התייעצות לגבי LCD סמסונג סדרה 6 - la40a650
-
Johnny_Boy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חבר'ה!
ברצוני לקנות בקרוב טלוויזית LCD לחדר קולנוע ביתי. התקציב המיועד הוא בסביבות 10,000 ש"ח.
לאחר צפייה במס' טלוויזיות שמתי עין על ה-40" החדשות של סמסונג סדרה 6, או בשמה המלא LA40A650. במיוחד התלהבתי מהתמונה החלקה והתנועה הזורמת שגרמו לסרט להיראות מציאותי לחלוטין...
היתרון הגדול של הטלוויזיה מבחינתי היה ה-100HZ, והמנגנון של הוספת הפריימים (אני לא זוכר את השם, מישהו מהמומחים?)
ורציתי לשאול:
1. מה דעתכם המקצועית על הטלוויזיה, והאם היא שווה את המחיר שלה?
2. האם באותו טווח מחירים יש טלוויזיה טובה יותר? ואיזו? (והם הם כוללות גם את הפיצ'ר של הוספת הפריימים ו-100HZ?)
תודה רבה!
ברצוני לקנות בקרוב טלוויזית LCD לחדר קולנוע ביתי. התקציב המיועד הוא בסביבות 10,000 ש"ח.
לאחר צפייה במס' טלוויזיות שמתי עין על ה-40" החדשות של סמסונג סדרה 6, או בשמה המלא LA40A650. במיוחד התלהבתי מהתמונה החלקה והתנועה הזורמת שגרמו לסרט להיראות מציאותי לחלוטין...
היתרון הגדול של הטלוויזיה מבחינתי היה ה-100HZ, והמנגנון של הוספת הפריימים (אני לא זוכר את השם, מישהו מהמומחים?)
ורציתי לשאול:
1. מה דעתכם המקצועית על הטלוויזיה, והאם היא שווה את המחיר שלה?
2. האם באותו טווח מחירים יש טלוויזיה טובה יותר? ואיזו? (והם הם כוללות גם את הפיצ'ר של הוספת הפריימים ו-100HZ?)
תודה רבה!
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
ממש מעייף כבר מה שקורה פה עם הסגידה הלא פרופוצינלית לפלזמהguy11 כתב:מה המרחק צפיה? לקולנוע ביתי הייתי הולך על פלזמה....
כמעט כל שאלה על מסך LCD כזה או אחר, התשובה "למה לא פלזמה?"
הסמסונג A650 אחד המסכים הטובים היום בשוק, תקנה אותו ולא תצטער. אני כנראה יקנה אותו בקרוב.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ambar כתב:ממש מעייף כבר מה שקורה פה עם הסגידה הלא פרופוצינלית לפלזמהguy11 כתב:מה המרחק צפיה? לקולנוע ביתי הייתי הולך על פלזמה....
הסמסונג A650 אחד המסכים הטובים היום בשוק, תקנה אותו ולא תצטער. אני כנראה יקנה אותו בקרוב....
זה נכון שהסמסנוג A650 מסך טוב,אבל הוא עדיין לא יתן תמונה טובה כמו בפלזמה שתעלה אלפי שקלים פחות.לא בשחורים,לא במריחות,לא בעומק תמונה ולא בזוויתיות.ambar כתב:ממש מעייף כבר מה שקורה פה עם הסגידה הלא פרופוצינלית לפלזמהguy11 כתב:מה המרחק צפיה? לקולנוע ביתי הייתי הולך על פלזמה....
הסמסונג A650 אחד המסכים הטובים היום בשוק, תקנה אותו ולא תצטער. אני כנראה יקנה אותו בקרוב....
לי יש מסך LCD ואני מקלל את היום שקניתי אותו.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ambar כתב:ממש מעייף כבר מה שקורה פה עם הסגידה הלא פרופוצינלית לפלזמהguy11 כתב:מה המרחק צפיה? לקולנוע ביתי הייתי הולך על פלזמה....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
guy11 כתב:זה נכון שהסמסנוג A650 מסך טוב,אבל הוא עדיין לא יתן תמונה טובה כמו בפלזמה שתעלה אלפי שקלים פחות.לא בשחורים,לא במריחות,לא בעומק תמונה ולא בזוויתיות.
לי יש מסך LCD ואני מקלל את היום שקניתי אותו....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
טלוש כתב:אני בהתלבטות כמו שלך כאשר המרחק שלי הוא 3.7 מטר והטלויזיה תשומש 50/50% בין HTPC וYES. לאחרונה התחלתי יותר לשקול את המעבר ל 46A550 באותו המחיר.
בהצלחה....
פלאזמה או LCD זה לא באמת העניין במקרה הזה כי המרחק גדול מאוד בשביל מסך FHD בגודל 40 אינץ'. תקנה מסך כמה שיותר גדול (לפחות 46 אינץ' ל-LCD או פלאזמה 50 אינץ' - ביחס לתקציבך כמובן) ומספיק HDR. לא תוכל להבחין כלל בין תכני FHD ל-HDR מהמרחק הנ"ל גם במסך גדול בהרבה מ-40 אינץ'.
לאחרונה יצא לי לראות קצת טלויזיות ואת האמת ממרחק של אפילו 4מ ראיתי הבדל בין FHD ל-HDR ממסך של 40". כאשר הנתון היה BD איכותי ב-1080P.nils3373 כתב:טלוש כתב:אני בהתלבטות כמו שלך כאשר המרחק שלי הוא 3.7 מטר והטלויזיה תשומש 50/50% בין HTPC וYES. לאחרונה התחלתי יותר לשקול את המעבר ל 46A550 באותו המחיר.
בהצלחה....
פלאזמה או LCD זה לא באמת העניין במקרה הזה כי המרחק גדול מאוד בשביל מסך FHD בגודל 40 אינץ'. תקנה מסך כמה שיותר גדול (לפחות 46 אינץ' ל-LCD או פלאזמה 50 אינץ' - ביחס לתקציבך כמובן) ומספיק HDR. לא תוכל להבחין כלל בין תכני FHD ל-HDR מהמרחק הנ"ל גם במסך גדול בהרבה מ-40 אינץ'....
אבל זה העיניים שלי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
"טלוש" מהמציאות...טלוש כתב:לאחרונה יצא לי לראות קצת טלויזיות ואת האמת ממרחק של אפילו 4מ ראיתי הבדל בין FHD ל-HDR ממסך של 40". כאשר הנתון היה BD איכותי ב-1080P.nils3373 כתב:טלוש כתב:אני בהתלבטות כמו שלך כאשר המרחק שלי הוא 3.7 מטר והטלויזיה תשומש 50/50% בין HTPC וYES. לאחרונה התחלתי יותר לשקול את המעבר ל 46A550 באותו המחיר.
בהצלחה....
פלאזמה או LCD זה לא באמת העניין במקרה הזה כי המרחק גדול מאוד בשביל מסך FHD בגודל 40 אינץ'. תקנה מסך כמה שיותר גדול (לפחות 46 אינץ' ל-LCD או פלאזמה 50 אינץ' - ביחס לתקציבך כמובן) ומספיק HDR. לא תוכל להבחין כלל בין תכני FHD ל-HDR מהמרחק הנ"ל גם במסך גדול בהרבה מ-40 אינץ'....
אבל זה העיניים שלי....
כנראה שירשת את הגנים של סטיב אוסטין ו/או ינשוף...
אין מצב להבחין בניהם גם במסך 50 אינץ' מהמרחק הנ"ל - זה עניין פזיולוגי ולא פסיכולוגי או רצוני...
אם מעבדות וסטנדרטים (THX וכו') מבוססים על העובדות הנ"ל אז כנראה שיש אמת מאחורי זה...
תודה רבה על המחמאות על הניק!nils3373 כתב:"טלוש" מהמציאות...טלוש כתב:לאחרונה יצא לי לראות קצת טלויזיות ואת האמת ממרחק של אפילו 4מ ראיתי הבדל בין FHD ל-HDR ממסך של 40". כאשר הנתון היה BD איכותי ב-1080P.nils3373 כתב:טלוש כתב:אני בהתלבטות כמו שלך כאשר המרחק שלי הוא 3.7 מטר והטלויזיה תשומש 50/50% בין HTPC וYES. לאחרונה התחלתי יותר לשקול את המעבר ל 46A550 באותו המחיר.
בהצלחה....
אבל זה העיניים שלי....![]()
כנראה שירשת את הגנים של סטיב אוסטין ו/או ינשוף...
אין מצב להבחין בניהם גם במסך 50 אינץ' מהמרחק הנ"ל - זה עניין פזיולוגי ולא פסיכולוגי או רצוני...
אם מעבדות וסטנדרטים (THX וכו') מבוססים על העובדות הנ"ל אז כנראה שיש אמת מאחורי זה......
כפי שציינתי, אני כן רואה את ההבדלים בין המסכים השונים. ראיתי את המסכים עם אבא שלי והוא ממש לא ראה את ההבדלים בין FHD ו- HDR מהמרחק שציינתי.
אבל כל הפלזמות לא השתוו ב-FHD ל-650 חוץ מפלזמות של פיוניר. JUST MY 2 CENTS...
-
Johnny_Boy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על התגובות דבר ראשון.
עכשיו, מרחק הצפייה מהטלוויזיה הוא קצת פחות מ-3 מטר. כאשר ייתלה ה-LCD (מה שייקרב אותו טיפה) המרחק יהיה כנראה 2.9 מטר או בסגנון.
מה שאומר שלפי דעתי במרחק כזה FHD יראה במלוא הדרו, כך שמבחינת הגודל אני מסודר.
ראיתי שהתגובות אוהדות ביחס לטלוויזיה הנ"ל. השאל היא האם אתם מכירים LCD-ים אחרים בטווח מחירים הנ"ל אשר הם יותר טובים לפי דעתכם? שמעתי ששוה לבדוק גם את הברוויה החדשות של סוני. האם גם הם 100HZ?
עכשיו, מרחק הצפייה מהטלוויזיה הוא קצת פחות מ-3 מטר. כאשר ייתלה ה-LCD (מה שייקרב אותו טיפה) המרחק יהיה כנראה 2.9 מטר או בסגנון.
ראיתי שהתגובות אוהדות ביחס לטלוויזיה הנ"ל. השאל היא האם אתם מכירים LCD-ים אחרים בטווח מחירים הנ"ל אשר הם יותר טובים לפי דעתכם? שמעתי ששוה לבדוק גם את הברוויה החדשות של סוני. האם גם הם 100HZ?
ה-W4500 כן.Johnny_Boy כתב:תודה על התגובות דבר ראשון.
ראיתי שהתגובות אוהדות ביחס לטלוויזיה הנ"ל. השאל היא האם אתם מכירים LCD-ים אחרים בטווח מחירים הנ"ל אשר הם יותר טובים לפי דעתכם? שמעתי ששוה לבדוק גם את הברוויה החדשות של סוני. האם גם הם 100HZ?...
לאחר קריאת ביקורות מהרבה מקורות, צפייה ממושכת וכדומה.. אני השתכנעתי ורכשתי את הטלוויזיה הנ"ל. לאחר כיול עדין אני יכול להגיד לך שאני ממש מרוצה מהתוצאה.
אם יש לך את הסבלנות, אני מאמין שתהיה לה ירידה משמעותית במחיר בזמן הקרוב..
אם יש לך את הסבלנות, אני מאמין שתהיה לה ירידה משמעותית במחיר בזמן הקרוב..
אני רכשתי את הדגם 46A650 עבור מרחק צפיה של כ-3.4-3.5 מטר .
העיניין עם הטלויזיה הזו פשוט : עבור התכונות שלה , אין היום טלויזיה בשוק שנמכרת במחירים האלה , כלומר , הטלויזיה הזו מציעה את היחס איכות\עלות או תכונות\עלות , הטוב ביותר בשוק בנקודת הזמן הנוכחית .
העיניין עם הטלויזיה הזו פשוט : עבור התכונות שלה , אין היום טלויזיה בשוק שנמכרת במחירים האלה , כלומר , הטלויזיה הזו מציעה את היחס איכות\עלות או תכונות\עלות , הטוב ביותר בשוק בנקודת הזמן הנוכחית .
האם יצא לך לעשות השוואה בינה לבין ה-A550?djeuro כתב:אני רכשתי את הדגם 46A650 עבור מרחק צפיה של כ-3.4-3.5 מטר .
העיניין עם הטלויזיה הזו פשוט : עבור התכונות שלה , אין היום טלויזיה בשוק שנמכרת במחירים האלה , כלומר , הטלויזיה הזו מציעה את היחס איכות\עלות או תכונות\עלות , הטוב ביותר בשוק בנקודת הזמן הנוכחית ....
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
איזה מסך פלזמה FHD אם 100hz יעלה פחות מ- A650guy11 כתב:זה נכון שהסמסנוג A650 מסך טוב,אבל הוא עדיין לא יתן תמונה טובה כמו בפלזמה שתעלה אלפי שקלים פחות.לא בשחורים,לא במריחות,לא בעומק תמונה ולא בזוויתיות.ambar כתב:ממש מעייף כבר מה שקורה פה עם הסגידה הלא פרופוצינלית לפלזמהguy11 כתב:מה המרחק צפיה? לקולנוע ביתי הייתי הולך על פלזמה....
לי יש מסך LCD ואני מקלל את היום שקניתי אותו....
על איזה מריחות, עומק וזוויות אתה מדבר, יש לי מסך LCD טושיבה לא מהסדרות היוקרתיות ושום מריחות ושום בעיות... אתה מדבר ממש בסטגימות ישנות שכבר נדיר לראות היום ב- LCD