פלזמה Haier
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היי
ראיתי היום בחנות מכובדת, לא טרקלין-בוקס-אלקטריק, את הפלזמה הזו, ואני חייב לציין שהתרשמתי מאד
לחיוב, התמונה יפה, חדה קונטרסטית וסבבה.
היא מוצגת לצד NEC, PIO, כולן 1024, ואין לה במה להתבייש, חוץ מהלוגו...
המוכר יודע לציין שמדובר בחברה סינית, כמובן, והמסך הוא של סמסונג.
אני מעוניין במסך 1024, והיא הזולה (משמעותית) מכולם בתחום הזה.
יש למישהו דעה כנה בנושא?
בבקשה תחסכו ממני דעות לא מבוססות.
עופר, אשמח לשמוע את דעתך.
טנקס
איתי
ראיתי היום בחנות מכובדת, לא טרקלין-בוקס-אלקטריק, את הפלזמה הזו, ואני חייב לציין שהתרשמתי מאד
לחיוב, התמונה יפה, חדה קונטרסטית וסבבה.
היא מוצגת לצד NEC, PIO, כולן 1024, ואין לה במה להתבייש, חוץ מהלוגו...
המוכר יודע לציין שמדובר בחברה סינית, כמובן, והמסך הוא של סמסונג.
אני מעוניין במסך 1024, והיא הזולה (משמעותית) מכולם בתחום הזה.
יש למישהו דעה כנה בנושא?
בבקשה תחסכו ממני דעות לא מבוססות.
עופר, אשמח לשמוע את דעתך.
טנקס
איתי
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

באיזה חנות ראית אותה ?
ראית אותה מול הנק HD והפיוניר HD ? אם כן ונראה לך שזו אותה תמונה ואותה איכות אז הרווחת כי הפלזמה הזאת זולה משמעותית, ממה שאני ראיתי אז הפלזמה הזאת נופלת בצורה שאפשר להבחין מול המתחרות מק , פיוניר והפנסוניק ( כולן HD ), בשידורי טלוויזיה הפער מצטמצם אבל עדיין אפשר להבחין בתמונה חסרת עומק ואם תצפה בה בחושך מוחלט אז תראה שהשחורים לא משהו.
ראית אותה מול הנק HD והפיוניר HD ? אם כן ונראה לך שזו אותה תמונה ואותה איכות אז הרווחת כי הפלזמה הזאת זולה משמעותית, ממה שאני ראיתי אז הפלזמה הזאת נופלת בצורה שאפשר להבחין מול המתחרות מק , פיוניר והפנסוניק ( כולן HD ), בשידורי טלוויזיה הפער מצטמצם אבל עדיין אפשר להבחין בתמונה חסרת עומק ואם תצפה בה בחושך מוחלט אז תראה שהשחורים לא משהו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
איתי,
אתה יודע את דעתי על מוצרי מדבקה למיניהם. אני לא מכיר את המכשיר הספציפי הזה.
אתה יודע את דעתי על מוצרי מדבקה למיניהם. אני לא מכיר את המכשיר הספציפי הזה.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

lironk
ראיתי בסינמה פרדיסו.
בפיו 435 השחורים היו שחורים מידי, הפלזמה ממש כהה. הפרטים בצלללים נעלמו. הכל סתום. מה הקטע של המסך הזה?
הנק XR3 נראתה סבבה. כמובן, העיצוב של הפיו הורס.
ההייאר, או איך שקוראים ל&^@% הזה,
, הראתה תמונה יפה מאד, לא כהה מדי ולא שרופה, להפך, היה לה יותר פרטים ב HIGHLIGHTS, אבל אני הסקתי שהנק והפיו לא היו מכוילות כראוי.
מה שכן, התמונה שלה נטתה לכחול, שוב לך תדע כיוונים בחנות. עם כל הכבוד למולי, ויש כבוד...
במחירמשמעותי זול מהמתחרים, צריך להתיחס למוצר הזה. או לפחות לפסול אותו עם סיבות אמיתיות.
...
ראיתי בסינמה פרדיסו.
בפיו 435 השחורים היו שחורים מידי, הפלזמה ממש כהה. הפרטים בצלללים נעלמו. הכל סתום. מה הקטע של המסך הזה?
הנק XR3 נראתה סבבה. כמובן, העיצוב של הפיו הורס.
ההייאר, או איך שקוראים ל&^@% הזה,
מה שכן, התמונה שלה נטתה לכחול, שוב לך תדע כיוונים בחנות. עם כל הכבוד למולי, ויש כבוד...
במחירמשמעותי זול מהמתחרים, צריך להתיחס למוצר הזה. או לפחות לפסול אותו עם סיבות אמיתיות.
...
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

עופר
כן, אבל המדבקה הזו משדרת תמונה יפה.
מה רע במסך סמסונג שארוז בפלסטיק סיני?
כן, אבל המדבקה הזו משדרת תמונה יפה.
מה רע במסך סמסונג שארוז בפלסטיק סיני?
כמו שאמרת כנראה הנק והפיוניר לא היו עם כיול בסיסי כמו שזה נשמע, במיוחד לגבי ה 435 שהוא מסך טוב מאוד ( לגבי המחיר יש וויכוח ) עדיין לדעתי וממה שאני ראיתי ההפרש לטובת הנק והפיוניר ( אם היא עולה 22K ) והפנסוניק מוצדק בהחלט. יכול להיות שלך זה נראה לא מוצדק.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ממה שאני ראיתי, לא מוצדק בכלל, אתם מוזמנים למולי להווכח במו עיניכם.
אני רק בתחילת מסע רכישת הפלזמה, אני מניח שאלמד את הנושא בדרך, אבל לא צריך להיות נעולים על מותגים.
אני רק בתחילת מסע רכישת הפלזמה, אני מניח שאלמד את הנושא בדרך, אבל לא צריך להיות נעולים על מותגים.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ראיתי אותה ב BOX אבל אני לא חוזר לחנות הזאת.
אני אבקר אצל עמי ובסטריאו סטאר.
עוד המלצות?
אני אבקר אצל עמי ובסטריאו סטאר.
עוד המלצות?
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופרoferlaor כתב:איתי,
אתה יודע את דעתי על מוצרי מדבקה למיניהם. אני לא מכיר את המכשיר הספציפי הזה....
HAIER איננו מוצר מדבקה אלא חברה יצרנית סינית מוכרת בעולם.
צר לי ואני מאוכזב לקבל חיזוק נוסף לתחושתי שאינך נוטה להתייחס ברצינות למוצרים שמחוץ לתחום הצר מאוד ("השילוש הקדוש" + פיליפס) או, רחמנא לצלן, LCD.
זכותך, אבל לפחות אצלי בסופו של דבר זה גורע מהערכה להמלצותיך.
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

מולי מסינמה פארדיסו מציין שזה מסך סמסונג דור 6.
כתבתי בהודעה הראשונה...
כתבתי בהודעה הראשונה...
אבל זה שזה מסך סמסונג זה לא אומר כלום השאלה איזה טכנולוגיה הוכנסה בפנים ומה טיבה, הרי זה מה שמבדיל בין חברות מדבקה שקונות מסכים סיניים זולים מכניסות טכנולוגיה זולה ורק מדביקות את השם, לחברות איכותיות שאמנם קונות מסכים אבל מכניסות טכנולוגיות איכותיות ומוכחות ומה לעשות שהמסכים הממותגים נראים טוב זאת עובדה. אפילו כשיש שתי חברות מוכרות כנק ופיוניר , ופיוניר מבוססת על מסכי נק אפשר לראות הבדלים בין המסכים.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
lironk
http://www.haier.com/
http://www.haiereurope.com/
http://www.haieramerica.com/
בכל מקרה לא הייתי ממהר לקרוא לחברה כלשהי "חברת מדבקה", גם (ובמיוחד) אם אין לי מידע.
http://www.haiereurope.com/
http://www.haieramerica.com/
בכל מקרה לא הייתי ממהר לקרוא לחברה כלשהי "חברת מדבקה", גם (ובמיוחד) אם אין לי מידע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Pakostnik,
אני בתחום הזה שנים רבות למדי. מדובר בשם חדש בתחום, הם לא מיצרים מסכים בעצמם ואין להם היסטוריה של ייצור מסכים כאלה.
אני מקווה להיות מופתע לטובה, שכן לא ראיתי את המסכים שלהם, אבל ישנם עשרות חברות מסוג זה. השאלה היא מה איכות המסכים שהם רכשו (דור 6 סמסונג לא אומר הרבה, מכיוון שיש המון דרגות איכות שאפשר לרכוש במחירים שונים).
העובדה שמדובר ביצרן סיני מרמז בד"כ על איכות המוצר.
שלושת החברות שמדובר כאן עליהן מייצרות את המסכים בעצמן וזה יתרון עצום על חברות אחרות. זה בדיוק כמו SHARP שהמסכי LCD שלהם מתקדמים מאוד ביחס לאחרים (אשר משתמשים גם הם במסכי SHARP). הם פשוט לוקחים את הפאנלים הטובים (והיקרים יותר) לעצמם ומשאירים פאנלים זולים יותר (או מיושנים יותר מדורות קודמים) למתחרים שלהם...
אני בתחום הזה שנים רבות למדי. מדובר בשם חדש בתחום, הם לא מיצרים מסכים בעצמם ואין להם היסטוריה של ייצור מסכים כאלה.
אני מקווה להיות מופתע לטובה, שכן לא ראיתי את המסכים שלהם, אבל ישנם עשרות חברות מסוג זה. השאלה היא מה איכות המסכים שהם רכשו (דור 6 סמסונג לא אומר הרבה, מכיוון שיש המון דרגות איכות שאפשר לרכוש במחירים שונים).
העובדה שמדובר ביצרן סיני מרמז בד"כ על איכות המוצר.
שלושת החברות שמדובר כאן עליהן מייצרות את המסכים בעצמן וזה יתרון עצום על חברות אחרות. זה בדיוק כמו SHARP שהמסכי LCD שלהם מתקדמים מאוד ביחס לאחרים (אשר משתמשים גם הם במסכי SHARP). הם פשוט לוקחים את הפאנלים הטובים (והיקרים יותר) לעצמם ומשאירים פאנלים זולים יותר (או מיושנים יותר מדורות קודמים) למתחרים שלהם...