שאלה בנושא סוני 3 - ימים ספורים לפני קנייה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
TomerK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השתמשתי בפורום אמצעי תצוגה בשביל לרכוש טלוויזית LCD הפורום עצמו עזר לי רבות, אני מקווה לעזרה דומה בפורום זה (Y)

1. יש לי פחד נוראי שאחרי הקנייה המחירים ירדו בצורה דראסטית ואז אני אצא "פראייר" (בעיית בטחון מסוימת) וכי מתקרבת תחילת השנה, האם מישהו יודע על ירידת מחירים ניכרת הצפויה לבוא?
2. אנשים פה טוענים שהסוני לא יכול להריץ קבצי Mkv ואלו הפורמטים שאני בד"כ מוריד ורואה,
הביאו פה תוכנה שיכולה להמיר את הפורמט לעיל לפורמט שהסוני יכול לקרוא - לאחר הפעולה הזאת אני פשוט צורב אחרי ההמרה ומנגן בסוני וזה פועל? הבינותי נכון?
אם כך אין לי טעם לקנות סוני Pal כי אני בחיים לא קונה סרטים בספריות וידאו וכדומה אך ורק מוריד.
תודה לעוזרים..!!

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

TomerK כתב:השתמשתי בפורום אמצעי תצוגה בשביל לרכוש טלוויזית LCD הפורום עצמו עזר לי רבות, אני מקווה לעזרה דומה בפורום זה (Y)

1. יש לי פחד נוראי שאחרי הקנייה המחירים ירדו בצורה דראסטית ואז אני אצא "פראייר" (בעיית בטחון מסוימת) וכי מתקרבת תחילת השנה, האם מישהו יודע על ירידת מחירים ניכרת הצפויה לבוא?
2. אנשים פה טוענים שהסוני לא יכול להריץ קבצי Mkv ואלו הפורמטים שאני בד"כ מוריד ורואה,
הביאו פה תוכנה שיכולה להמיר את הפורמט לעיל לפורמט שהסוני יכול לקרוא - לאחר הפעולה הזאת אני פשוט צורב אחרי ההמרה ומנגן בסוני וזה פועל? הבינותי נכון?
אם כך אין לי טעם לקנות סוני Pal כי אני בחיים לא קונה סרטים בספריות וידאו וכדומה אך ורק מוריד.
תודה לעוזרים..!!
...
1. המחירים כל הזמן יורדים, זאת פעולה טבעית של השוק. אם תחכה עוד חצי שנה הם ירדו עוד קצת. השאלה היא מה יותר דחוף לך: להנות מהמכשיר או לקנות אותו בזול? וגם אם המחיר ירד, הרי לא יהיה מדובר בירידה שהיא יותר מערך של חצי משחק... אז "פרייאר" בטח לא תצא.
2. קצבי MKV רואים לאחר המרה בתוכנה MKV2VOB, אני מעביר על הארד דיסק חיצוני ורואה אותם. וכן, אם אתה לא מתכוון לקנות סרטי בלו ריי או DVD אז אתה לא צריך להתחשב באיזור.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

תשומת הלב שHD חיצוני - דורש קבצים עד גודל מסוים (כי צריך HD חיצוני מפורמט FAT32) לחלופין - אם יש לך רשת קווית ביתית - אפשר להזרים דרך הרשת
בהצלחה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

lawpower כתב:תשומת הלב שHD חיצוני - דורש קבצים עד גודל מסוים (כי צריך HD חיצוני מפורמט FAT32) לחלופין - אם יש לך רשת קווית ביתית - אפשר להזרים דרך הרשת
בהצלחה
...
אילו קבצים ניתן להזרים דרך הרשת?
הוא יריץ סרטים ב 1080
?

TomerK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

nadavck כתב:
TomerK כתב:השתמשתי בפורום אמצעי תצוגה בשביל לרכוש טלוויזית LCD הפורום עצמו עזר לי רבות, אני מקווה לעזרה דומה בפורום זה (Y)

תודה לעוזרים..!!
...
1. המחירים כל הזמן יורדים, זאת פעולה טבעית של השוק. אם תחכה עוד חצי שנה הם ירדו עוד קצת. השאלה היא מה יותר דחוף לך: להנות מהמכשיר או לקנות אותו בזול? וגם אם המחיר ירד, הרי לא יהיה מדובר בירידה שהיא יותר מערך של חצי משחק... אז "פרייאר" בטח לא תצא.
2. קצבי MKV רואים לאחר המרה בתוכנה MKV2VOB, אני מעביר על הארד דיסק חיצוני ורואה אותם. וכן, אם אתה לא מתכוון לקנות סרטי בלו ריי או DVD אז אתה לא צריך להתחשב באיזור.
...
אוקיי אם ככה אני אקנה מכשיר NTSC שזול בכ-300 ש"ח..משתלם יותר.
ולגבי קבצי MKV זה מה שתיארתי לעצמי תודה רבה על העזרה.

נ.ב. סליחה על הטרחה אבל מישהו יכול לברר לי אם הסמסונג LA37A450 היא מולטיסיסטם? (אם כבר אני קונה NTSC)

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

אם אתה עוקב - אז יש מבצע (נדמה לי בבאג) למכשיר עם אחריות בישראל + שני משחקים + דיסק 80GB ב2900 ש"ח - שלדעתי זה שווה את המחיר.

לגבי המסך שציינת - גוגל על השם ותקבל את התשובה...
גיא, אני ואתה ודי!

TomerK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבה שיחקתם אותה, עזרתם לי רבות!
שבת שלום

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”