כפילות של הקלטות ב-Sage
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
גם אני נתקלתי בזה, הבעיה היא כמו שרונן רשם, שהמנגנון לומד את מה שאתה אוהב.
אגב, בעיה נוספת אם הוא התחיל להקליט לך סדרה (דוגמא: פרפר נחמד) ואתה מחליט שזה לא מה שאתה רוצה ותרשום לא שאתה לא "אוהב" את התוכנית הוא יקליט אותה עוד מספר פעמים להיות בטוח שזה לא פרק ספציפי או מספר פרקים לא טובים מתוך סדרה.
אני בטלתי את אופציה זו ("טחן" לי דיסק של 400G בכמה ימים כך שגם לא היה לי מקום וגם דיסק עובד 24/7).
עדיין לא מומלץ.
אגב, בעיה נוספת אם הוא התחיל להקליט לך סדרה (דוגמא: פרפר נחמד) ואתה מחליט שזה לא מה שאתה רוצה ותרשום לא שאתה לא "אוהב" את התוכנית הוא יקליט אותה עוד מספר פעמים להיות בטוח שזה לא פרק ספציפי או מספר פרקים לא טובים מתוך סדרה.
אני בטלתי את אופציה זו ("טחן" לי דיסק של 400G בכמה ימים כך שגם לא היה לי מקום וגם דיסק עובד 24/7).
עדיין לא מומלץ.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
בקצב הקלטות כזה צריכים עוד תוכנה חכמה שתסנן את ההקלטות בצורה חכמהdoron_amedey כתב:גם אני נתקלתי בזה, הבעיה היא כמו שרונן רשם, שהמנגנון לומד את מה שאתה אוהב.
עדיין לא מומלץ....