WESTERN DIGITAL HD הגאדג'ט הזה באמת טוב?
http://www.ronkal.net/cat1/product_info ... cts_id=859
בלינק הזה יש חברה ישראלית במרכז הארץ שמוכרת את הכונן חיצוני HD הזה
יש מפרט מלא ואומרים שזה גם קורא כתוביות SRT UTF8
זה באמת עונה על כל הדרישות מבחינת כל הפורמטים של הסאונד והוידאו וכל שאר הירקות של חיבורים ויציאות למיניהם???
אני רוצה לקנות משהו לבינתיים עד שיתפתחו עם עניין המזרימדיה (וגם מבחינה כלכלית מזרימדיה יעלה לא פחות מ-2000 שקל כולל כונן קשיח)
האם שווה לי לקנות את WD HD או שאין מנוס מלהשקיע במזרימדיה דוגמת HDX1000 למשל.
בכוונה שמתי דגש על הכתוביות כי מבחינתי זה דבר מאוד חשוב לסרט וחלק מחווית הצפייה.
לסיום עוד לינק להבנת המפרט המלא
http://www.crn.com/hardware/212101065
בלינק הזה יש חברה ישראלית במרכז הארץ שמוכרת את הכונן חיצוני HD הזה
יש מפרט מלא ואומרים שזה גם קורא כתוביות SRT UTF8
זה באמת עונה על כל הדרישות מבחינת כל הפורמטים של הסאונד והוידאו וכל שאר הירקות של חיבורים ויציאות למיניהם???
אני רוצה לקנות משהו לבינתיים עד שיתפתחו עם עניין המזרימדיה (וגם מבחינה כלכלית מזרימדיה יעלה לא פחות מ-2000 שקל כולל כונן קשיח)
האם שווה לי לקנות את WD HD או שאין מנוס מלהשקיע במזרימדיה דוגמת HDX1000 למשל.
בכוונה שמתי דגש על הכתוביות כי מבחינתי זה דבר מאוד חשוב לסרט וחלק מחווית הצפייה.
לסיום עוד לינק להבנת המפרט המלא
http://www.crn.com/hardware/212101065
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין תמיכה בפורמטים החדשים, לפי מה שהבנתי גם יש לא מעט בעיות עם קצבים מהירים מהרשת (קרי: לא מסוגל לתמוך בסרטים בעלי קצבים גבוהים דרך הרשת) ואין תרגום.
היתרון הבולט שלו הוא המחיר, הוא יכול בהחלט להיות פיתרון למי שלא זקוק למשהו מהדור האחרון (אם כי לרוב דווקא אנשים כאלה זקוקים לתרגום עברי).
היתרון הבולט שלו הוא המחיר, הוא יכול בהחלט להיות פיתרון למי שלא זקוק למשהו מהדור האחרון (אם כי לרוב דווקא אנשים כאלה זקוקים לתרגום עברי).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 08/12/2008 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפי מה שהבנתי, למכשיר אין בכלל חיבור רשת, אז הוא לא מסוגל לתמוך בשום דבר דרך הרשת.oferlaor כתב:אין תמיכה בפורמטים החדשים, לפי מה שהבנתי גם יש לא מעט בעיות עם קצבים מהירים מהרשת (קרי: לא מסוגל לתמוך בסרטים בעלי קצבים גבוהים דרך הרשת) ואין תרגום.
היתרון הבולט שלו הוא המחיר, הוא יכול בהחלט להיות פיתרון למי שלא זקוק למשהו מהדור האחרון (אם כי לרוב דווקא אנשים כאלה זקוקים לתרגום עברי)....
חח אוקי טוב לשמוע עצות
יש למשהו תשובה לגבי מה ששאלתי פה :
בהנחה ואדביק את הכתוביות לMKV (גם ככה זה מה שאני עושה לבד לסרטי DVDRIP)
זה ישתלם לי?
(שתשובה לגבי זה גם תעזור....)
נ.ב
מזרימדיה דור חדש וכל המשוכללים למיניהם קוראים כתוביות בעברית?
יש למשהו תשובה לגבי מה ששאלתי פה :
בהנחה ואדביק את הכתוביות לMKV (גם ככה זה מה שאני עושה לבד לסרטי DVDRIP)
זה ישתלם לי?
(שתשובה לגבי זה גם תעזור....)
נ.ב
מזרימדיה דור חדש וכל המשוכללים למיניהם קוראים כתוביות בעברית?
נאור
זה לא יעזור לך, כי לפי מה שאני הבנתי וניסיתי אי אפשר תרגום על MKV, כי אי אפשר לעשות "תמונה" של תרגום ותמונה מקובץ MKV.
כאשר תעשה את ההדבקה של התרגום לסרט, ה - MKV זה סוג של "קונטיינר" ותשים את הסרט בWD, תצטרך לעלות עדיין תרגום ואז הוא לא יזהה את הקובץ תרגום.
מה שכן אתה יכול לעשות להוריד סרט MKV, ולעשות המרה דרך התוכנה של DIZINGOF, שיש באתר ל-AVI כולל תרגום ולראות, וזה אמור לצאת באיכות דומה (ועובדתית אחרי ההמרה אי אפשר לראות את הקובץ ב - DVD, בגלל איכותו)
מקווה שעזרתי
זה לא יעזור לך, כי לפי מה שאני הבנתי וניסיתי אי אפשר תרגום על MKV, כי אי אפשר לעשות "תמונה" של תרגום ותמונה מקובץ MKV.
כאשר תעשה את ההדבקה של התרגום לסרט, ה - MKV זה סוג של "קונטיינר" ותשים את הסרט בWD, תצטרך לעלות עדיין תרגום ואז הוא לא יזהה את הקובץ תרגום.
מה שכן אתה יכול לעשות להוריד סרט MKV, ולעשות המרה דרך התוכנה של DIZINGOF, שיש באתר ל-AVI כולל תרגום ולראות, וזה אמור לצאת באיכות דומה (ועובדתית אחרי ההמרה אי אפשר לראות את הקובץ ב - DVD, בגלל איכותו)
מקווה שעזרתי
האם מישהו יודע האם הוציאו גירסת FW חדשה...
האם מישהו יודע האם הוציאו גירסת FW חדשה עם תמיכה בכתוביות בעברית ?