טלויזיות של חברת B&O

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

האם למישהו יצא להתנסות עם טלויזיות פלזמה/LCD של B&O? חוות דעת עליהן?

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

כן. ראיתי אחת כזו במשרדים של טופ-אודיו. לא משהו מיוחד... לדעתי אין בטלויזיה הזו שום דבר, למעט עיצוב שגם בזה אני בספק. אני לא מחשיב את עצמי מבין בטלויזיות ככה שאתה מוזמן ללכת לראות בעצמך.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

אין הצדקה למחיר הגבוה של כל המוצרים שלהם.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 173 פעמים

שליחה #4 

בעבר, המחיר הגבוה של B&O הלך בחלקו הגדול לטובת העיצוב הייחודי שלא היה דומה לו (בעיקר בסטריאו, אבל גם קצת בטלויזיות CRT שבהן החברה הזו היתה מס' 1 בעולם). אבל כיום, בעידן המסכים הדקים, אפשרויות המשחק עם העיצוב ירדו כמעט לאפס ולכן כל Samsung ו-LG נראית בדיוק אותו דבר כמו B&O... אבל אני מעריך שהאיכות של הדנים עדיין גבוהה מאד, ואולי הגבוהה ביותר. לכן יש לי כוונה לבחון אותם בעצמי.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

dragon כתב:בעבר, המחיר הגבוה של B&O הלך בחלקו הגדול לטובת העיצוב הייחודי שלא היה דומה לו (בעיקר בסטריאו, אבל גם קצת בטלויזיות CRT שבהן החברה הזו היתה מס' 1 בעולם). אבל כיום, בעידן המסכים הדקים, אפשרויות המשחק עם העיצוב ירדו כמעט לאפס ולכן כל Samsung ו-LG נראית בדיוק אותו דבר כמו B&O... אבל אני מעריך שהאיכות של הדנים עדיין גבוהה מאד, ואולי הגבוהה ביותר. לכן יש לי כוונה לבחון אותם בעצמי.
...
האיכות של הדניות לא ירדה :wink:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #6 

חבל על הכסף, במחיר שתשקיע בטלוויזיה B&O תוכל לקנות טלוויזיה של סוני, סמסונג או פלזמה קורו של פיוניר במחיר הרבה יותר זול ותקבל תמורה גבוהה יותר. אתה משלם אלפי שקלים רק על השם ולדעתי אין לכך הצדקה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

הקונספציה של B&O בתחום הוידאו היא לשלב מוצרים מהרמה הכי גבוהה, לארוז אותם מחדש במותג ולהפוך אותם ליוקרתיים יותר.

למעמד הביניים (שאני גאה להיות בין שורותיו) אין מה לעשות עם מוצרי B&O. יש לי מכר מהולנד שיש לו הרבה מאוד כסף. אין לו זמן וכוח לברר מה הדבר הכי טוב, איזה מעבד וידאו צריך לשדך לאיזה מסך בשביל להגיע לרמה הכי גבוהה. הוא רכש מסך B&O ודקה אחרי זה הרים אלי טלפון לברר אם הוא עשה את טעות חייו.

הסברתי לו שעבורו, זה המוצר המושלם. זה סמל סטטוס של אנשים ברמת ההכנסה שלו (בדיוק כמו המרצדס ספורט שיושבת לו בחניה), ושהוא כמובן היה יכול לחסוך כסף אם היה משדרך 2-3 מוצרים אחרים (אך ללא סמל הזוהר שיש ל- B&O). הוא שאל אותי האם זה הכי טוב שאפשר לרכוש באותו רגע, וקיבל תשובה חיובית בהחלט.

קחו בחשבון שזה מוצר שמיועד במקרה הגרוע ביותר למאיון העליון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”