USHOPS - עדכון 21.1.08 (משהו לטובה ולרעה)
הייתי מוסיך תלונה ב http://www.tluna.co.il/ , אולי לזה הם יגיבו
בכל אופן אני שמח שקראתי את זה ואדע להתרחק מהם
לגבי הכרטיסים זה פוקס נחמד, אבל זה אומר שבמשך שבועיים לא עשו כלום .. לא ? וזה אמנם יצא לך טוב אבל נדמה לי שזה מעיד על סוג של חובבנות, לא ?
לגבי הכרטיסים זה פוקס נחמד, אבל זה אומר שבמשך שבועיים לא עשו כלום .. לא ? וזה אמנם יצא לך טוב אבל נדמה לי שזה מעיד על סוג של חובבנות, לא ?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עזוב - על זה אני מוכן לתת להם קרדיט.שבלול כתב:הייתי מוסיך תלונה ב http://www.tluna.co.il/ , אולי לזה הם יגיבו
לגבי הכרטיסים זה פוקס נחמד, אבל זה אומר שבמשך שבועיים לא עשו כלום .. לא ? וזה אמנם יצא לך טוב אבל נדמה לי שזה מעיד על סוג של חובבנות, לא ?...
חשבתי שעוד יחייבו אותי על זה שהם צריכים לזרוק את זה לפח - או היו לוקחים את זה לעצמם וזהו.
ועוד בדיוק באותו המחיר...
נבדוק את האתר הזה
יבוא מאתר USHOP
היי
לגבי שימוש באתר USHOP (בעצם יבוא אישי) אם אני קונה מוצר חשמלי בחול
לדוגמא לפטופ , אז לא תהיה לי בעיה שהמוצר יגיע לארץ עם תקינה במכס כי הרי יש בלפ טופ מודם אלחוטי וכבל חשמל האם יש סיכוי שהמכס יעצור לי את הסחורה?כמו כן האם שאתם קונים בחול אין בעיה עם הVATT שלא מתאים לארץ
מישהו נתקל בבעיות אלו?
בתודה
לגבי שימוש באתר USHOP (בעצם יבוא אישי) אם אני קונה מוצר חשמלי בחול
לדוגמא לפטופ , אז לא תהיה לי בעיה שהמוצר יגיע לארץ עם תקינה במכס כי הרי יש בלפ טופ מודם אלחוטי וכבל חשמל האם יש סיכוי שהמכס יעצור לי את הסחורה?כמו כן האם שאתם קונים בחול אין בעיה עם הVATT שלא מתאים לארץ
מישהו נתקל בבעיות אלו?
בתודה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המחשב שלי עבר בלי בעייה במכס.
חשמל - לרוב החשמל של מחשבים אוניברסלי.
לגבי התקינה אני דווקא לא בטוח
חשמל - לרוב החשמל של מחשבים אוניברסלי.
לגבי התקינה אני דווקא לא בטוח
אם נגיד סוחר מדפסות רוצה להביא ליין מדפסות מארה"ב חובה עליו להתאים את המדפסת לארץ מבחינת תקע מתח (אין לעבוד עם שנאי 110V->220V) ובדיקת בטיחות.
אם אתה האדם הפרטי רוצה להביא עבורך מדפסת אינך צריך לעבור את כל הנ"ל אלה רק לשלם את המס של המדפסת ואיך שתפעיל אותה זה לא עינינם (עם שנאי, בלי שנאי, תקע תיקני או מתאם)
אם אתה האדם הפרטי רוצה להביא עבורך מדפסת אינך צריך לעבור את כל הנ"ל אלה רק לשלם את המס של המדפסת ואיך שתפעיל אותה זה לא עינינם (עם שנאי, בלי שנאי, תקע תיקני או מתאם)