה רציני, אולם הבעיה היחידה שלי איתו היא מדיניות ההחזרה - 7 ימים מתאריך החשבונית זה ממש מעט, במיוחד במשלוח בינלאומי (במידה ואתה מקבל מוצר פגום - אין לך סיכוי לעמוד בתנאים לצורך החזרה).
הייתי יוצר איתו קשר ומסכם על הארכת המועד.
הייתי יוצר איתו קשר ומסכם על הארכת המועד.
sagichim כתב:האמת שמעתי על זה לפני אז החלטתי לא להסתכן ולפני שעה בערך הזמנתי את ה se110 של shure גם מ ebay עלה לי 40 פאונד...
אם אתה רוצה לראות ולהתרשם תרשום בחיפוש shure se110...
כל הבלאגן הזה בשביל 50 שקל ??
לא הבנתי למה לא קנית בארץ את אחד מהאוזניות ...נהנה מאחריות וקניה בטוחה.
לפעמים הזול יקר