לכידת וידאו וממירים,

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Neg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,שמי רונן.

לאחר לבטים רבים,החלטתי להשקיע ולרכוש היום את מכשיר לכידת הוידאו של חברת huppuage מסוג hd pvr 1212.
שמעתי עליו רק ביקורות טובות.[ אפרופו,תודה רבה לsmallvill4er על הסיקור הנהדר! ]

לפני הרכישה,ובתור אחד שלא יצא לו לעבוד עוד עם מכשירי לכידת וידאו מסוג הקלטת HD,כמה שאלות:

1. האם המכשיר עובד רק על ממירי HD? או שהוא יכול לעבוד על ממיר יס רגיל?מה שמוזר לי,שברגיל אני לא מוצא את המקום לחיבור כבלי Component
[אם אפשר לקבל תיאור/תמונה של החיבור עצמו לממיר זה יהיה מעולה]

2. האם המכשיר תומך בכל סוגי הקבצים הבאים? : Avi / wmv / divx / xvid

3. לבעלי המכשיר : היכן קניתם את המכשיר? האם נתקלתם בבעיות מסויימות איתו?

תודה מראש (Y)

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

שלום, רונן.
קודם כל תודה. 8)

המכשיר יכול ללכוד גם מממירים רגילים באיכות Standard Definition, אך מכיוון שאין להם יציאת קומפוננט ניתן לחבר למקליט דרך כניסות ה- S-video וה- Composite שיש בחלק הקדמי שלו. בתוכנת הלכידה של Arcsoft צריך לשנות שהלכידה מתבצעת דרך יציאות אלה (ראה תמונות בהמשך).

המכשיר מקליט בפורמט TS או M2TS בלבד. עם המקליט מצורפת תוכנת Arcsoft TotalMedia Theatre שאיתה ניתן לצפות בקבצים אלה.

על מנת להקליט גם ב- Dolby Digital, יש לדאוג לעדכן את קושחת המקליט מהאתר הבא:
http://www.hauppauge.com/site/support/s ... hdpvr.html
כמו-כן, לאחר התקנת תוכנות הצד השלישי של Arcsoft חובה לאתחל קודם את המחשב לפני הפעלת התוכנות, אחרת התוכנות לא יעבדו. לאחר ההתקנה אתה תישאל אם ברצונך לעדכן את התוכנה - תעדכן, זה יאשפר תמיכה בהקלטה בפורמט M2TS, רק לא לשכוח לאתחל את המחשב בגמר העדכון ולפני הפעלת התוכנה מחדש. הדברים האלה מתבקשים, מפני שמאז שהסקירה בוצעה, שיפרו את יכולות המכשיר על-מנת שיתמוך ב- DD וב- M2TS.

אני קניתי את המכשיר אצל היבואן - דיגיטייז.
http://www.digitize.co.il

מצורפות תמונות של הגדרת ה- Capture Module להקלטה בכניסות האפשריות:
הקלטה באמצעות קומפוננט
 הקלטה באמצעות קומפוננט
הקלטה באמצעות S-video
 הקלטה באמצעות S-video
הקלטה באמצעות composite
 הקלטה באמצעות composite

Neg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

smallville4r כתב:שלום, רונן.
קודם כל תודה. 8)

המכשיר יכול ללכוד גם מממירים רגילים באיכות Standard Definition, אך מכיוון שאין להם יציאת קומפוננט ניתן לחבר למקליט דרך כניסות ה- S-video וה- Composite שיש בחלק הקדמי שלו. בתוכנת הלכידה של Arcsoft צריך לשנות שהלכידה מתבצעת דרך יציאות אלה (ראה תמונות בהמשך).

המכשיר מקליט בפורמט TS או M2TS בלבד. עם המקליט מצורפת תוכנת Arcsoft TotalMedia Theatre שאיתה ניתן לצפות בקבצים אלה.

על מנת להקליט גם ב- Dolby Digital, יש לדאוג לעדכן את קושחת המקליט מהאתר הבא:
http://www.hauppauge.com/site/support/s ... hdpvr.html
כמו-כן, לאחר התקנת תוכנות הצד השלישי של Arcsoft חובה לאתחל קודם את המחשב לפני הפעלת התוכנות, אחרת התוכנות לא יעבדו. לאחר ההתקנה אתה תישאל אם ברצונך לעדכן את התוכנה - תעדכן, זה יאשפר תמיכה בהקלטה בפורמט M2TS, רק לא לשכוח לאתחל את המחשב בגמר העדכון ולפני הפעלת התוכנה מחדש. הדברים האלה מתבקשים, מפני שמאז שהסקירה בוצעה, שיפרו את יכולות המכשיר על-מנת שיתמוך ב- DD וב- M2TS.

אני קניתי את המכשיר אצל היבואן - דיגיטייז.
http://www.digitize.co.il

מצורפות תמונות של הגדרת ה- Capture Module להקלטה בכניסות האפשריות:
...
תודה רבה רבה, אשמח עם תעזור לי גם בתשובות לשאלות אלו:

האם מעבר למה שכתבת בסיקור,ההתקנה עצמה מסובכת?

האם העובדה שאני משתמש ביציאת הs-video ולא בcomponent יכולה לפגוע באיכות ההקלטה? האם איכות ההקלטה תישאר גבוהה?

האם רוב התוכנות כיום תומכות בפורמט TS? משום מה הסרטון שהעלת באותו סיקור,לא עבד לי חלק,והשתמשתי בWindows Media Player.
כלומר,קובץ ההקלטה המקורי יפעל רק בתוכנה Arcsoft TotalMedia Theatre?

האם המכשיר מכיל תוכנה שיכולה להמיר את קבצי הTS והM2TS לסוגים אחרים? במידה ולא,ואשתמש בתוכנה מהאינטרנט,האיכות יכולה להיפגע משמעותית?
[חלק גדול מהכוונה שלי ברכישה היא להעלות תכנים לאינטרט,באיכות זהה להקלטה,אבל בפורמטים נוחים יותר[WMV/AVI],ובמשקל קטן יותר. האם זה אפשרי בכלל?/יצא לך לנסות?]
ד"א האם התוכנה קשורה איכשהו לפורמט MKB ?

ידוע לך האם החנות עובדת במוצאי שבת במקרה?

מצטער על מבול השאלות,שוב תודה מראש (Y)

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

ההתקנה כלל לא מסובכת. חשוב לקרוא את המדריך המהיר להתקנה שמגיע עם המכשיר. אם פועלים לפי הצעדים שרשומים שם, ולפי ההוראות שמופיעות על המסך (שהטיפים שננתי מקודם, כלולים שם) ההתקנה כלל לא מסובכת.

ב- S-video הרזולוציה המקסימלית שניתן להקליט בה היא 720x576, בעוד שבקומפוננט ניתן לעשות Upscale ל- 1920x1080.
על-פניו, ממה שאני התרשמתי, הקלטה באמצעות הקומפוננט ובשימוש ב- Upscale נותנת תמונה איכותית יותר. צריך להבהיר שהרזולוציה של ההקלטה נקבעת ע"י תוכנת הלכידה ולא על-ידך, כך שרק עם ממיר ה- HD ניתן לשנות הגדרות אלה, מפני שבממיר זה ניתן לשנות בהגדרותיו את הרזולוציה שהממיר מוציא. חיבור ממיר רגיל יוציא רזולציה 576i בלבד.

TS הוא קונטיינר, בדיוק כמו ש- AVI הוא קונטיינר. אני דווקא משתמש בקונטיינר TS או M2TS ולא ב- AVI.
TS לא ניתן לצפות חלק ב- WMP. אבל M2TS אפשר לראות חלק. בשימוש בתוכנות להמרה, האיכות לא אמורה להיפגע, רק מהמרה לקונטיינר אחר. כל עוד נתוני הוידאו והאודיו נשארים as is, רק הקונטיינר משתנה.
אני לדוגמא ממיר קבצי MKV ל- TS על-מנת לנגנם באמצעות PS3 שלא תומך ב- MKV.
הקובץ שצורף בסקירה הוא מסוג TS ולכן לחלק מהאנשים היו בעיות להציג אותו בגלל חוסר בתמיכה.
גם כשעשיתי את הסקירה הנגן שצורף עם המקליט הראה בצורה הטובה ביותר את הקובץ, והייתי משתמש בו עד לאחרונה שעכשיו ה- PS3 מנגן את הקבצים. אם יש לך תוכנה להמרה אז תנסה, אני לא מכיר תוכנת שממירה TS ל- AVI, מפני שלא חיפשתי מעולם כזו.

לגבי החנות, אין לי מושג אם פתוח במוצ"ש.

Neg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אוקיי,באמת אלפי תודות :wink:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”