מבקש עזרה בתפעול usb דונגל ב - popcorn a110
בשעה טובה קיבלתי היום את הדונגל שהזמנתי. חיברתי אותו והגדרתי הכל לפי ההוראות. זה נותן לי גישה לתכנים מהאינטרנט וכו' וזה עובד בסדר.
השאלה שלי היא איך אני ניגש לקבצים שנמצאים על המחשב שלי?
איזה הגדרות צריך להגדיר במחשב לצורך הענין ומה צריך להגדיר בפופקורן.
איזה הגדרות צריך להגדיר במחשב לצורך הענין ומה צריך להגדיר בפופקורן.
איזה דונגל הזמנת?amir073 כתב:בשעה טובה קיבלתי היום את הדונגל שהזמנתי. חיברתי אותו והגדרתי הכל לפי ההוראות. זה נותן לי גישה לתכנים מהאינטרנט וכו' וזה עובד בסדר.
איזה הגדרות צריך להגדיר במחשב לצורך הענין ומה צריך להגדיר בפופקורן....
הזמנתי את הדונגל של פופקורן מהאתר שלהם.
ותודה על העזרה. הצלחתי לשתף קבצים מהמחשב לפופקורן.
למי ששאל על תכני האינטרנט:
יש שם כל מיני ערוצי טלוויזיה מהאינטרנט, יו טיוב וכו'. בינתיים לא מצאתי שום דבר מעניין במעט הזמן שזיפזפתי שם.
יש גם אופציה לגלוש לאתרים באינטרנט אבל ממה שניסיתי זה לא ממש מראה את כל האתרים ולא תומך בעברית.
יש שם כל מיני ערוצי טלוויזיה מהאינטרנט, יו טיוב וכו'. בינתיים לא מצאתי שום דבר מעניין במעט הזמן שזיפזפתי שם.
יש גם אופציה לגלוש לאתרים באינטרנט אבל ממה שניסיתי זה לא ממש מראה את כל האתרים ולא תומך בעברית.
אתה עובד מולו ב- N או ב- G? איזה ROUTER יש לך (דגם ויצרן)?amir073 כתב:הזמנתי את הדונגל של פופקורן מהאתר שלהם.
יש גם אופציה לגלוש לאתרים באינטרנט אבל ממה שניסיתי זה לא ממש מראה את כל האתרים ולא תומך בעברית....
אני קצת נבוך, אבל אין לי מושג מה זה N או G
בהגדרות הגדרתי wireless auto אח"כ בחרתי select והוא זיהה את כתובת ה - IP . באופציה של security השארתי none.
הראוטר- ASUS AM 604G
זה מודם/ נתב אלחוטי שקיבלתי מבזק במבצע של אינטרנט 2.5 מגה.
בהגדרות הגדרתי wireless auto אח"כ בחרתי select והוא זיהה את כתובת ה - IP . באופציה של security השארתי none.
הראוטר- ASUS AM 604G
זה מודם/ נתב אלחוטי שקיבלתי מבזק במבצע של אינטרנט 2.5 מגה.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היי
N זה למעשה התקן החדש המאפשר העברת קבצים כבדים כולל תכני HD ברזולוציה 720P אני לא בטח לגבי תכנים כבדים יותר.נדמה לי שהקצב הוא עד 300Mbps.
תקן G הוא הדור הקודם. הרבה יותר נחות....מבחינת קצבי העברת נתונים.
תקן B כמדומני היה הראשון.....
אוריה
N זה למעשה התקן החדש המאפשר העברת קבצים כבדים כולל תכני HD ברזולוציה 720P אני לא בטח לגבי תכנים כבדים יותר.נדמה לי שהקצב הוא עד 300Mbps.
תקן G הוא הדור הקודם. הרבה יותר נחות....מבחינת קצבי העברת נתונים.
תקן B כמדומני היה הראשון.....
אוריה
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=amir073 כתב:טוב. אכן יש בעיה עם קבצי 720p . הם מתחילים בסדר, אבל אחרי כמה דקות נתקעים.
כנראה שניאלץ להחליף את הראוטר.
איזה ראוטר מומלץ בתקציב של 400 ש"ח ושיוכל לשדר סרטי HD מהמחשב לפופקורן?...