הוספת סדרה ישראלית ב-XBMC
תקצירים לסדרות נלקחות מאתר http://www.thetvdb.com/
אתה יכול להירשם שם ולהוסיף פרטים ותוכניות חדשות.
הייתה לי תקופה קצרה שהייתי עושה את זה, אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא ממש שווה עד שיסדרו את בעיית העברית בתקצירים ב XBMC.
אתה יכול להירשם שם ולהוסיף פרטים ותוכניות חדשות.
הייתה לי תקופה קצרה שהייתי עושה את זה, אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא ממש שווה עד שיסדרו את בעיית העברית בתקצירים ב XBMC.
מה ז"א ולהוסיף פרטים ותוכניות חדשות ? וככה זה יעדכן לי אוטומטי ?
מה שקורה זה שאחרי ששיניתי את מה שאמרו לי פה אני רואה איפה שאני רואה את כל התיקיות שהגדרתי כמקור של הסרטים והסדרות את הסדרה המסויימת אבל כשאני נכנס ל-TVSHOWS אני לא רואה אותה גם אם אני עושה SCAN וגם אם אני עושה GET CINTENT.
אולי אם אני יוסיף את הסדרה כמו שהזכרת פה באתר ההוא זה יעבוד ?
מה שקורה זה שאחרי ששיניתי את מה שאמרו לי פה אני רואה איפה שאני רואה את כל התיקיות שהגדרתי כמקור של הסרטים והסדרות את הסדרה המסויימת אבל כשאני נכנס ל-TVSHOWS אני לא רואה אותה גם אם אני עושה SCAN וגם אם אני עושה GET CINTENT.
אולי אם אני יוסיף את הסדרה כמו שהזכרת פה באתר ההוא זה יעבוד ?
אם זאת סדרה שאין באתר שהזכרתי את הפרטים שלה כולל פירוט מספרי פרקים לפחות אז XBMC לא יצליח לזהות ולקחת פרטים במצב library אלא רק במצב file mode.
סדרות ישראליות בדרך כלל אין באתר ולכן הוא לא מצליח להוריד פרטים עליהם.
אם אתה מדבר על סדרות אמריקאיות מפורסמות (LOST, HEROES) ושמות הקבצים תקינים אצלך, אז כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו דבר.
סדרות ישראליות בדרך כלל אין באתר ולכן הוא לא מצליח להוריד פרטים עליהם.
אם אתה מדבר על סדרות אמריקאיות מפורסמות (LOST, HEROES) ושמות הקבצים תקינים אצלך, אז כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו דבר.
- ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
אל תשכח להגדיר את התקייה שהיא מכילה סידרה
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ כפתור ימיני על התקייה -->set contents ואז באפשרות הראשונה אתה צריך להגדיר מה התקייה מכילה (סרטים,סדרות או קליפים ) ואז אתה תראה אותה בסדרות שלך
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ כפתור ימיני על התקייה -->set contents ואז באפשרות הראשונה אתה צריך להגדיר מה התקייה מכילה (סרטים,סדרות או קליפים ) ואז אתה תראה אותה בסדרות שלך
- ofer_shml
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 140
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 7 פעמים
שאתה בתוך הסרטים שלך יש לך בצד שמאל כפתור "מצב ספרייה" או אם אתה באנגלית "libary mode"
כאשר אתה מצב ספרייה כל הסרטים\סדרות שהוספת מסודרים לפי קטגריות כגון שנה\ג'אנר\שחקנים ...כמובן את כל המידע ע לזה הם מקבלים לפי אתר תוכן שהגדרת ואם יש לך סדרה ישראלית אז רוב הסיכוי שהיא לא תופיע שם כי אין אליה מידע באינטרנט
אם אתה לא במצב ספריים אז זה מסודר לך לפי תיקיות שהוספת .
אני אישתי מעדיף את מצב ספריה כי רק שם יש לך האופציה שלהראות את הסרט עם ה- fanart שלו שזה עושה את זה הרבה יותר יפה
כאשר אתה מצב ספרייה כל הסרטים\סדרות שהוספת מסודרים לפי קטגריות כגון שנה\ג'אנר\שחקנים ...כמובן את כל המידע ע לזה הם מקבלים לפי אתר תוכן שהגדרת ואם יש לך סדרה ישראלית אז רוב הסיכוי שהיא לא תופיע שם כי אין אליה מידע באינטרנט
אם אתה לא במצב ספריים אז זה מסודר לך לפי תיקיות שהוספת .
אני אישתי מעדיף את מצב ספריה כי רק שם יש לך האופציה שלהראות את הסרט עם ה- fanart שלו שזה עושה את זה הרבה יותר יפה