עזרה:- כניסת componenet ב-Receiver אינה "ממותגת" ה

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
slevany פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אולי למישהו יש רעיון...
יש לי Receiver מסוג Yamaha, RX-V630, ובו שתי כניסות Componenet ויציאה תואמת אחת.
משום מה, רק כניסה אחת מהשתיים (DVD) מתמתגת כראוי אל היציאה, ואילו הכניסה השניה לא.
כאשר נבחרת הכניסה השניה, כניסות ה-Audio התואמות כן ממתוגות ונשמעות ברמקולים, אך לא ה-Component Video.

בתודה מראש.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10075
נתן תודות: 575 פעמים
קיבל תודות: 593 פעמים

שליחה #2 

חיברת לכניסת הקומפוננט 2 מקורות וחיברת ביציאת הקומפוננט לTV?
אתה ממתג בינהם וזה לא עובר?
מזה אומר לא כראוי?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #3 

מה הבעיה..אתה צריך להכנס לתפריט ברסיוור של מיתוג הקומפוננט,ולדווח לרסיוור שלך איזה מכשיר חיברת לקומפוננט מספר2 !במידה והחיבור שלך הוא שונה ממה שלפי המפעל(DEFOLT )לדוגמא חיברת לכניסה זו DVD תיכנס לתפריט ודווח לו איזה מכשיר כדי שיוכל למתג אל המכשיר המתאים!

slevany פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה על התגובות המהירות...
NBA: כשvמקור מחובר לכניסה הראשונה (DVD player), ובאמצעות השלט אני בוחר בכניסה הזו כמקור האות, אני מקבל ביציאת ה-receiver גם את השמע (ברמקולים) וגם את התמונה (במקרן)
כשאני מחבר את אותו DVD player לכניסת ה-componenet השניה, ובוחר באמצעות השלטרחוק את הכניסה הזו, אזי רק ה-Audio מנותב החוצה (לרמקולים), ואילו תמונה לא מתקבלת כלל.
ADICT: למיטב ידיעתי אין הגדרה קבועה מראש של המקור הנבחרת אלא שהבחירה נעשית באמצעות השלטרחוק. ל-Receiver ישנן מספר כניסות אפשריות, שאחת מהן "ממותגת" החוצה ע"פ בחירה בשלט. היה וביציאה חיברתי מקרן על כל 3 האפשרויות שלו (Componenet, S-Video, Video), הרי שבבחירת כל מקור Video שהוא, ינותב זה החוצה.

תודה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

מהן המקורות שאתה מחבר אליהן ברסיבר?
חיברת את הקומפוננט לכניסת DVD קומפוננט? ומה הכניסה השניה שחיברת אליה?
מלבד זאת, ישנה אפשרות לבחור את המיתוג לפי החיבורים, זה אומר שאם חיברת קומפוננט לכניסת הDVD בריסבר, אתה יכול להגדיר שכאשר תלחץ בשלט CD ולא DVD, המיתוג יעבור לCD.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

יכול להיות שיש בעיית מגעים? כבלי לא מחוברים היטב?

slevany פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

הכניסה הראשונה "מסומנת כ DVD" וכך אני בוחר בה באמצעות השלט. הכניסה השניה מסומנת כ- DTV/Cable, וגם היא נבחרת באמצעות השלט.
בחירת DVD פועלת כנדרש, וכל הכניסות ממותגות כנדרש (ובכלל זה אודיו אנלוגי, אודיו דיגיטלי וכן 3 סוגי ה-וידאו).

אם אני מחבר את אותו DVD Player אל סט הכניסות השני (המסומן DTV/Cable), ובוחר כניסה זו בשלט, כל ה-inputs ממותגים כראוית למעט ה-Componenet video...

האם מישהו יודע אם המיתוג הזה הוא אלקטרוני או באמצעות ממסר פנימי ?

תודה מראש.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

קנית אותו חדש או יד שניה?

slevany פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

יש לי אותו כבר 4-5 שנים, והוא עובד מצויין.
עד עכשיו לא היה לי צורך ביותר ממקור componenet אחד...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

יש לרסיבר הזה OSD?
בגל מקרה, תבדוק אם בטעות לא הגדרת לו בעבר שהיציאת קומפוננט תשמש מקור אחר.

slevany פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

שלום ותודה על העזרה...
הסתבר כי סמכתי על ניתוב ה-Default של מיתוג כל כניסה אל היציאה על פי בחירה בשלט.
אבל, כנראה שבעבר הרחוק נגעתי בהגדרת ברירת המחדל הזו, כך ש"הכניסה השניה" נוטרלה...
בכל מקרה - טופל, סודר ועובד 10.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #12 

איך מרטין אומר "RTFM"
:D

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”