לא מצליח להכניס את הHTPC למצב של SLEEP
אם אני לוחץ SLEEP דרך תפריט התחל או בתפריט מדיה סנטר מה שקורה זה
שנראה כאילו הוא באמת נכנס לסליפ, הנורות נכבות לרגע, ואז נדלקות מיד מחדש כאילו הוא נדלק שוב (רעש מאוורר והרדיסק נדלק), אבל גם שום דבר לא עולה, רק מסך שחור שמכאן זה רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש...
ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות S1-S3 בביוס גם לא ממש פתר את הבעיה.
הלוח אם הוא ASUS P4P800 אם למישהו יש כזה במקרה.. ויודע את ההגדרות הנכונות.
VMC.
זה HTPC ולכן אני חייב שיהיה בסליפ כדי שאני אוכל להעיר אותו מהשלט ולא סתם לכבות...
בבקשה חברים זה חשוב.
תודה רבה.
שנראה כאילו הוא באמת נכנס לסליפ, הנורות נכבות לרגע, ואז נדלקות מיד מחדש כאילו הוא נדלק שוב (רעש מאוורר והרדיסק נדלק), אבל גם שום דבר לא עולה, רק מסך שחור שמכאן זה רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש...
ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות S1-S3 בביוס גם לא ממש פתר את הבעיה.
הלוח אם הוא ASUS P4P800 אם למישהו יש כזה במקרה.. ויודע את ההגדרות הנכונות.
VMC.
זה HTPC ולכן אני חייב שיהיה בסליפ כדי שאני אוכל להעיר אותו מהשלט ולא סתם לכבות...
בבקשה חברים זה חשוב.
תודה רבה.
יש לי ASUS P5B DELUXE לאחרונה גם אני התעסקתי עם הבעיה הזו, נסה בשלב ראשון אולי לשדרג את הBIOS, בחיפוש בגוגל תראה שיש באגים בפיצ'ר הזה, אגב לפני השדרוג שהייתי לוחץ STAND BY המאוררים היו נכבים, כרגע לא. והוא נכנס לSTAND BY רק במצב S1 .
תעדכן מה עשית..מעניין
תעדכן מה עשית..מעניין
איך מעדכנים ביוס?.. אני אחפש בגוגל ואנסה..gelibter כתב:יש לי ASUS P5B DELUXE לאחרונה גם אני התעסקתי עם הבעיה הזו, נסה בשלב ראשון אולי לשדרג את הBIOS, בחיפוש בגוגל תראה שיש באגים בפיצ'ר הזה, אגב לפני השדרוג שהייתי לוחץ STAND BY המאוררים היו נכבים, כרגע לא. והוא נכנס לSTAND BY רק במצב S1 .
תעדכן מה עשית..מעניין...
ומS1 הוא מתעורר מהשלט?..
מתעורר, כן, לא היו לי בעיות שהוא לא מתעורר, S3 הוא לא נכנס למצב STAND BY ,אבל שניסיתי לפתור את הבעיה אצלי נתקלתי גם בבעיות שהוא לא יוצא ממצב כזה, אני שדרגתי BIOS עם תוכנה שקבלתי יחד עם המחשב, זהירות רבה שאתה מתעסק עם זה,
:S לא קיבלתי משהו כזה עם המחשב...gelibter כתב:מתעורר, כן, לא היו לי בעיות שהוא לא מתעורר, S3 הוא לא נכנס למצב STAND BY ,אבל שניסיתי לפתור את הבעיה אצלי נתקלתי גם בבעיות שהוא לא יוצא ממצב כזה, אני שדרגתי BIOS עם תוכנה שקבלתי יחד עם המחשב, זהירות רבה שאתה מתעסק עם זה,...
איזה מרגיז זה