Fallout 3 בזול. לקנות?
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נמצא בדרך אלי Oblivion, שבטח ימלא לי כמה וכמה עשרות שעות משחק, ופתאום נפלה עלי הזדמנות לקנות את FO3 במשהו כמו 100 ש"ח.
מה אתם אומרים? לקנות, או לעזוב את זה לבינתיים, כי גם ככה Oblivion יתפוס לי בערך כל דקה פנויה בחודשים הקרובים (וגם התחלתי בדיוק מחדש את GTA4, בשביל הגביעים).
מה אתם אומרים? לקנות, או לעזוב את זה לבינתיים, כי גם ככה Oblivion יתפוס לי בערך כל דקה פנויה בחודשים הקרובים (וגם התחלתי בדיוק מחדש את GTA4, בשביל הגביעים).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
במחיר כזה, בטח לקנות. משחקים בקונסולה לא מתיישנים כמו שאתה יודע, משחק שטוב היום יהיה טוב גם שנה הבאה, ככה שגם אם תשים אותו בצד ותשחק עוד שנה זה מחיר מצויין (גם עוד שנה אני לא רואה את המחיר שלו יורד לפחות מזה). אם אתה חובב משחקים כמו אובליביון בטוח תאהב אותו. זה אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם בשנה האחרונה, ככה שכן - אני ממליץ.
ד"א - מאפא במחיר שכזה? שתף...
ד"א - מאפא במחיר שכזה? שתף...
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

באופן מפתיע - מאמזון הבריטי.
הבעיה היא שהם לא שולחים לארץ, אבל חבר מגיע לביקור מולדת מאנגליה בעוד כמה שבועות, אני יכול להזמין אליו.
http://www.amazon.co.uk/Bethesda-Fallou ... 781&sr=8-3
מכיוון שזה יהיה המשחק הרביעי שאני אזמין אליו, לא נראה לי שאני אוכל לעשות הזמנה מרוכזת למען חברי הפורום, למרות שהייתי שמח אם הייתה לי האפשרות לעשות את זה.
הבעיה היא שהם לא שולחים לארץ, אבל חבר מגיע לביקור מולדת מאנגליה בעוד כמה שבועות, אני יכול להזמין אליו.
http://www.amazon.co.uk/Bethesda-Fallou ... 781&sr=8-3
מכיוון שזה יהיה המשחק הרביעי שאני אזמין אליו, לא נראה לי שאני אוכל לעשות הזמנה מרוכזת למען חברי הפורום, למרות שהייתי שמח אם הייתה לי האפשרות לעשות את זה.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בסופו של דבר החלטתי לוותר לבינתיים. אני אחכה עם פולאאוט עד שיקרו שלושה דברים:
1) יתוקנו הבאגים
2) תתווסף תמיכה בגביעים
3) ישוחררו גם בשבילו חבילות ההרחבה
אם כל זה לא יקרה - בעוד חודשיים בערך אמור להיות לי מחשב שיסחב אותו, אני אשחק בו עליו.
1) יתוקנו הבאגים
2) תתווסף תמיכה בגביעים
3) ישוחררו גם בשבילו חבילות ההרחבה
אם כל זה לא יקרה - בעוד חודשיים בערך אמור להיות לי מחשב שיסחב אותו, אני אשחק בו עליו.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה בדיוק אתה רוצה להשיג בהודעה הזאת? לעורר ויכוח שבו תקרא לאנשים שקונים משחקים פראיירים?kobyzak כתב:למה לא להוריד משחק וזהו![]()
...