native rate ו FHD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
shmil_y,
במסכים מהדורות הקודמים לא היה חייב להיות NATIVE RATE.
כיום זה חלק מהתקן של HD READY 1080P, כך שזה הלוגו שאתה צריך לחפש בשביל לוודא שזה כולל גם NATIVE RATE.
בכל המסכים שאני סוקר עבור האתר כתוב בפירוש אם יש או אין NATIVE RATE.
במסכים מהדורות הקודמים לא היה חייב להיות NATIVE RATE.
כיום זה חלק מהתקן של HD READY 1080P, כך שזה הלוגו שאתה צריך לחפש בשביל לוודא שזה כולל גם NATIVE RATE.
בכל המסכים שאני סוקר עבור האתר כתוב בפירוש אם יש או אין NATIVE RATE.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התשובה הקצרה היא שלא.
התשובה הארוכה היא ש FHD זה מושג שיווקי שלא עומד מאחריו דבר ולכן לא מחייב לכלום. התקן המחייב היחיד הוא של ה EICTA והוא נקרא HD Ready 1080p. חלק מתנאי הסף של תקן זה הוא המחויבות של היצרן לאפשר הצגה של תוכן המשודר למסך ב 1080 שורות ללא עיבודים של overscan או underscan, כלומר לאפשר NR.
אתה יכול לקרוא עוד פרטים כאן: http://www.eicta.org/index.php?id=657. דרישות הסף נמצאות בנספח A של הסכם הרישוי.
מבחינתך כצרכן אתה צריך להקפיד לרכוש מסך שיש לו את תו התקן HD Ready 1080p ולסנן את הקשקושים שכותבים באתרי המכירות או שזורקים לעברך בחנויות.
התשובה הארוכה היא ש FHD זה מושג שיווקי שלא עומד מאחריו דבר ולכן לא מחייב לכלום. התקן המחייב היחיד הוא של ה EICTA והוא נקרא HD Ready 1080p. חלק מתנאי הסף של תקן זה הוא המחויבות של היצרן לאפשר הצגה של תוכן המשודר למסך ב 1080 שורות ללא עיבודים של overscan או underscan, כלומר לאפשר NR.
אתה יכול לקרוא עוד פרטים כאן: http://www.eicta.org/index.php?id=657. דרישות הסף נמצאות בנספח A של הסכם הרישוי.
מבחינתך כצרכן אתה צריך להקפיד לרכוש מסך שיש לו את תו התקן HD Ready 1080p ולסנן את הקשקושים שכותבים באתרי המכירות או שזורקים לעברך בחנויות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה אבל עדיין מבולבל
ת'כלס כשאני הולך לקנות מסך, איך אני יודע אם יש לו NR או לא? האם אין לי שום דרך בחנות לדעת את זה?
האם לסקארלט של LG ולדגמי ה-FHD של סמסונג החל מ 40 יש NR?
האם לסקארלט של LG ולדגמי ה-FHD של סמסונג החל מ 40 יש NR?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
shmil_y,
תברר אם הוא HD READY 1080P, אם כן, סימן שהוא תומך ב-NATIVE RATE.
לגבי ה-LG, קראת את הסקירה שלי של הסקארלט? זה כתוב שם שחור על גבי מסך...
תברר אם הוא HD READY 1080P, אם כן, סימן שהוא תומך ב-NATIVE RATE.
לגבי ה-LG, קראת את הסקירה שלי של הסקארלט? זה כתוב שם שחור על גבי מסך...