יחס 16:10 במדיה סנטר?
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי
במהלך צפיה בתוכן מוקלט (ב- 16:9, אבל מוקלט כ- 4:3, נו אתם יודעים איך) שמתי לב פתאום שבלטופ שלי היחס הוא דווקא 16:10 ולא 16:9.
למרבה הפתעתי - מדיה סנטר לא יודע את זה, ויותר מזה, הוא לא נותן לי אפשות לצפות בזה בגודל האמיתי (16:9) אלא מותח את זה למסך מלא - מה שיוצא 16:10 ובעצם מתוח מדי.
האם יש דרך כלשהי לצפות במדיה סנטר בתנכנים של 16:9 על מסך של 16:10, או שאבוד לי לראות מהלפטופ בצורה עקומה?
(סליחה אם הניסוח של ההודעה קצת מבולבל - תראו מה השעה!)
במהלך צפיה בתוכן מוקלט (ב- 16:9, אבל מוקלט כ- 4:3, נו אתם יודעים איך) שמתי לב פתאום שבלטופ שלי היחס הוא דווקא 16:10 ולא 16:9.
למרבה הפתעתי - מדיה סנטר לא יודע את זה, ויותר מזה, הוא לא נותן לי אפשות לצפות בזה בגודל האמיתי (16:9) אלא מותח את זה למסך מלא - מה שיוצא 16:10 ובעצם מתוח מדי.
האם יש דרך כלשהי לצפות במדיה סנטר בתנכנים של 16:9 על מסך של 16:10, או שאבוד לי לראות מהלפטופ בצורה עקומה?
(סליחה אם הניסוח של ההודעה קצת מבולבל - תראו מה השעה!)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש נגנים שיודעים למתוח ל-16:10. כמו כן, ניתן גם להגדיר ב-FFDShow שימתח את זה לכל רזולוציה שאתה רק יכול להעלות על דעתך.
אבל אין לי פתרון בשבילך עבור צפייה בהקלטות של המדיה סנטר. הוא סגור לחלוטין עם מקודד ה-MPEG2 שלו ולא ניתן כמעט לשחק עם הזום שלו. מה שאתה כן יכול לעשות זה לצפות בהקלטות עם נגן חיצוני.
אבל אין לי פתרון בשבילך עבור צפייה בהקלטות של המדיה סנטר. הוא סגור לחלוטין עם מקודד ה-MPEG2 שלו ולא ניתן כמעט לשחק עם הזום שלו. מה שאתה כן יכול לעשות זה לצפות בהקלטות עם נגן חיצוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בתפריט ה-Resize & Aspect ב-video decoder configuration.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"