אתר באנגליה במחירים סבירים ומשלוח לארץ
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.game.co.uk
המשלוח לארץ רק 5 פאונד, הגבלה של עד 1 KG לחו"ל(וכנראה אי אפשר להזמין חומרה)
ישם שם משחקים בכל מיני מחירים מעולים לדעתי - וגם משחקים משומשים במחירים הזויים - יש שני משחקים משומשים ב-30 פאונד (180 ש"ח בערך) יש שם בין השאר את MGS4, BATTLEFIELD BAD COMPANY ועוד.
נראה לי נחמד
ועד היום יש איזה מבצע ש-8 קונים, מקבלים את כל החבילה שהזמינו חינם
המשלוח לארץ רק 5 פאונד, הגבלה של עד 1 KG לחו"ל(וכנראה אי אפשר להזמין חומרה)
ישם שם משחקים בכל מיני מחירים מעולים לדעתי - וגם משחקים משומשים במחירים הזויים - יש שני משחקים משומשים ב-30 פאונד (180 ש"ח בערך) יש שם בין השאר את MGS4, BATTLEFIELD BAD COMPANY ועוד.
נראה לי נחמד
ועד היום יש איזה מבצע ש-8 קונים, מקבלים את כל החבילה שהזמינו חינם
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
זה לא מבצע, זה הגרלה, אף אחד לא מבטיח לך שתקבל את זה (בהחלט יכול להיות שהם רק רושמים את זה ולכל מי ששואל למה הוא לא קיבל את זה אומרים שהוא לא זכה בהגרלה).
אפא ראית 2 משחקים במחיר שציינת?
אפא ראית 2 משחקים במחיר שציינת?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא זוכר - חפרתי באתר כמה דקות ומצאתי
וכן זו הגרלה..
וכן זו הגרלה..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה באגף המשומשים.
לך לפלייסטיישן 3, חפש שם קישור preowned (בצד שמאל). על חלק מהכותבים כתוב PO 2 for 30.
לך לפלייסטיישן 3, חפש שם קישור preowned (בצד שמאל). על חלק מהכותבים כתוב PO 2 for 30.
- Huber
- חבר במועדון HT

עכשיו אני רואה. יש משחקים שממש משתלם לקנות יד שניה. משיהו הזמין משם יד שניה? הם אמינים?
- Huber
- חבר במועדון HT

לא ממש. גם אפא שיש יד שניה (ויש ממש ממש מעט) המבחר זניח והמחיר יותר יקר מחדש מחול.
מישהו הזמין מהאתר הזה? הם אמינים? הם רושמים פחות מ 50 דולר על החבילה על מנת שלא יעצר במכס/מיסים?
מישהו הזמין מהאתר הזה? הם אמינים? הם רושמים פחות מ 50 דולר על החבילה על מנת שלא יעצר במכס/מיסים?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יש לי חבר שהזמין משם שני משחקים יד ראשונה. אחד הגיע, את השני לא היה במלאי אז הם זיכו אותו.
ובארץ לא מוכרים יש שניה כי רוצים לעשות מזה כסף. למה למכור יד שניה כשאפשר להחליף יד שניה ועוד לגבות מאנשים 100 ש"ח על כל החלפה?
ובארץ לא מוכרים יש שניה כי רוצים לעשות מזה כסף. למה למכור יד שניה כשאפשר להחליף יד שניה ועוד לגבות מאנשים 100 ש"ח על כל החלפה?
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מנסה ליצור עימם קשר על מנת לברר את נושא תמחור החבילה/מכס, אבל מעט קשה לשלוח להם שאלות (וזה כבר בעייתי באתר מכירות). הם מבקשים כל מיני פרטים מיותרים כמו Postcode שאין לי מושג מה אני בתור ישראלי אמור לרשום שם (הוא לא מקבל מיקוד ישראלי, אני מחפש בגוגל מיקוד ב UK ונראה), אבל מלכתחילה חנות שמקשה עלי כ"כ ביצירת קשר לא מקבלת אצלי ניקוד גבוה 
מצאתי מיקוד UK בגוגל - שלחתי שאלה לגבי תמחור חבילה מתחת ל 50 דולר על מנת להימנע ממכס - נחכה לתשובה
מצאתי מיקוד UK בגוגל - שלחתי שאלה לגבי תמחור חבילה מתחת ל 50 דולר על מנת להימנע ממכס - נחכה לתשובה
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יש חנות בדיזנגוף סנטר, נקראת "ארקדיה". הם מוכרים משחקים יד שנייה במחירים סבירים (200 ש"ח בערך).eyk77 כתב:למה בארץ לא מוכרים משחקים יד שניה בחנויות??...
ואתה מקבל זיכוי של 100 ש"ח על משחק חדש שאתה מחזיר להם.
בנוסף הם גם מאוד נחמדים
(לא עובד אצלם, סתם לקוח מרוצה).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כלומר, יוצא שאתה נותן משחק, משלם 100 ש"ח, ובתמורה מקבל משחק משומש.
את רוב המשחקים שאפשר להשיג משומשים בארץ באופן הזה, אתה יכול לקנות חדשים באינטרנט ב100 ש"ח.
את שאר המשחקים אתה יכול לקנות חדשים באינטרנט בלא הרבה יותר מ200 ש"ח.
לא משתלם להשתמש בחנויות האלה.
את רוב המשחקים שאפשר להשיג משומשים בארץ באופן הזה, אתה יכול לקנות חדשים באינטרנט ב100 ש"ח.
את שאר המשחקים אתה יכול לקנות חדשים באינטרנט בלא הרבה יותר מ200 ש"ח.
לא משתלם להשתמש בחנויות האלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א - לכל מי שהתלונן על המשלוחים מ PLAY ASIA, עשיתי הזמנה מ VGP לפני שבוע ועדיין לא הגיע, ככה שכנראה משלוח מהיר אין ממש באף מקום.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כמו שמישהו אחר אמר לי - החגים .... (בחו"ל)Huber כתב:ד"א - לכל מי שהתלונן על המשלוחים מ PLAY ASIA, עשיתי הזמנה מ VGP לפני שבוע ועדיין לא הגיע, ככה שכנראה משלוח מהיר אין ממש באף מקום....
אז לא יודע אם אפשר ללמוד מזה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בפורום אחר שאני כותב בו (תפוז) אנשים תמיד מספרים איך מ play-asia הם קיבלו חבילות תוך שבוע ומ VGP תוך 5 ימים. רק לי לא הייתה חבילה שהגיעה תוך פחות משבועיים 
- Huber
- חבר במועדון HT

לא רק לך. אני אף פעם לא קיבלתי משלוח בפחות מ 10 ימים וצפונה. נראה לי ש VGP או PLAY ASIA - היינו הך, מה שיותר זול
מה שכן, גם אף פעם לא הבנתי מה הלחץ. תמיד יש לי משחק שלא סיימתי ברקע, ויש לי תמיד יותר משחקים מחכים מאשר זמן פנוי, ככה שאף פעם לא "נתקעתי" בלי משחק בקנה.
מה שכן, גם אף פעם לא הבנתי מה הלחץ. תמיד יש לי משחק שלא סיימתי ברקע, ויש לי תמיד יותר משחקים מחכים מאשר זמן פנוי, ככה שאף פעם לא "נתקעתי" בלי משחק בקנה.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
מנסיון (די מזמן אני חייב לציין) שיש לי עם האתר הזה השירות מצויין והמשלוח מהיר מאוד.
לפני כשנתיים קניתי משם משחקים רבים ל-PS2 שלי, כולם הגיעו לא יאוחר מ7-8 ימים .
באחד המשלוחים קיבלתי משחק לPC במקום לPS2 , יצרתי קשר ודאגו לשלוח לי מייד עותק ללא חיוב של ה-PS2 עם ואוצ'ר הנחה לקנייה הבאה וביקשו ממני לשלוח להם במקביל את העותק של ה-PC.
בסך הכל יש לי נסיון טוב איתם וכשארכוש PS3 (הצעצוע הבא שלי) לא אהסס להזמין משם.
לפני כשנתיים קניתי משם משחקים רבים ל-PS2 שלי, כולם הגיעו לא יאוחר מ7-8 ימים .
באחד המשלוחים קיבלתי משחק לPC במקום לPS2 , יצרתי קשר ודאגו לשלוח לי מייד עותק ללא חיוב של ה-PS2 עם ואוצ'ר הנחה לקנייה הבאה וביקשו ממני לשלוח להם במקביל את העותק של ה-PC.
בסך הכל יש לי נסיון טוב איתם וכשארכוש PS3 (הצעצוע הבא שלי) לא אהסס להזמין משם.