לפי מה שקראתי אין המלצה חד משמעית על אחד מהסטרימרים האלו (הבנתי שהפופקורן והHDX1000 זהים). אך בכל זאת הייתי שמח לקבל הכוונה לאיזה מהסטרימרים יותר מתאים לי מבלי להתייחס להפרש במחיר.
הדברים שחשובים לי:
1. תמיכה בפורמטים החדשים (לא הבנתי אם הTVIX תומך בכולם) וניגון כמה שיותר טוב של בלו ריי.
2. נוחות בהוספת כתוביות. עד עכשיו תמיד צפיתי בHTPC בלי אבל יש ביקוש מצד קהל הצופים. אם באחד מהם אי אפשר לשחק בגובה הכתוביות זה חשוב לי כי אני מעדיף שהם תמיד יהיו בתחום התמונה כך שאוכל להפעיל את המסקינג החשמלי שיש לי במסך של המקרן.
3. נוחות תפעול. מאוד אהבתי את הJUKEBOX שראיתי שיש לפופקורן ולHDX1000 (אני תמיד נכנס לIMDB לפני שאני רואה סרט). האם יש כזה גם לTVIX? האם הוא טוב יותר או פחות מזה של הפופקורן? (חשוב שידרוש מעט תחזוקה כי אני מוחק כל סרט שאני רואה).
4. כמה שפחות באגים.
5. תמיכה בכמה שיותר סוגי MKV. אני נוהג פשוט להוריד את מה שבא לי ולא להכנס ולראות באיזה פרופיל הוא קודד, יהיה נחמד אם זה ישאר ככה (אם כי במקרה הגרוע אנגן אותו מהHTPC).
6. רוב הסרטים שלי יהיו על המחשב, אז אם יש לאחד מהם יתרונות בהזרמת המדיה מהמחשב גם זה חשוב (רשת קווית).
בנוסף אם במקרה כן יש הבדל באחת מהתכונות לטובת הפופקורן או הHDX1000 אז אשמח לדעת במה.
תודה