בקשה| רמקולים 6 אינץ' של פיליפס

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'.
נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו הבאסים והציעו לי לקנות חדשים ב140 ש"ח, של פיליפס- דגם גולדסטאר.
חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו.
האם באמת קיים דגם כזה?
אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות?
אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד :/

תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

באיזה רמקולים מדובר?
בעקרון זה בעיה, כי לכל דרייבר פרמטרים משלו, וכמעט בטוח שהוא לא יתאים לקרוס בצורה מושלמת.
מצד שני, לדעתי הרמקולים שיש לך כרגע לא איזה שוס (אל תיעלב, קח בקלות (b) ) ולכן לא צפוי איזה שינוי משמעותי בסאונד.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חחח אני לא הבנתי אם אתה מתכוון לרמקולים שנשרפו או לרמקולים שהמוכר מציע :lol:
בוא אני יסביר מה שהולך לי פה כי לא נראה לי הסברתי טוב..
יש לי 2 "קופסאות" (אני קורא לזה רמקול) ובכל אחת 2 באסים וטוויטר. הבאסים נשרפו. אני צריך תחליף לבאסים, לא משהו שגם יישרף אם אני ישים כמעט פול ווליום, אלא משהו טיפה יותר עמיד.
מידת הבאס זה 6-6.5 אינץ'.
זה עונה על השאלה של איזה רמקולים מדובר?
חח תסביר לי בבקשה מה אומר המשפט הזה:
"בעקרון זה בעיה, כי לכל דרייבר פרמטרים משלו, וכמעט בטוח שהוא לא יתאים לקרוס בצורה מושלמת."
אז בבקשה תסביר לי איזה רמקולים אני צריך (4 רמקולים באסים) טובים :)

gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

יש לי עוד שאלה,
קניתי את הבאסים שהייתי צריך, שמתי ברמקולים הרצפתיים וחיברתי אותם למעכת סטריאו שיש לי, לא דרך המגבר (שאגב אחרי התיקון עוד פעם נכנס למצב של "הגנה" ולא עובד) וראיתי שרמקול אחד (הימני, אם זה עוזר למישהו) קצת יותר חזק, רואים ושומעים שהבאס של הרמקול הימני יותר רועש וזז יותר מהשמאלי. אחרי זה החלפתי בין החיבורים של הרמקולים כך הששמאלי הוא הימני ושוב הרמקול הימני יותר חזק, כאילו שלחיבור הימני מגיע יותר כוח או משהו כזה.
2 שאלות:
1. האם זה נורמלי שדרך חיבור אחד מגיע יותר כוח מלחיבור השני והאם זה קורה בגלל שאין מגבר שמקשר בין המערכת לרמקולים?
2. לפי מה שהבנתי הבעיה במגבר היא בגלל קצר כלשהו, נתיקתי הכל ועדיין יש אותה בעיה, החליפו את הפרוססור (מעבד נראה לי) והוא עבד בסדר למשך שבוע ונכבה בשלב מסויים ששמעתי מוזיקה (לא בפול ווליום).
מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה תיקונה?

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”