עזרה בקניית 32 LCD
אני מחפש מסך LCD 32 אינץ ( HD READY) מרחק 2 מטר, שישמש כמסך מחשב + טלוויזיה.
למסך יחובר: HOT , מחשב , הרסיבר ( HK 135) , פלייסטישן 2, DVD .
המסך ישמש לעבודה במחשב וגם לצפיה של סרטים HD 720P - 1080P דרכו
ולצפיה בטלוויזיה ( 60 %) , סרטים מהמחשב וסדרות ( 40%)
המסך יחובר למחשב שדרכו יעבור התוכן למסך (DVI - HDMI)
והסאונד SPDIF מהמחשב לרסיבר ,
כניסות שצריך:
HDMI (מחשב) , קומפוזיט ( פלייסטישן 2) , SCART ( ממיר הוט ),
רצוי עוד כניסת HDMI נוספת לעתיד
הבנתי שהמסכים של פיליפס ושל שארפ מאוד טובים , תקציב 3 - 3.5 אלף (אם טיפה יותר גם בסדר )
תודה מראש לעוזרים ( חברה, דגם, מחיר) עדיף אנשים שיש להם ניסיון עם המוצר וממליצים
למסך יחובר: HOT , מחשב , הרסיבר ( HK 135) , פלייסטישן 2, DVD .
המסך ישמש לעבודה במחשב וגם לצפיה של סרטים HD 720P - 1080P דרכו
ולצפיה בטלוויזיה ( 60 %) , סרטים מהמחשב וסדרות ( 40%)
המסך יחובר למחשב שדרכו יעבור התוכן למסך (DVI - HDMI)
והסאונד SPDIF מהמחשב לרסיבר ,
כניסות שצריך:
HDMI (מחשב) , קומפוזיט ( פלייסטישן 2) , SCART ( ממיר הוט ),
רצוי עוד כניסת HDMI נוספת לעתיד
הבנתי שהמסכים של פיליפס ושל שארפ מאוד טובים , תקציב 3 - 3.5 אלף (אם טיפה יותר גם בסדר )
תודה מראש לעוזרים ( חברה, דגם, מחיר) עדיף אנשים שיש להם ניסיון עם המוצר וממליצים
עשיתי חיפוש בפורום בנושא.. ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני הולך לחנות להסתכל על מסכים כדי שאני יאכל לראות מה נראה יותר טוב בשבילי כי זה מה שחשוב שאני יאהב את איך שרואים בה ולא לפי המלצה של מישהו אחר אבל בכל זאת אני מבקש אם אפשר לקבל חוות דעת / דגמים עם יחס מחיר תמורה טובים שכדאי להסתכל עליהם בחנות
עזרה תתקבל בברכה
מרטין עופר זיו אייל בבקשה אם תוכלו להקדיש כמה דקות לעזור לי כמה דגמים בתקציב עם יחס מחיר תמורה טוב אודה לכם...
אגב מה לגבי הדגם
"32 LCD SHARP LC32WD1E
האם בכללי מסכי SHARP ידועים כטובים כמו פיליפס למשל שהבנתי שהם ממש טובים? האם למישהו יש ניסיון עם הדגם ויכול לתת משוב? תודה מראש לכולם..
עזרה תתקבל בברכה
מרטין עופר זיו אייל בבקשה אם תוכלו להקדיש כמה דקות לעזור לי כמה דגמים בתקציב עם יחס מחיר תמורה טוב אודה לכם...
אגב מה לגבי הדגם
"32 LCD SHARP LC32WD1E
האם בכללי מסכי SHARP ידועים כטובים כמו פיליפס למשל שהבנתי שהם ממש טובים? האם למישהו יש ניסיון עם הדגם ויכול לתת משוב? תודה מראש לכולם..
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם מרחק הצפייה קטן מ-2 מטר יש מה לדבר על "32 (אחרת - חבל לדעתי), אבל אם מדברים על תכני HD - אני ממליץ לחשוב בכיוון של לפחות "37 גם למרחק קטן מ-2 מטר. הבעיה היא שבתקציב שהוגדר לא ניתן לקנות מסך "37 סביר.
ד"א - לא ברור למה תרצה לחבר PS2 בקומפוזיט (שהוא החיבור הנחות ביותר).
ד"א - לא ברור למה תרצה לחבר PS2 בקומפוזיט (שהוא החיבור הנחות ביותר).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי גודל המסך אני חושב שאני מסתפק ב 32 אינץ תודה , אגב המסך ימוקם בחדר ולכן מרחק הצפייה יהיה בין מטר לשתיים.
לגבי חיבור הפלייסטיישן 2 בקופמוזיט, זה כי לא ידעתי שיש אפשרות חיבור אחרת, בכל מקרה אני בקושי משחק בו ולכן זה פחות רלוונטי לנושא...
עופר, עברתי בחיפוש על הטלוויזיה הנ''ל אבל לא מצאתי משוב ממישהו שרכש ומספר אחרי שימוש... האם תוכל לתת לי לינק על הסקירות של מסכי ה LCD ? תודה..
אשמח לקבל דגמים מומלצים LCD32 HD READY
בטווח מחירים 3 - 3.5 אלף , עדיף של חברת פיליפס או שארפ
העיקר 2 כניסות HDMI וכניסה של SCART
אם למישהו יש ניסיון עם מסך מבדיקה שימוש ראיה ורוצה להמליץ אודה לו..
לגבי חיבור הפלייסטיישן 2 בקופמוזיט, זה כי לא ידעתי שיש אפשרות חיבור אחרת, בכל מקרה אני בקושי משחק בו ולכן זה פחות רלוונטי לנושא...
עופר, עברתי בחיפוש על הטלוויזיה הנ''ל אבל לא מצאתי משוב ממישהו שרכש ומספר אחרי שימוש... האם תוכל לתת לי לינק על הסקירות של מסכי ה LCD ? תודה..
אשמח לקבל דגמים מומלצים LCD32 HD READY
בטווח מחירים 3 - 3.5 אלף , עדיף של חברת פיליפס או שארפ
העיקר 2 כניסות HDMI וכניסה של SCART
אם למישהו יש ניסיון עם מסך מבדיקה שימוש ראיה ורוצה להמליץ אודה לו..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
ציטוט משאלה של פריימן בפרטי - אני עונה פה כדי שכולם יראו את התשובה:
"מכיוון שאתה מתמצא במחשבים האם תוכל לענות לי
1 ) האם DVI מהמחשב ל HDMI במסך LCD יהיה באותה איכות כמו HDMI מהמחשב ל HDMI במסך? ( אני יודע שרק יעבור וידאו בלי אודיו )
שזה מוביל לשאלה השני
2 ) SPDIF מהמחשב לרסיבר יהיה באותה איכות של HDMI מהמחשב לרסיבר ?
3 )לאיזה רזולוציה אני צריך לכוון את המסך שיתאים למחשב
מסך SHARP LC32WD1E
http://halalit.co.il/products/89906
וכרטיס מסך גי פורס 8500GT
השאלות מתייחסות לניגון HD 1080P במחשב שמחובר לרסיבר והצגתו במסך LCD
תודה רבה על ההתייחסות יום טוב"
1. כן. DVI ו HDMI מבחינת הווידאו זהים לחלוטין. שניהם משדרים אות דיגיטלי ויכולים לשדר באותן רזולוציות. בכרטיסי ATI החדשים (3XXX/4XXX) אפילו הסאונד יכול לעבוד דרך ה DVI עם המתאם שמקבלים עם הכרטיסים. גם אני בעבר עם הכרטיס הישן הייתי מחבר בכבל DVI ל HDMI, עובד מצויין.
2. כן ולא. לא תהיה ירידת איכות אבל SPDIF מוגבל לפורמטים מסויימים ולא מסוגל להעביר את פורמטי הסאונד שיש בבלו ריי (Dolby TrueHD):
http://en.wikipedia.org/wiki/Dolby_Digital#Dolby_TrueHD
3. זוהי טלוויזית HD READY ולכן השידור צריך להיות ברזולוציה של 1368X768 - כמו שכתוב די בבירור בלינק שנתת.
המסך שנתת אליו לינק לא תומך 1080P אלא רק עד 720P ולכן גם אם תקרין סרט ב 1080P הרזולוציה הסופית תהיה 1368X768 ולא 1920×1080. גם לי טלוויזית HD READY בסיגנון הזה ולכן אני צופה בתכני 720P ולא 1080P.
"מכיוון שאתה מתמצא במחשבים האם תוכל לענות לי
1 ) האם DVI מהמחשב ל HDMI במסך LCD יהיה באותה איכות כמו HDMI מהמחשב ל HDMI במסך? ( אני יודע שרק יעבור וידאו בלי אודיו )
שזה מוביל לשאלה השני
2 ) SPDIF מהמחשב לרסיבר יהיה באותה איכות של HDMI מהמחשב לרסיבר ?
3 )לאיזה רזולוציה אני צריך לכוון את המסך שיתאים למחשב
מסך SHARP LC32WD1E
http://halalit.co.il/products/89906
וכרטיס מסך גי פורס 8500GT
השאלות מתייחסות לניגון HD 1080P במחשב שמחובר לרסיבר והצגתו במסך LCD
תודה רבה על ההתייחסות יום טוב"
1. כן. DVI ו HDMI מבחינת הווידאו זהים לחלוטין. שניהם משדרים אות דיגיטלי ויכולים לשדר באותן רזולוציות. בכרטיסי ATI החדשים (3XXX/4XXX) אפילו הסאונד יכול לעבוד דרך ה DVI עם המתאם שמקבלים עם הכרטיסים. גם אני בעבר עם הכרטיס הישן הייתי מחבר בכבל DVI ל HDMI, עובד מצויין.
2. כן ולא. לא תהיה ירידת איכות אבל SPDIF מוגבל לפורמטים מסויימים ולא מסוגל להעביר את פורמטי הסאונד שיש בבלו ריי (Dolby TrueHD):
http://en.wikipedia.org/wiki/Dolby_Digital#Dolby_TrueHD
3. זוהי טלוויזית HD READY ולכן השידור צריך להיות ברזולוציה של 1368X768 - כמו שכתוב די בבירור בלינק שנתת.
המסך שנתת אליו לינק לא תומך 1080P אלא רק עד 720P ולכן גם אם תקרין סרט ב 1080P הרזולוציה הסופית תהיה 1368X768 ולא 1920×1080. גם לי טלוויזית HD READY בסיגנון הזה ולכן אני צופה בתכני 720P ולא 1080P.
רציתי להודות לך על התשובה המקצועית שקיבלתי ממך עזרת לי מאוד להבין
כלומר סרט 720P שמתנגן במסך HD READY שתומך עד רזולוציה זו כלומר 1024X768
בחיבור DVI HDMI מעביר את מלוא האיכות בוידאו למסך
וחיבור SPDIF מהמחשב לרסיבר מעביר מלוא האיכות לרסיבר באודיו
* למעט הפורמטים החדישים של BLU RAY כגון DD TRUE HD
1) האם אני יראה יותר איכותי במסך של השארפ כאמור 1024X768 מאשר במסך שברשותי כעת
hair 1280X1024
כי כאילו הרזולוציה במסך מחשב שלי עכשיו יותר טובה ? הכבל הוא VGA
2) מה הרזולוציה שכבל VGA יכול להעביר ?
לינק למסך מחשב שברשותי כעת:
http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=HE
3) רק FULL HD תומך ב 1080P ו HD READY עד 720P ?
4) האם אני יוכל לחבר את המחשב ב DVI ל LCD ובו זמנית את המסך השני שלי ב VGA ולראות בשניהם את התמונה המתקבלת ? ( שמעתי שכן אבל לא סרט אם תוכל להבהיר את הנושא אשמח)
שוב תודה רבה על הסדר בבלאגן ועל ההשקעה שיש באתר הזה
כלומר סרט 720P שמתנגן במסך HD READY שתומך עד רזולוציה זו כלומר 1024X768
בחיבור DVI HDMI מעביר את מלוא האיכות בוידאו למסך
וחיבור SPDIF מהמחשב לרסיבר מעביר מלוא האיכות לרסיבר באודיו
* למעט הפורמטים החדישים של BLU RAY כגון DD TRUE HD
1) האם אני יראה יותר איכותי במסך של השארפ כאמור 1024X768 מאשר במסך שברשותי כעת
hair 1280X1024
כי כאילו הרזולוציה במסך מחשב שלי עכשיו יותר טובה ? הכבל הוא VGA
2) מה הרזולוציה שכבל VGA יכול להעביר ?
לינק למסך מחשב שברשותי כעת:
http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=HE
3) רק FULL HD תומך ב 1080P ו HD READY עד 720P ?
4) האם אני יוכל לחבר את המחשב ב DVI ל LCD ובו זמנית את המסך השני שלי ב VGA ולראות בשניהם את התמונה המתקבלת ? ( שמעתי שכן אבל לא סרט אם תוכל להבהיר את הנושא אשמח)
שוב תודה רבה על הסדר בבלאגן ועל ההשקעה שיש באתר הזה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
1. רישמית הרזולוציה של המסך הנוכחי שלך יותר גבוה מהרזולוציה של ה LCD TV שאתה מתכנן לרכוש. אם השימושים הם לגלישה ושאר ישומי מחשב, דבוק בו - אם המטרה היא להצגת סרטים ולמשחקים, אין תחליף לגודל ומניסיון שלי (ואני משחק על 1600X1200 במחשב שלי לעומת "רק" 1024X768 ב LCD TV עם ה PS3) לשחק ולצפות בסרטים הרבה הרבה יותר מהנה על מסך גדול.
2. בבקשה:
http://www.cablestogo.com/vga_help.asp
3. נכון.
4. בדיוק. ניתן לחבר 2 מסכים/תצוגות בו זמנית (את ה LCD TV עם כבל DVI TO HDMI ואת המסך מחשב עם כבל VGA), אך לא כל יישום ניתן להריץ ב 2 המסכים בו זמנית (ע"ע משחקים וסרטים).
2. בבקשה:
http://www.cablestogo.com/vga_help.asp
3. נכון.
4. בדיוק. ניתן לחבר 2 מסכים/תצוגות בו זמנית (את ה LCD TV עם כבל DVI TO HDMI ואת המסך מחשב עם כבל VGA), אך לא כל יישום ניתן להריץ ב 2 המסכים בו זמנית (ע"ע משחקים וסרטים).