בעיה בהצגת HDMI בצורה רציפה TOSHIBA AV500 32'' regza
-
AlonElimlch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לפני 2 שבועות רכשתי את הטלויזיה הנ''ל חיברתי DVI2HDMI עם כרטיס 8400gs וכבל זול של 100 שקל
הכול עובד בכל הרזולוציות כולל הרזולציה הטבעית של המסך הבעיה היא שכל 3 דק' ולפעמים כל 2 דק' התצוגה נעלמת למס' שניות (כמו מעבר בין ערוצי AV בטלויזיה ) מין הבהוב כזה שהמסך נהיה שחור והצוגה בורחת לבערך 15 שניות
חשבתי שהבעיה היא בכבל לכן קניתי מונסטר 800 הבעיה לא נפתרה
לאחר מכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך החלפתי גם אותו ל9500GT הבעיה עדיין קיימת
אין כאן בעיה של דרייברים אני במקצועי טכנאי מחשבים MCP\MCSE כל הוורסיות וכל הגרסאות נוסו כולל פרמוט המחשב
אם אני מציג רזולציה ממש נמוכה 640\480 זה עובד מצוין ללא שום הבהוב או בריחה של התצוגה
אבל ברזולציה הזו בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט ולא כל המשחקים עובדים ברזולוציות כאלו וגם לא שילמתי כסף כדי לקבל חצי עובד....
יש פיתרון?
תודה מראש לכולם
הכול עובד בכל הרזולוציות כולל הרזולציה הטבעית של המסך הבעיה היא שכל 3 דק' ולפעמים כל 2 דק' התצוגה נעלמת למס' שניות (כמו מעבר בין ערוצי AV בטלויזיה ) מין הבהוב כזה שהמסך נהיה שחור והצוגה בורחת לבערך 15 שניות
חשבתי שהבעיה היא בכבל לכן קניתי מונסטר 800 הבעיה לא נפתרה
לאחר מכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך החלפתי גם אותו ל9500GT הבעיה עדיין קיימת
אין כאן בעיה של דרייברים אני במקצועי טכנאי מחשבים MCP\MCSE כל הוורסיות וכל הגרסאות נוסו כולל פרמוט המחשב
אם אני מציג רזולציה ממש נמוכה 640\480 זה עובד מצוין ללא שום הבהוב או בריחה של התצוגה
אבל ברזולציה הזו בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט ולא כל המשחקים עובדים ברזולוציות כאלו וגם לא שילמתי כסף כדי לקבל חצי עובד....
יש פיתרון?
תודה מראש לכולם
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ברזולציה נמוכה אין על הטושיבה.
היות והבעיה שכיחה ומוכרת, כבלים החלפת,
POWER ST RIP בתור טכנאי ,התקנת קרוב לוודאי.
שניי אפשרוית:
*לעבוד עם VGA
*לנדנד לניופאן.אני מעריך בזהירות רבה שהסוקטים של הHDMI באיכות ירודה
בכל העולם.פס יצור דפוק אולי???? עובדה שאין תמיכה בהמון כרטיסי מסך וממירים דיגטאלים.אולי בעית פרוטוקול HDCP?
היות והבעיה שכיחה ומוכרת, כבלים החלפת,
POWER ST RIP בתור טכנאי ,התקנת קרוב לוודאי.
שניי אפשרוית:
*לעבוד עם VGA
*לנדנד לניופאן.אני מעריך בזהירות רבה שהסוקטים של הHDMI באיכות ירודה
בכל העולם.פס יצור דפוק אולי???? עובדה שאין תמיכה בהמון כרטיסי מסך וממירים דיגטאלים.אולי בעית פרוטוקול HDCP?
-
AlonElimlch
-
- חבר שרק התחיל

דבר ראשון תודה
זורו44
טושיבה כנראה החליטה שVGA עבר מן העולם...אין בטלויזיה מחבר VGA
shldenon
כרטיס ATI יהיה לי בעיה להשיג מלבד לקנות....ומכיון שהוצאתי עד עכשיו סכום כסף לא מבוטל (כמעט 1000 שקל) בניסיון להגיע לפתרון התקלה לא בא לי להוציא עוד 400 שקל ולא להיות בטוח שפתרתי את הבעיה
אני רכשתי את הטלויזיה מהיבואן "י.שלום" היום היה אמור להגיע אליי טכנאי אבל הם לא תיאמו טוב את השעות אז הוא לא הגיע אז צלצלתי אליהם והובטחה לי טלויזיה חדשה תמורת הישנה
הם תיאמו איתי למחר אני מפחד שזה בעיה גורפת בטלויזיות האלו ואז אכלתי אותה כי השימוש העיקרי בה מיועד למחשב
אגב לא יודע אם זה יכולה להיות בעיה אבל הטלויזיה תלויה על הקיר והמחבר של הHDMI יושב קצת בלחץ כנגד הקיר המרחק בין גב הכבל לקיר הוא אפסי ולכן הכבל יושב לחוץ
ראיתי כבל בתצורת DVI 2 COMPUNET זה עובד? איך האיכות? מה גודל הרזולציה המקסימלי.?
תודה רבה וסליחה על הטירחה
טושיבה כנראה החליטה שVGA עבר מן העולם...אין בטלויזיה מחבר VGA
shldenon
כרטיס ATI יהיה לי בעיה להשיג מלבד לקנות....ומכיון שהוצאתי עד עכשיו סכום כסף לא מבוטל (כמעט 1000 שקל) בניסיון להגיע לפתרון התקלה לא בא לי להוציא עוד 400 שקל ולא להיות בטוח שפתרתי את הבעיה
אני רכשתי את הטלויזיה מהיבואן "י.שלום" היום היה אמור להגיע אליי טכנאי אבל הם לא תיאמו טוב את השעות אז הוא לא הגיע אז צלצלתי אליהם והובטחה לי טלויזיה חדשה תמורת הישנה
הם תיאמו איתי למחר אני מפחד שזה בעיה גורפת בטלויזיות האלו ואז אכלתי אותה כי השימוש העיקרי בה מיועד למחשב
אגב לא יודע אם זה יכולה להיות בעיה אבל הטלויזיה תלויה על הקיר והמחבר של הHDMI יושב קצת בלחץ כנגד הקיר המרחק בין גב הכבל לקיר הוא אפסי ולכן הכבל יושב לחוץ
ראיתי כבל בתצורת DVI 2 COMPUNET זה עובד? איך האיכות? מה גודל הרזולציה המקסימלי.?
תודה רבה וסליחה על הטירחה
- זורו44
- חבר מכור קשה

אם אתה רוצה בקומפוננט,תחבר מכרטס המסך מחיבור 7 פינים(כולל קומפוננט).
קבל קישור:
http://ultrapro.co.il/products/108753
*עם הקונקטור של HDMI לחוץ,העזר בקונקטור זויתי יצוק על כבל.
אם היית רוכש טושיבה מניופאן לא היו גונבים לך את הVGA:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 138&Page=1
משהו מסריח,אולי מזייפים טושיבות?
*ראיתי כבל באופיסדיפו ובטרקלין חשמל:HDMI TO COMPONENT
אבל אני בספק אם יעבוד בלי המרה אלקטרונית????
קבל קישור:
http://ultrapro.co.il/products/108753
*עם הקונקטור של HDMI לחוץ,העזר בקונקטור זויתי יצוק על כבל.
אם היית רוכש טושיבה מניופאן לא היו גונבים לך את הVGA:
משהו מסריח,אולי מזייפים טושיבות?
*ראיתי כבל באופיסדיפו ובטרקלין חשמל:HDMI TO COMPONENT
אבל אני בספק אם יעבוד בלי המרה אלקטרונית????
-
AlonElimlch
-
- חבר שרק התחיל

רשמים מביקור הטכנאי
הגיעו היום "הטכנאים" של היבואן
לפי דעתי אלו אנשים ללא שום ידע באלקטרוניקה....
בכל מקרה לאחר שהראתי להם את התקלה המדוברת הרכיבו לי טלויזיה חדשה
התקלה לא נפתרה....רק ברזולציות נמוכות מאוד או לחילופין ברגע שהדרייבר לא קיים(הסרה) הטלויזיה עובדת בצורה רציפה
יש עוד הצעות\פתרונות.?
נ"ב זורו 44
פרוטוקול HDPC נשלל ע"י כגורם משפיע כי כשעבדתי עם ה8400gs התקלה גם כן הייתה קיימת חשבתי אולי בגלל שהכרטיס הנ''ל אינו תומך בפרוטוקול המדובר ולכן החלפתי אותו ל9500gt שגם איתו קיימת הבעיה
לפי דעתי זה משהו שקשור לקצב רענון של הטלויזיה
לפי דעתי אלו אנשים ללא שום ידע באלקטרוניקה....
בכל מקרה לאחר שהראתי להם את התקלה המדוברת הרכיבו לי טלויזיה חדשה
התקלה לא נפתרה....רק ברזולציות נמוכות מאוד או לחילופין ברגע שהדרייבר לא קיים(הסרה) הטלויזיה עובדת בצורה רציפה
יש עוד הצעות\פתרונות.?
נ"ב זורו 44
פרוטוקול HDPC נשלל ע"י כגורם משפיע כי כשעבדתי עם ה8400gs התקלה גם כן הייתה קיימת חשבתי אולי בגלל שהכרטיס הנ''ל אינו תומך בפרוטוקול המדובר ולכן החלפתי אותו ל9500gt שגם איתו קיימת הבעיה
לפי דעתי זה משהו שקשור לקצב רענון של הטלויזיה
-
AlonElimlch
-
- חבר שרק התחיל

יש לי נייד שלי LG R405 בעל כרטיס מסך ATI אבל אין בו יציאת DVI אלא רק VGA לא בדקתי אבל זה אפשרי בכלל להוציא מאנלוג לדיגיטל?shldenon כתב:אכן זורו צודק... ב 32AV500 של ניופאן יש VGA .
ואני חושב שכדאי לך להשאיל מחשב אולי מחבר שיש לו כרטיס של ATI...
אגב אחד הקולגות שלי בתחום המחשבים הציע לי להשתמש במתאם DVI2HDMI שמגיע באריזה יחד עם הכרטיס מסך זהו מתאם שבצידו האחד DVI זכר וצידו השני HDMI נקבה ואז לצאת בכבל HDMI2HDMI כאן נכנס שוב השיקול הכספי מכיון שכבר קניתי כבלים ב400 שקל לא בא לי להוציא עוד 250 ולהישאר באותו מצב....נראה למישהו שזה אולי יפתור את הבעיה? יש פה אנשים שרכשו את הטלויזיה הנ''ל והצליחו לעשות משהו.? בתור לקוח יש לי למי להתלונן? יש לציין שהיבואן הפגין שירות מעולה אך אחד הנציגים שהזדהה בתור מנהל אמר לי שאם אחרי שיחליפו לי טלויזיה הבעיה עדיין קיימת אז זוהי בעיה בציוד הקצה שלי הסברתי לו שהטלויזיה נקנתה בעיקר עבור שימושי מחשב אך הנ''ל ביטל אותי באומרו שזה טלויזיה והיא לא אמורה לשמש כמסך מחשב
אתם מכירים את התחושה של לקנות מוצר ואז להסתכל עליו ולהתבאס......
- זורו44
- חבר מכור קשה

אני הגעתי מהמיפרט למסקנה ברורה:החלף לדגם שכן תומך ברזולוציות גבוהות למחשב.
ישנם רזולוציות לטלויזיה, וישנם למחשב.
לפי המיפרט של ניופאן ,אני הבנתי שבVGA התמיכה היא:640*480.
מה הציפיות ,אם המסך לא מסוגל להיתמודד עם רזולוציות מעבר לכך?גם בVGA
המצב לא יפתר.
לפי הקטלוג של ישלום אין כל פרוט לגביי התאמה לרזולוציות של מחשב ואפילו
טעות בנוסח"כניסה לPC".למרות שאין איזכור לVGA:
http://www.yshalom.co.il/catalog/produc ... cts_id=238
*כדאי להיתייעץ טלפונית עם טכנאים בניופאן במעבדה הראשית ,גם אם לא רכשת
מניופאן,תיתייעץ לגביי קניה עתידית.
*פתח שירשור נוסף במקביל בפורום HTPC ,מחשוב -מחשבים סלונים כאן באתר
תקבל רעיונות נוספים.עדכן בכל מיקרה לפיתרון הבעיה.
ישנם רזולוציות לטלויזיה, וישנם למחשב.
לפי המיפרט של ניופאן ,אני הבנתי שבVGA התמיכה היא:640*480.
מה הציפיות ,אם המסך לא מסוגל להיתמודד עם רזולוציות מעבר לכך?גם בVGA
המצב לא יפתר.
לפי הקטלוג של ישלום אין כל פרוט לגביי התאמה לרזולוציות של מחשב ואפילו
טעות בנוסח"כניסה לPC".למרות שאין איזכור לVGA:
http://www.yshalom.co.il/catalog/produc ... cts_id=238
*כדאי להיתייעץ טלפונית עם טכנאים בניופאן במעבדה הראשית ,גם אם לא רכשת
מניופאן,תיתייעץ לגביי קניה עתידית.
*פתח שירשור נוסף במקביל בפורום HTPC ,מחשוב -מחשבים סלונים כאן באתר
תקבל רעיונות נוספים.עדכן בכל מיקרה לפיתרון הבעיה.
VGA ל HDMI ... לא חושב שיש חיה כזאת.
וגם קשה לי להמין לגבי רזולוציית מחשב כה נמוכה.
התשובה של י.שלום יותר מבדיחה עלובה.
קישור לאתר ניופאן, נכתב מפורשות: רזולוציה ליישומי מחשב 1366X768
וגם קשה לי להמין לגבי רזולוציית מחשב כה נמוכה.
התשובה של י.שלום יותר מבדיחה עלובה.
קישור לאתר ניופאן, נכתב מפורשות: רזולוציה ליישומי מחשב 1366X768
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
בדגמים האירופאים אין כניסת VGA באינדונזים קיימת בנוסף כניסת VGAטושיבה כנראה החליטה שVGA עבר מן העולם...אין בטלויזיה מחבר VGA...
מה שאתה מתאר נשמע כמו חוסר תאימות בקצב ריענון שמקבל המסך מכרטיס המסך שלך .
לגבי ATI אם אתה רוצה לחסוך מעצמך כאבי ראש תשאר עם Nvidia ובתור אחד שמתעסק עם מחשוב אתה אמור לדעת את זה .
הבנת לא נכון ,המונח VGA מייצג את הרזולוציה כלומר 640X480. בלינק שצירפת כתוב בפירוש שהרזולוציות שנתמכות ליישומי מחשב הן הרבה מעבר לסטנדרט VGA. קיימת גם תמיכה לרזולוציות WXGA וגם SXGA שזו כבר רזולוציה בדחיסה.לפי המיפרט של ניופאן ,אני הבנתי שבVGA התמיכה היא:640*480....
VGA = 640X480
SVGA = 800X600
XGA = 1024X768
WXGA = 1280X760 \ 1360X768
SXGA = 1280X1024
כל הרזולוציות הנ"ל נתמכות בדגם לפי הקישור שצירפת
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- זורו44
- חבר מכור קשה

אני לא מכיר אפשרות שינוי קצב רענון במסך טושיבה.
או הגדרה דומה,צריך לישאול בעלי טושיבות???
קיים למיטב ידיעתי רק בהגדרות "מאפייני תצוגה
של הצג במחשב.או בתוכנת POWER STIRP
אפשר לשנות מ47-100 הרץ.
אבל בוא נגיד שHDMI החיבור תקין, ובמסך אינדונזי
שכולל VGA אפשר להגיע לרזולוציה גבוהה .בחיבור
VGA יותר מ640*480??? בלי שום בעיה?
אפשר לשנות מ47-100 הרץ.
VGA יותר מ640*480??? בלי שום בעיה?
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אין אפשרות כזו במסך , השינוי מתבצע במחשב .אני לא מכיר אפשרות שינוי קצב רענון במסך טושיבה....
כן , ציינתי את הרזולוציות שזמינות כשהמועדפת מבין כולן במסך הספציפי היא 1360X768VGA יותר מ640*480??? בלי שום בעיה?...
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
למה צריכה להיות בעיה מלכתחילה?זורו44 כתב:אני לא מכיר אפשרות שינוי קצב רענון במסך טושיבה.
אפשר לשנות מ47-100 הרץ.
VGA יותר מ640*480??? בלי שום בעיה?...
מסכי LCD למחשב לא מחוברים VGA ותומכים רזולוציות גבוהות מ640X480 ?
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
-
AlonElimlch
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכולם
דבר ראשון Analizer צודק הרזלוציה הטבעית של המסך היא 1360.768 כך גם בחוברת ההוראות שמספקת י' שלום וכך גם בספרות של היצרן
Analizer אני מודע לכך שעדיף תמיד NVIDIA זה למה אני מתקשה להשיג כרטיס ATI.....אבל אם זה מה שיפתור לי את הבעיה אני מוכן לעבור לATI כי זה נראה כרגע הפתרון היחידי
צלצלתי ליבואן וביקשתי לשדרג את הטלויזיה לחברה אחרת בתוספת תשלום כמובן אך הוא מסרב בכל תוקף לטענתו הבעיה בציוד הקצה שלי.....אגב בPS3 בחיבור HDMI2HDMI לא נתקלתי בבעיה הזאתי....
אם אני יצא מהכרטיס עם מתאם DVI2HDMI ׁ(מופה) ואז יתחבר בכבל HDMI בשני הצדדים זה יתן משהו? שמתי לב שבכבל DVI רגיל יש 18 פינים עגולים ועוד פין אחד בודד במופה יש 24 פינים ועוד אחד בודד התוספת של ה6 פינים זה ל5.1 (סאונד) ? או שזה קשור לוידאו? האמת התייאשתי יש פתרונות יותר יקרים? טרנסקודר או משהו? יש לי עילה משפטית כלשהי מול היבואן.? את הטלויזיה אגב פירקתי מהקיר והכנסתי לקרטון עוד לא ניסיתי את מחסני חשמל מהם קניתי את המוצר בגלל שמבחינתם עבר מעל 14 יום והם כבר לא מכירים בי כדאי בכלל לנסות אותם?
Analizer אני מודע לכך שעדיף תמיד NVIDIA זה למה אני מתקשה להשיג כרטיס ATI.....אבל אם זה מה שיפתור לי את הבעיה אני מוכן לעבור לATI כי זה נראה כרגע הפתרון היחידי
צלצלתי ליבואן וביקשתי לשדרג את הטלויזיה לחברה אחרת בתוספת תשלום כמובן אך הוא מסרב בכל תוקף לטענתו הבעיה בציוד הקצה שלי.....אגב בPS3 בחיבור HDMI2HDMI לא נתקלתי בבעיה הזאתי....
אם אני יצא מהכרטיס עם מתאם DVI2HDMI ׁ(מופה) ואז יתחבר בכבל HDMI בשני הצדדים זה יתן משהו? שמתי לב שבכבל DVI רגיל יש 18 פינים עגולים ועוד פין אחד בודד במופה יש 24 פינים ועוד אחד בודד התוספת של ה6 פינים זה ל5.1 (סאונד) ? או שזה קשור לוידאו? האמת התייאשתי יש פתרונות יותר יקרים? טרנסקודר או משהו? יש לי עילה משפטית כלשהי מול היבואן.? את הטלויזיה אגב פירקתי מהקיר והכנסתי לקרטון עוד לא ניסיתי את מחסני חשמל מהם קניתי את המוצר בגלל שמבחינתם עבר מעל 14 יום והם כבר לא מכירים בי כדאי בכלל לנסות אותם?
- yonimendel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום לכולם,
אני יודע שזה קצת באיחור אבל לי הייתה את אותה הבעיה בהצגת HDMI בצורה רציפה TOSHIBA AV500 32'' regza
מה שאתה צריך לעשות זה להכנס ל"מאפיני תצוגה" במחשב לעבור ללשונית של "הגדרות" ללחוץ על "מתקדם" וללכת ללשונית של "צג" ולבחור "קצב רענון המסך" ל--60 HERTZ--.
אחר כך חוזרים למאפיני תצוגה/הגדרות ומגדירים רזולוציה של 1396/768
והבעיה נפטרת.
בהצלחה
אני יודע שזה קצת באיחור אבל לי הייתה את אותה הבעיה בהצגת HDMI בצורה רציפה TOSHIBA AV500 32'' regza
מה שאתה צריך לעשות זה להכנס ל"מאפיני תצוגה" במחשב לעבור ללשונית של "הגדרות" ללחוץ על "מתקדם" וללכת ללשונית של "צג" ולבחור "קצב רענון המסך" ל--60 HERTZ--.
אחר כך חוזרים למאפיני תצוגה/הגדרות ומגדירים רזולוציה של 1396/768
והבעיה נפטרת.
בהצלחה