תעזרו לי בבקשה לחזור לארץ עם טלויזיה מארצות הברית

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני חוזר לארץ בעוד מספר חודשים (מניו יורק) ורוצה להביא איתי את הטלויזיות שיש לי.
הבעיה שאני לא יודע מה יעבוד ומה לא.כולם LCD בלי בעיות של חשמל (הן 110-240 50/60HZ ).
כאן "החברה" אומרים שבHD אין משמעות לPAL/NTSC ולכן אני מסודר.
התחלתי לבדוק עם אנשים שחזרו והתברר שחלק מהטלויזיות עובדות וחלק לא (כולן התחברו לממירי HD של יס או כבלים), אבל אף אחד לא יודע להסביר למה.
מישהו יכול לעזור לי?
יש לי מישהו כיוון מה לבדוק?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

הכי טוב אם תרכוש משהו שהוא HD READY 1080P

זה מבטיח לך תאימות.

חוץ מזה, מותגים גדולים ובינלאומיים (פנסוניק, סוני, פיוניר, LG, סמסונג, פיליפס, טושיבה וכיוצ"ב) הם הימור בטוח יותר.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:הכי טוב אם תרכוש משהו שהוא HD READY 1080P

זה מבטיח לך תאימות.

חוץ מזה, מותגים גדולים ובינלאומיים (פנסוניק, סוני, פיוניר, LG, סמסונג, פיליפס, טושיבה וכיוצ"ב) הם הימור בטוח יותר.
...
בטוח שזה מבטיח תאימות? למיטב הבנתי זה מבטיח רזולוציה, אבל לא קצב פריימים. כשאני חיפשתי בזמנו טלוויזיה בארה"ב, רוב מוחלט של הטלוויזיות מהמותגים שציינת (המעוטרות במדבקות נאות - FHD 1080P) לא הציגו אותות ב-50HZ. פה ושם הייתה איזה SHARP או HITACHI שהציגה 50HZ (גם כן, רק מודלים מעטים).

אני מציע לקרוא את השרשור הזה -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

RoieK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה #5 

http://www.world-import.com/plasma.htm
http://www.world-import.com/sharp-lcd.htm

כנס יש שם רשימה של דגמים שהם מולטי-סיסטם

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ושוב שאלה מארצות הברית הרחוקה

שליחה #6 

בהמשך לדיון על טלויזיות מארצות הברית שמתאימות לארץ, אני מאוד מודה לכל מי שמציע דגמים שאיכותן הוכחה זה מכבר, אך שאלתי (ושל כל התושבים החוזרים) היא מה מתאים.ברור ש מולטיסיסטם יעבוד אבל עולה יותר מכפול !!!
OFERLAOR כתב ש 1080P יפתור את בעיית התאימות, אם אני מבין נכון המשמעות הוא שכל מקלט שמגיע ל HD 1080 P יוכל לשדר בעזרת ממיר של כבלים או לווין, אם כך למה רק 1080?
אני מזכיר שמשמשגע אותי זה שאנשים שכבר חזרו נותנים לנו כאן תגובות מעורבות, לא הצלחתי להבין מה החוקיות (מה הסיבה ) שחלק עובד וחלק לא.

תודה על כל התגובות, אם נצליח להבין ולהסביר את הנושאת אדאג לפרסם את המסכנות כאן בניו יורק כעזרה לכל מי שחוזר לארצנו.

RoieK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מנסיון דיי כושל שהיה לי לצערי..
אני יכול להגיד לך.. שלא מספיק התמיכה ב HD..
אתה צריך לבדוק שהטלוויזיה יכולה לשדר 50HZ ולא רק 60HZ כפי שמקובל בארה''ב..
במידה והיא משדרת 50HZ אז בעזרת חיבורים על HD תוכל להסתדר.. (כלומר לא תהיה משמעות לשיטת שידור אם תשתמש בHD והטלוויזיה תוכל לשדר 50HZ)

למיטב ידיעתי.. פנסוניק / פיוניר חברות מצויינת בפלזמות.. אני במקומך הייתי הולך עליהם.
בכל מקרה הייתי מציע לך גם לא לחשוב כלל על LCD..

אגב.. אם אני לא טועה בתור תושב חוזר יש לך תקופה מסויימת שאתה יכול להביא דברים חופשי מארה''ב בלי לשלם מיסים.. אז למה שלא תגיע לארץ ואז תחליט?
שתדע איזה גודל הכי מתאים לך.. וחוץ מזה כמה חודשים זה משמעותי..
יש ירידה חדה עכשיו במחירים..

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

נכון לימים אלו התחילה כאן ממש הסתערות של דיגמי ה- 120HZ , אני מבין מדבריך שעדיין לא טוב ועליי ליהיות בטוח שהמקלט טוב ל50 ו/או 100HZ .
תודה על העזרה והכי מעניין אותית למה לא LCD? האם כוונותך הוא שעדיף פלזמה? כרגע יש ברשותי 4 LCD שמאוד היתי רוצה לחזור איתם ארצה (אם התברר שהם טובים לארץ) או למכורם לקנות LCD חדשים.

RoieK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

mantarey כתב:נכון לימים אלו התחילה כאן ממש הסתערות של דיגמי ה- 120HZ , אני מבין מדבריך שעדיין לא טוב ועליי ליהיות בטוח שהמקלט טוב ל50 ו/או 100HZ .
תודה על העזרה והכי מעניין אותית למה לא LCD? האם כוונותך הוא שעדיף פלזמה? כרגע יש ברשותי 4 LCD שמאוד היתי רוצה לחזור איתם ארצה (אם התברר שהם טובים לארץ) או למכורם לקנות LCD חדשים.
...
אתה תתאכזב בדיוק כמוני (קניתי LCD מארה''ב) בקושי יש שידורי HD בארץ.. והשידורים שהם לא HD נראה הרבה הרבה יותר טוב על הפלזמות מאשר על ה LCD..

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אתה תתאכזב בדיוק כמוני (קניתי LCD מארה''ב) בקושי יש שידורי HD בארץ.. והשידורים שהם לא HD נראה הרבה הרבה יותר טוב על הפלזמות מאשר על ה LCD..[/quote]

קנית מוטיסיטם? אתה יכול להגיד לי בבקשה מה המפרט (על מנת שיוכל לבחון האם שלי גם יעבוד?)
אין לי שום דבר נגד פלסמות, קניתי LCD כי לדעתי הפלסמות יעלמו הרבה יותר מהר ומחובר אליהם WII וסוני.

RoieK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

mantarey כתב:אתה תתאכזב בדיוק כמוני (קניתי LCD מארה''ב) בקושי יש שידורי HD בארץ.. והשידורים שהם לא HD נראה הרבה הרבה יותר טוב על הפלזמות מאשר על ה LCD..
...
קנית מוטיסיטם? אתה יכול להגיד לי בבקשה מה המפרט (על מנת שיוכל לבחון האם שלי גם יעבוד?)
אין לי שום דבר נגד פלסמות, קניתי LCD כי לדעתי הפלסמות יעלמו הרבה יותר מהר ומחובר אליהם WII וסוני.[/quote]
קניתי לא מולטי סיסטם כי זלזילתי בדבר.. אנשים אמרו לי שכל טלוויזיה תומכת מולטי סיסטם..
ועכשיו אחרי הרבה בלאגנים כנראה משנים לי בארץ את הטלוויזיה ל PAL.. ואז אולי אני אהנה ממנה...

בכל מקרה על פלזמות רואים יותר טוב בארץ.. ולדעתי יקח כמה שנים עד שרוב התכנים בארץ יעברו ל HD

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

RoieK כתב:[קניתי לא מולטי סיסטם כי זלזילתי בדבר.. אנשים אמרו לי שכל טלוויזיה תומכת מולטי סיסטם..
ועכשיו אחרי הרבה בלאגנים כנראה משנים לי בארץ את הטלוויזיה ל PAL.. ואז אולי אני אהנה ממנה...

בכל מקרה על פלזמות רואים יותר טוב בארץ.. ולדעתי יקח כמה שנים עד שרוב התכנים בארץ יעברו ל HD
...
תודה על ה-INPUT , ממש הופתתי לשמוע שבארץ הפלזמה שולטת, כולם אומרים שרואים יותר טוב ואני לא מצליח להבין למה.
אני ממש רוצה לחזור מכאן עם טלויזיה (מותגי LCD מגיעים ל1000 $)אז אמשיך לחפש מה דרוש על מנת שהמקלט יעבוד כל עוד תיהיה מחובר ליס/כבלים.
אם תגלה משהו חדש, בבקשה תעדכן.
אלפי תודות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #13 

mantarey,

שים לב - אמרתי HD READY 1080P, לא אמרתי 1080P בלבד.

HD READY 1080P זה שם של תקן שמכסה 1080P ב-50 וב-60HZ + תמיכה ב-NATIVE RATE.

בפורום כאן הפלזמה שולטת, אך בפועל LCD תופס את מרבית השוק של 1080P כיום בישראל בדיוק באותם מספרים כמו בארה"ב. מבחינת תמונה טובה יותר, צריך להשוות תפוחים לתפוחים (קרי: מסך איכותי מסוג פלזמה מול מסך איכותי מסוג LCD). מרבית האנשים מחפשים עסקאות טובות ולכן מסתפקים ב-LCD מרמה שניה או שלישית ולכן מתאכזבים.

צלילים-ירוקים
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 239
קיבל תודות: 1 פעם

כיום אין צורך במולטיסיסטם

שליחה #14 

הסיבה היחידה למולטיסיסטם היא אם מחברים את הטלויזיה "ישירות אל הקיר" בחיבור RF ומשתמשים במקלט שבה.
כיום כולם עובדים עם ממיר ועם חיבורי ה COMPOSITE COMPONENT HDMI וכו' ולכן אין משמעות או צורך למולטיסיסטם.
צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com
קולנוע ביתי לבית לגן ולעסק

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

oferlaor כתב:mantarey,

שים לב - אמרתי HD READY 1080P, לא אמרתי 1080P בלבד.

HD READY 1080P זה שם של תקן שמכסה 1080P ב-50 וב-60HZ + תמיכה ב-NATIVE RATE..
...
תודה,תודה ושוב תודה.
אני חורש את הפורומים הישראלים ואמריקאים כבר שבועות ואתה הראשון שנותן הסבר טכני (תמיכה נוספת ב"רייט" של 50HZ )שאיך שאומרים "MAKE SENSE "

אני רץ לפרסם לחברהת בתקווה שיפסיק את "רולטת הטלויזיות " שיש לנו כאן.

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: כיום אין צורך במולטיסיסטם

שליחה #16 

צלילים-ירוקים כתב:הסיבה היחידה למולטיסיסטם היא אם מחברים את הטלויזיה "ישירות אל הקיר" בחיבור RF ומשתמשים במקלט שבה.
כיום כולם עובדים עם ממיר ועם חיבורי ה COMPOSITE COMPONENT HDMI וכו' ולכן אין משמעות או צורך למולטיסיסטם.
...
הנושא ברור, העניין הוא שהתרגלנו לדעה שכיוון שכולם מתחברים לממיר, מספיק להקפיד שהטלויזיה תעבוד על 220 וזהו. וזה לא עובד!!
הרבה חברה חזרו לארץ השנה וחלקם נתקעו עם מקלטים יפים שלא עובדים.
אני מנסה לגבש רשימה של נתונים טכניים שחייבים לבדוק בשביל לדעת בוודאות שהטלויזיה תעבוד, על מנת לפרסמה בפורום שיש לנו כאן לתושבים חוזרים.

צלילים-ירוקים
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 239
קיבל תודות: 1 פעם

תשומת לב ביבוא

שליחה #17 

אין בעיה, שים לב למספר נקודות נוספות:

וודא שיש לך פתור מ 15% מס הקניה כתושב חוזר.
15.5% מע"מ אני חושב שיבקשו שתשלם.
עלות מבחינת משקל- כ 8$ לק"ג (אופן גס למדי) מס קניה משלמים גם על עלות המשלוח.
שים לב לאחריות בין לאומית שמכובדת בארץ.

בהצלחה!!
צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com
קולנוע ביתי לבית לגן ולעסק

mantarey פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: תשומת לב ביבוא

שליחה #18 

צלילים-ירוקים כתב:אין בעיה, שים לב למספר נקודות נוספות:

וודא שיש לך פתור מ 15% מס הקניה כתושב חוזר.
15.5% מע"מ אני חושב שיבקשו שתשלם.
עלות מבחינת משקל- כ 8$ לק"ג (אופן גס למדי) מס קניה משלמים גם על עלות המשלוח.
שים לב לאחריות בין לאומית שמכובדת בארץ.

בהצלחה!!
...
תודה על הטיפים, הנחה בתור תושב חוזר יש לי ומכולה אני מביא בכל מקרה.
יש כאן מבצעים משוגעים, מה שעושים הרשתות הגדולות הוא לייבא דגמים בלעדיים שבעצם הם LOW END המיועד לעולם שלישי, אנשים הולכים שבי אחרי שם מותג בלי יכולת להשוות.במקרה שלנו זה טוב כי כך אני יכול למצא דגמים 110-240 50/60
אני מדבר לדוגמה על LCD 46 מתחת ל$1000
אחראיות בין לאומית טרם בדקתי, אני מקווה שזה יסתדר.

עמרםW
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #19 

שלום רב,
אני מעוניין להביא טלוויזיה אמריקאית לארץ ונשלת השאלה האם טלווזיות LED שנמכרות בארצות הברית יעבדו בארץ? אני חורש את האינטרנט ולא מצליח להגיע לתובנה בנושא.
האם יש עדיין בעיה עם הבדלי שיטת השידור (PAL/NTSC) האם תדירות (HZ)משנה או לא? האם יש מתאמים שיכולים להתגבר על כך ואם כן, האם הם פוגעים באיכות השידור ?
תודה,
עמרם

danybit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #20 

mantarey
לפני שנה הייתי ברילוקשיין וחיפשתי גם אאני וכך:מסכי סוני וסמסונג אינם מתאימים לארץ.
מסכי פיוניר ופנסוניק פלאזמות-כן
מסכי שארפ-רובם כן.
פשוט מה שעשינו באנו לחנות עם מצלמת וידאו pal ובדקנו אם יש תמונה-זה מבטיח תאימות לארץ מבחינת התמונה והסאונד מה שנותר זה לבדוק שכניסת המתח 220v.
בהצלחה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”