סמסונג LA32A450C - האם משהו לא בסדר ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yonika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני מספר ימים קניתי ב-א.ל.מ טלוויזיית LCD מהדגם המצויין בנושא ההודעה.
אינני מרוצה כ"כ מאיכות התמונה - בייחוד בצפייה בשידורי YES רגילים.

קודם אשמח לקבל תשובה על מספר שאלות בנוגע לנתוני הטלוויזיה.
1. מהו DYNAMIC CONTRAST ?
2. האם יחס ניגודיות של 1:10000 הינו יחס הניגודיות של הפנל עצמו ? או לאחר שיקלול עיבוד התמונה ה- DYNAMIC ? וכיצד זה בא לידי ביטוי באיכות התמונה ?
3. האם זמן תגובה של 6ms הינו זמן תגובה אמיתי ? שמעתי שיש יצרנים שמבלפים וכותבים את הזמן של GRAY TO GRAY שהוא קצר יותר מאופן המדידה הנכון. (נראה לי BLACK TO (WHITE
4. איכות התמונה בשידור יס ירודה - הדברים המטרידים בעיקר הם: רעשי דחיסה(פירוק קצוות) של השידור ובמיוחד קווי מתאר המתאפיינים בפס אדמדם בצידה האחד של הדמות ובפס כחלחל (CYAN) בצידה האחר של הדמות. הממיר מחובר בכבל SCART ל- S-VIDEO האם הבעיות מוכרות ? האם הבעיה בטלוויזיה ? בכבלים בין הממיר למסך או בממיר עצמו ?
5. יש לי ממיר של יס מהכסופים הגדולים (לא שחור ולא s3100) האם ממיר S3100 עשוי לפתור את הבעיות ?
6. בכיול המסך לפי YES IMPACT לא הצלחתי להגיע למצב בו העיגולים הבהירים נעלמים לגמרי גם ב- Contrast מקסימלי. הצלחתי להגיע ממש קרוב לכך והמסך כבר היה ממש מסנוור אך העיגולים לא נעלמו כליל (טוב/ לא טוב ?)
7. בחיבור HD מהמחשב (DVI-HDMI) התמונה בהחלט מוצלחת אך שמתי לב שה-DYNAMIC CONTRAST מחדד מאוד כתמים צבעוניים (לא חזקים) בעיקר בפנים של דמויות וברקע כהה של הסצנה. הוידאו המדובר הוא כמובן ב- 720p. דיי מבאס.

אני מודע שמדובר בהרבה מאוד שאלות, אך אודה למי שיוכל להקדיש מספר דקות לתשובה באופן רציני מכיוון שאני ממש מתוסכל, לאחר הוצאה יחסית לא קטנה, ושם כמו סמסונג, ציפיתי למשהו יותר רציני וברצוני לדעת האם הבעיה פתירה או האם כדאי להחזיר את הטלוויזיה ולחפש אחרת. נשארו לי 5 ימים לביטול העסקה.

בתודה מראש,
יהונתן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”