VMC LiveTV always 4x3?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Kotlicki פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מנסה להבין מדוע כאשר מחברים את הממיר של יס ישירות למסך הפלזמה המסך מסוגל "להבין" האם התמונה היא בפורמט רחב או בפורמט 4:3 והתאים את עצמו ואילו כאשר אני מחבר את הממיר לכרטיס ה- PVR3000 Deluxe של Leadtek היכולת הזו נעלמת ו- VMC מראה את התמונה תמיד בפורמט 4:3. כמובן שאפשר לבצע ZOOM ולמרוח את התמונה באופן מאולץ.

האם יש פתרון למצב? אחד הדברים שראיתי הוא שלמשל AverMedia טוענים שיש להם WideScreen Mode בכרטיסים בעוד חברות אחרות לא מציינות דבר בעניין זה.

רעיונות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

מדובר בסיגנל מיוחד שנמצא בחיבור ה-SCART ואומר למסך את היחס המתאים. מכיוון שלכרטיס הטלוויזיה מתחברים בקומפוזייט או S-Video, אין אפשרות לסגנל לו מהו היחס המשודר. לכן, אין ברירה אלא לכוון כל פעם ידנית עם כפתור i ובחירה בזום הרצוי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Kotlicki פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

האם כבל SCART ל- Component עם כרטיס שמסוגל ללכוד Component יעזור? להבנתי בסיגנל ה- Component מועבר הסיגנל של מסך רחב וראיתי מספר כרטיסי לכידה שמאפשרים כניסה ב- Component.

רעיונות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

לא נראה לי שזה הפתרון. כרטיס שמקליט מקומפוננט עולה כ-1500 ש"ח, וזה כמו להרוג זבוב עם פיל. כמו כן, הממיר היחידי שיש לו יציאת קומפוננט זה ממיר ה-HD של יס.

Kotlicki פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה על התגובות המהירות :)

יש את ה- Leadtek PxDVR3200 H ו -Leadtek DVR3100 H. לשניהם יש Component להבנתי ולא במחירים שציינת..

מה דעתך?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

עד כמה שהבנתי, זה לא קומפוננט אמיתי, אלא כזה שמומר ל-S-Video ומשם ל-MPEG2, אבל ייתכן שאני טועה. מה לגבי זה שרק לממיר יס HD יש יציאת קומפוננט? SCART לא מוציא קומפוננט אלא RGB.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”