זקוק להמלצה על רסיבר בתקציב של 5-6K - הזמנתי.
שלום,
אני זקוק להמלצה על רסיבר במחיר של 5-6K, אם בקצת יותר יש רסיבר שהוא ברמה אחרת מאלו שעולים 5-6K ניתן למתוח את התקציב טיפה.
אני זקוק ל4 כניסות HDMI ובעיקר מעניינים אותי ביצועיו בקולנוע ביתי. הוא יחובר למקרן FHD. מבחינת הגברה היה לי דנון 2807 שסיפק אותי לחלוטין.
אני יודע שעכשיו נכנסים דגמים חדשים, אין לי בעיה לקנות דגם אחד אחורה אם אני לא מוותר על שום פיצ'ר חשוב ובעקר על תאימות לעתיד (ומרוויח בזכות זה יחס עלות תמורה טוב יותר).
תודה לעוזרים.
אני זקוק להמלצה על רסיבר במחיר של 5-6K, אם בקצת יותר יש רסיבר שהוא ברמה אחרת מאלו שעולים 5-6K ניתן למתוח את התקציב טיפה.
אני זקוק ל4 כניסות HDMI ובעיקר מעניינים אותי ביצועיו בקולנוע ביתי. הוא יחובר למקרן FHD. מבחינת הגברה היה לי דנון 2807 שסיפק אותי לחלוטין.
אני יודע שעכשיו נכנסים דגמים חדשים, אין לי בעיה לקנות דגם אחד אחורה אם אני לא מוותר על שום פיצ'ר חשוב ובעקר על תאימות לעתיד (ומרוויח בזכות זה יחס עלות תמורה טוב יותר).
תודה לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי EyalR ב 08/12/2008 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני צריך לבדוק לגבי הרסיברים שהצעתם אך ממבט חטוף הייתי מעדיף משהו ברמה קצת יותר גבוהה (אני מקווה שאת הרסיבר הבא לא אחליף אחרי שנה וחצי).
מה לגבי רסיברים כמו הימאהה 1800, פיוניר LX50/51/60, דנון 2308/09 או אפילו 2808/09, האם חלקם לא נכנסים בתקציב?
האם יש בינהם כאלו שמומלצים יותר וכאלו שפחות?
מה לגבי רסיברים כמו הימאהה 1800, פיוניר LX50/51/60, דנון 2308/09 או אפילו 2808/09, האם חלקם לא נכנסים בתקציב?
האם יש בינהם כאלו שמומלצים יותר וכאלו שפחות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הייתי שוקל בחיוב את הLX60 (האח הגדול 70) היה מאוד קרוב לנצח בקרב הרסיברים האחרונים.
רק תראה אם אתה משיג אותו במחיר שמתאים לך כמובן
רק תראה אם אתה משיג אותו במחיר שמתאים לך כמובן
גם לי יש JMLAB ו- denon. באופן מוזר אין לזה קשר לעוצמה, ותאמין לי מנסיון שחיבור power איכותי זה עולם אחר לחלוטין מבחינת ה- attack והדינמיות. לדעתי התקציב שלך גבולי לרמקולים האלה העכבה שלהם לא יציבה ומעט רסיברים מסוגלים להתמודד איתם כמו שצריך. אני הייתי הולך על יד שניה ראיתי בלוחות onkyo 875, onkyo 905 pioneer Lx60וכו', או לקחת רסיבר חדש מעט יותר זול ו- power יד שניה.
במידה ומעניין אותך בעיקר קולנוע ביתי הייתי הולך על רסיבר יד שנייה איכותי למרות שהוא לא יוציא את המקסימום מהרמקולים, תוודה בכל מקרה שהרסיבר certified ל- 4 אוהם (נדמה לי שהרמקולים שלך יורדים נמוך יותר)
במידה ומעניין אותך בעיקר קולנוע ביתי הייתי הולך על רסיבר יד שנייה איכותי למרות שהוא לא יוציא את המקסימום מהרמקולים, תוודה בכל מקרה שהרסיבר certified ל- 4 אוהם (נדמה לי שהרמקולים שלך יורדים נמוך יותר)