למישהו יש מידע או ניסיון עם ה SHARP LC32RD8E ? כמו שכתבתי בפוסט אחר - אני מתכננן לרכוש מסך LCD בשביל המחשב והXBOX, התקציב הוא בערך 4000 ש"ח, הייתי היום בסטראו סטאר ולמרות שהמסך הנ"ל טיפה מעל התקציב שלי הוא נראה לי איכותי יותר מהאופציות האחרות ששקלתי (LG Scarlet, וPANASONIC).
מה אתם חושבים?
ברוך
למישהו יש ניסיון עם ה SHARP LC32RD8E ?
אינני מכיר את הדגם הספציפי הזה שאתה מדבר עליו, אבל אני בהחלט יכול להגיד לך שדיגמיי השארפ הם טובים, ואפילו טובים מאוד, לטעמי. לי יש שארפ WD1, ואני יותר ממרוצה ממנה.
ה- D44 אפילו עוד יותר טובה.
לא הייתי בחנות שציינת, ואני לא יודע אם יש להם הרבה דגמים בתצוגה. תשתדל לראות, אחד ליד השני, דגמים שאתה חושב עליהם, וכך תוכל להחליט מה טוב לך.
שוב, אני אישית, ממליץ והמלצתי לחברים שלי, D44. לעניות דעתי היא אפילו עדיפה על הסמסונג.
אגב, אני רוצה לציין שנכנסתי לאתר של ראלקו, ולא מצאתי שם את הדגם עליו אתה מדבר. זה יכול להעיד שזהו דגם פרלל. תבדוק לעומק את הנושא אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על הדגם הזה.
שיהיה בהצלחה
ה- D44 אפילו עוד יותר טובה.
לא הייתי בחנות שציינת, ואני לא יודע אם יש להם הרבה דגמים בתצוגה. תשתדל לראות, אחד ליד השני, דגמים שאתה חושב עליהם, וכך תוכל להחליט מה טוב לך.
שוב, אני אישית, ממליץ והמלצתי לחברים שלי, D44. לעניות דעתי היא אפילו עדיפה על הסמסונג.
אגב, אני רוצה לציין שנכנסתי לאתר של ראלקו, ולא מצאתי שם את הדגם עליו אתה מדבר. זה יכול להעיד שזהו דגם פרלל. תבדוק לעומק את הנושא אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על הדגם הזה.
שיהיה בהצלחה