תקלה (כנראה) בהשמעת DTS דרך HDX1000
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני נתקל בתופעה משונה, בעת השמעת סרטים שמקודדים DTS על ה-HDX1000 החדש שלי (PATCH אחרון רשמי) יש הפסקות קצרות (בערך 100 מילישניה) בסאונד כל דקה או שתיים.
כאשר פסקול הסרט הוא שקט, קשה להבחין בהפסקה. כאשר יש סצינת אקשן, ההפסקה הקצרה מוחשית יותר.
נבדק על 3 סרטי 720P בפורמט DTS שונים...
יתכן והבעיה היא במגבר שלי (YAMAHA ישן יחסית) אך לא נתקלתי בתופעה כזו בניגון DVD למשל...
מישהו מכיר?
כאשר פסקול הסרט הוא שקט, קשה להבחין בהפסקה. כאשר יש סצינת אקשן, ההפסקה הקצרה מוחשית יותר.
נבדק על 3 סרטי 720P בפורמט DTS שונים...
יתכן והבעיה היא במגבר שלי (YAMAHA ישן יחסית) אך לא נתקלתי בתופעה כזו בניגון DVD למשל...
מישהו מכיר?
אין עדיין קושחה שמשמיעה DTS בדאונמיקס לסטראו, אם לזה התכוונת.morris כתב:שאלה: איזה עידכון הוא האחרון שמשמיע DTS?...
DTS דרך HDMI או יציאה אופטית /קוקאסיאלית יש מההתחלה, וכך כנראה מחובר alon_fleischer לרסיבר שלו
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
ברור שלא מדובר על DOWNMIX.
יש לי חיבור קואקסיאלי דיגיטלי למגבר.
המגבר מזהה יפה שהסיגנל הוא DTS DIGITAL ומציג ומשמיע כהלכה.
יש לי חיבור קואקסיאלי דיגיטלי למגבר.
המגבר מזהה יפה שהסיגנל הוא DTS DIGITAL ומציג ומשמיע כהלכה.
אחי אני יודע את זה, אבל מתי שאני רוצה לשמוע DTS (דרך חיבור HDMI) זה לא משמיע לי (אני מחבר את ה-HDX שלי ישירות ל-LCD)Newboy כתב:אין עדיין קושחה שמשמיעה DTS בדאונמיקס לסטראו, אם לזה התכוונת.morris כתב:שאלה: איזה עידכון הוא האחרון שמשמיע DTS?...
DTS דרך HDMI או יציאה אופטית /קוקאסיאלית יש מההתחלה, וכך כנראה מחובר alon_fleischer לרסיבר שלו...
צפיתי כרגע ב TAKEN DTS - אין לי את הבעיה
אני חברתי את ה HDX1000
ל DENON 1800 - דרך כבל אופטי.
לטלויזיה ישירות HDMI
לא הרגשתי שום בעייה בסאונד ה DTS
ל DENON 1800 - דרך כבל אופטי.
לטלויזיה ישירות HDMI
לא הרגשתי שום בעייה בסאונד ה DTS