אתר ביקורות חדש
שלום לכולם,
שמי אורן נתן ואני כותב על משחקי וידאו כבר למעלה משבע שנים. רוב הסיקור שלי הוקדש למשחקי האבקות אבל בתקופה האחרונה, התחלתי לסקר משחקים נוספים (בעיקר פלייסטיישן 3). בנוסף אני משתדל להעלות מהדורות חדשות מידי שבוע.
כרגע הכתבות שלי מרוכזות באתר קטן שפתחתי, הנה הכתובת:
http://ogelive.wordpress.com
אשמח לשמוע את דעתכם על הכתבות שלי,
המון תודה מראש,
אורן.
שמי אורן נתן ואני כותב על משחקי וידאו כבר למעלה משבע שנים. רוב הסיקור שלי הוקדש למשחקי האבקות אבל בתקופה האחרונה, התחלתי לסקר משחקים נוספים (בעיקר פלייסטיישן 3). בנוסף אני משתדל להעלות מהדורות חדשות מידי שבוע.
כרגע הכתבות שלי מרוכזות באתר קטן שפתחתי, הנה הכתובת:
http://ogelive.wordpress.com
אשמח לשמוע את דעתכם על הכתבות שלי,
המון תודה מראש,
אורן.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
ממש, אבל ממש לא נוח. הפורמט של האתר שלך מותאם לבלוגים ולא למאמארים ביקורות. הפורמט צר מידיי והטקסט קרוב מידי לגבולות התיבה, ממש לא נעים לקריאה. בנוסף, ציין בכותרת (או בכותרת משנה) באיזה פלטפורמה בדקת את המשחק.
מצטער, אבל ביקשת את דעתנו, קבל את זה כביקורת בונה ולא כביקרות שלילית.
מצטער, אבל ביקשת את דעתנו, קבל את זה כביקורת בונה ולא כביקרות שלילית.
קודם כל תודה על הביקורת, היא חשובה לי.
ברור לי שלאתר יש תחלואים רבים מבחינת העיצוב, אבל מאחר ואני מעוניין לבדוק אינדיקציות למשהו גדול יותר אני מעדיף לרכז את הכתבות שלי באתר כזה עד לשלב הבא. נכון לעכשיו ישנה עלייה בממוצע הקוראים ובימים של ביקורות יש עלייה חדה. הביקורות מתייחסות ברובן לגרסאות הפלייסטיישן 3 והמחשב, בפינה הימנית של האתר ניתן לראות חלוקה לקטגוריות, קריאה בגוף הביקורת מלמד על הגרסה שבה שיחקתי.
עניין הפלטפורמה נבדק ונשקל ואני מנהל מגעים כבר תקופה ארוכה עם מספר גופים כדי שאוכל להוציא את המיטב מהכתבות הללו, אני כותב כבר למעלה משבע שנים וברור לי שיש לי לאן להתקדם.
נ.ב - יש איזה הערות לגבי רמת הכתיבה והביקורת?
ברור לי שלאתר יש תחלואים רבים מבחינת העיצוב, אבל מאחר ואני מעוניין לבדוק אינדיקציות למשהו גדול יותר אני מעדיף לרכז את הכתבות שלי באתר כזה עד לשלב הבא. נכון לעכשיו ישנה עלייה בממוצע הקוראים ובימים של ביקורות יש עלייה חדה. הביקורות מתייחסות ברובן לגרסאות הפלייסטיישן 3 והמחשב, בפינה הימנית של האתר ניתן לראות חלוקה לקטגוריות, קריאה בגוף הביקורת מלמד על הגרסה שבה שיחקתי.
עניין הפלטפורמה נבדק ונשקל ואני מנהל מגעים כבר תקופה ארוכה עם מספר גופים כדי שאוכל להוציא את המיטב מהכתבות הללו, אני כותב כבר למעלה משבע שנים וברור לי שיש לי לאן להתקדם.
נ.ב - יש איזה הערות לגבי רמת הכתיבה והביקורת?