ירידת מחירים בסוף דצמבר, האומנם?
שלום לכולם,
יש לי שאלה שלפי דעתי המון אנשים ישמחו לדעת את התשובה עליה,
האם עקב המשבר הכלכלי, המיתון, והכניסה של הדגמים החדשים לשוק תתבצע באמת ירידה משמעותית במחירים בסוף חודש דצמבר?
הרבה מדברים על זה, ומנבאים כל מיני תשובות לא מספקות.. אבל בשטח לא רואים שום ירידה משמעותית.
אני שואל את זה כי אני ממש רוצה לרכוש טלויזיה, ואני לא יודע אם לקנות עכשיו, או לחכות לסוף החודש. קפיצה של 200-400 ש"ח לא תהיה כ"כ משמעותית מבחינתי, אבל קפיצה של 800-1000 ש"ח בהחלט תכאב לפרק זמן מסויים
אשמח לשמוע חוות דעת.
יש לי שאלה שלפי דעתי המון אנשים ישמחו לדעת את התשובה עליה,
האם עקב המשבר הכלכלי, המיתון, והכניסה של הדגמים החדשים לשוק תתבצע באמת ירידה משמעותית במחירים בסוף חודש דצמבר?
הרבה מדברים על זה, ומנבאים כל מיני תשובות לא מספקות.. אבל בשטח לא רואים שום ירידה משמעותית.
אני שואל את זה כי אני ממש רוצה לרכוש טלויזיה, ואני לא יודע אם לקנות עכשיו, או לחכות לסוף החודש. קפיצה של 200-400 ש"ח לא תהיה כ"כ משמעותית מבחינתי, אבל קפיצה של 800-1000 ש"ח בהחלט תכאב לפרק זמן מסויים
אשמח לשמוע חוות דעת.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש את תערוכת CES בינואר, שתשלח כנראה גם את קורו 2, ופנסוניק G11 לפנסיה
לקראת מרץ, אני מניח שיש לצפות לכניסה של דגמים חדשים ותוכל לקנות את מה שאתה רוצה בזול
אבל משבר מביא רק דברים גרועים..
לקראת מרץ, אני מניח שיש לצפות לכניסה של דגמים חדשים ותוכל לקנות את מה שאתה רוצה בזול
אבל משבר מביא רק דברים גרועים..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
קשה מאוד לדעת, יש המון דברים לא יציבים בשוק, החל מדולר לא יציב, מצב חברות לא יציב, הכלכלה האמריקאית ולבסוף המלחמות בין היבואנים הרשמיים למקביליים.
כל אחד מהדברים הללו יכול לגרום לעליה במחירים כמו גם לירידתם...
כל אחד מהדברים הללו יכול לגרום לעליה במחירים כמו גם לירידתם...
Acejin,
סביר להניח כי המחירים ירדו כי מאז ומתמיד המגמה של מוצרי אלקטרוניקה היא מטה.
לא נראה לי שהמחירים בארץ ירדו משמעותית מכיוון שאנו לא רואה את היצרנים והמפיצים מורידים את מרווחי הרווח שלהם וזאת מאותה הסיבה שאתה לא רוצה לקנות עכשיו את המסך שלך. הפחד מלצאת פריירים.
העצה שלי, דחה כמה שיותר את הקניה, לדוגמא: אם אתה עתיד לעבור לבית חדש, אל תקנה את המסך עד לרגע הכניסה.
ברגע שהחלטת לקנות, קנה במחיר הכי טוב ששווה לך ושכח ממנו למחרת.
לא נראה לי שהמחירים בארץ ירדו משמעותית מכיוון שאנו לא רואה את היצרנים והמפיצים מורידים את מרווחי הרווח שלהם וזאת מאותה הסיבה שאתה לא רוצה לקנות עכשיו את המסך שלך. הפחד מלצאת פריירים.
העצה שלי, דחה כמה שיותר את הקניה, לדוגמא: אם אתה עתיד לעבור לבית חדש, אל תקנה את המסך עד לרגע הכניסה.
ברגע שהחלטת לקנות, קנה במחיר הכי טוב ששווה לך ושכח ממנו למחרת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Nissim כתב:Acejin,
ברגע שהחלטת לקנות, קנה במחיר הכי טוב ששווה לך ושכח ממנו למחרת....
ולהפך - אם זה חשוב לך עכשיו - אולי שווה שמחר תקפוץ ליורוקום ותקנה מסך במבצע שלהם...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - כשאתה מפוטר - או תפוטר בקרוב - אתה רוצה לפחות לראות טוב בביתtiptip כתב:הייתי הבוקר בניופאן עודפים מהכמות של האנשים
אפשר לחשוב כאילו מחלקים שם כסף במתנה...
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אין מצב אני עצמאי אני יכול רק לפטר אנשים
לקח לי חצי שעה לעמוד בתור לקנות רסיבר וDVD לאמא שלי
רק שכחתי שאני הבטחתי לא לקנות מוצרים של ניופאן יותר בגלל
השירות הגרוע שלהם
לקח לי חצי שעה לעמוד בתור לקנות רסיבר וDVD לאמא שלי
רק שכחתי שאני הבטחתי לא לקנות מוצרים של ניופאן יותר בגלל
השירות הגרוע שלהם
אור שפע ואהבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
צחוק צחוק, אבל כשהמצב הכלכלי קשה ופחות יוצאים החוצה (הופעות, קולנוע, מסעדות, חו"ל) אז אחד הבילויים הזולים שקיימים זה פשוט "הטלויזיה" או מערכת הק"ב....lawpower כתב:תשמע - כשאתה מפוטר - או תפוטר בקרוב - אתה רוצה לפחות לראות טוב בביתtiptip כתב:הייתי הבוקר בניופאן עודפים מהכמות של האנשים
אפשר לחשוב כאילו מחלקים שם כסף במתנה......