AVR 355 + Center Bose 10
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
יש לי HK AVR 355 + Center Bose 10
ואני רוצה להוציא את המקסימום מהסנטר שלי.
קינפגתי את כל מה שצריך ברסיבר, מרחק של רמקולים, גודל אלמנטים, ועדיין הסנטר נשמע יותר חזק ממקודם, אבל עדיין קצת חלש. את שני הקדמיים שומעים גם קצת חלש, אבל אם אני אגביר אותם, לא ישמעו את ה סנטר כמו שצריך. הקדמיים ד"א Bose 301
אתם מכירים את הדגם הזה של BOSE?? האם הוא נחשב לטוב? מה אני יכול לעשות כדי שהוא ישמע יותר חזק?
יש לי HK AVR 355 + Center Bose 10
ואני רוצה להוציא את המקסימום מהסנטר שלי.
קינפגתי את כל מה שצריך ברסיבר, מרחק של רמקולים, גודל אלמנטים, ועדיין הסנטר נשמע יותר חזק ממקודם, אבל עדיין קצת חלש. את שני הקדמיים שומעים גם קצת חלש, אבל אם אני אגביר אותם, לא ישמעו את ה סנטר כמו שצריך. הקדמיים ד"א Bose 301
אתם מכירים את הדגם הזה של BOSE?? האם הוא נחשב לטוב? מה אני יכול לעשות כדי שהוא ישמע יותר חזק?
-
- Bose 10
-
- Bose 301
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

הסנטר מוגבר עד הסוף, הקדמיים כ 75% וכשהווליום סביר, הסנטר נשמע חלש יותר מהקדמיים. כשהווליום גבוה, הם נשמעים אותו הדבר, ואני רוצה שיהיה קול ברור שיוצא מהסנטר ושלא יבלע עם הקדמיים.
עד כמה שאני זוכר מה AVR 235 שהיה לי פעם יש אפשרות לתת למגבר לאזן את עוצמות הרמקולים בעזרת מיקרופון שנמצא בשלט
ניסית לבצע את זה ?
אולי תבחר את העוצמה הנפוצה ביותר ותאזן לרמה זו ?
אני מניח שהבעיה היא בגלל שהרמקולים הם לא מסדרה זהה ועם נצילות שונה
הסנטר שלך שייך לפי הפרסום לסדרת ה161 (שגם אותה יש כרמקולים אחוריים)
ירון
ניסית לבצע את זה ?
אולי תבחר את העוצמה הנפוצה ביותר ותאזן לרמה זו ?
אני מניח שהבעיה היא בגלל שהרמקולים הם לא מסדרה זהה ועם נצילות שונה
הסנטר שלך שייך לפי הפרסום לסדרת ה161 (שגם אותה יש כרמקולים אחוריים)
ירון
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
דבר ראשון הוא שאכן מומלץ לבצע כיול אוטומטי של הרמקולים דרך הרסיבר.
דבר שני הוא שכאשר הדיאלוג מושמע דרך הרמקול המרכזי, במרבית המקרים לא שומעים כלום דרך 2 הרמקולים הקדמיים.
.
דבר שני הוא שכאשר הדיאלוג מושמע דרך הרמקול המרכזי, במרבית המקרים לא שומעים כלום דרך 2 הרמקולים הקדמיים.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

שניכם צודקים.
ה 161 משמשים אותי כאחוריים, ואילו אני לתומי חשבתי שהסנטר שלי תואם את ה 301, עד כמה שאני זוכר יש חנויות בארה"ב, שם קניתי אותם, שמציגים את ה 301 ו 10 של בוס כעיסקת חבילה. גם החנות של בוס עצמה מוכרת אותם ביחד.
כיול אוטומטי עשיתי, ואז התאמתי את היתר בעצמי, אז נראה שעשיתי הכל, פשוט הסנטר הזה לא מספיק לי כנראה.
הוא פשוט לא מספיק נוכח. אין לו את זה. באסה.
ה 161 משמשים אותי כאחוריים, ואילו אני לתומי חשבתי שהסנטר שלי תואם את ה 301, עד כמה שאני זוכר יש חנויות בארה"ב, שם קניתי אותם, שמציגים את ה 301 ו 10 של בוס כעיסקת חבילה. גם החנות של בוס עצמה מוכרת אותם ביחד.
כיול אוטומטי עשיתי, ואז התאמתי את היתר בעצמי, אז נראה שעשיתי הכל, פשוט הסנטר הזה לא מספיק לי כנראה.
הוא פשוט לא מספיק נוכח. אין לו את זה. באסה.
- dkroll2008
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מחפש מגבר ל BOSE 301
יש לי בעיית מקום ואני מחפש מגבר עד גובה של 11.5 ס"מ מישהוא יכול להמליץ
תודה דוד
תודה דוד