אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים ובמיוחד אם אפשר את הGTA IV (מה שיצא אתמול) ומשחקים החדשים, והכי חשוב סרטי HD. המערכת תהיה מחוברת לטלוויזיה TOSHIBA 32" REGZA 32AV500(באופן קבוע מן הסתם), ולסטריאו.
אני צריך רק את המחשב נטו בלי רמקולים, או מסך(בגלל הטלויזיה), רק אני צריך סט אל-חוטי(מקלדת, עכבר), ומארז HTPC, וגם כרטיס לחידת וידאו אני מעוניין שיהיה ערקת MCE(אני משער שתציעו PVR 150(אין לי בעיה)).(יש לי ויסטה אולטימייט, ככה שלא לדאוג גם למערכת הפעלה), ולבסוף אבל לא הכי חשוב זה כרטיס DVB-S בשביל הEPG אבל באמת לא דחוף אם צריך לוותר אני אוותר.
בכללי אני דיי מתמצא במחשבים פשוט לתקציב שלי ולדרישות צריך באמת הצעות, אין לי בעיה להרכיב את המחשב או כל דבר אחר להגדיר ומה שלא יהיה.
בסיכומו של דבר המחיר שאני מסוגל הוא 4800, עם חריגה קלה.
רציתי לבקש תודה מראש ולאמר שאתם עושים עבודה נפלאה. (ודבר נוסף רציתי לשאול בהזדמנות זו, יש אפשרות כלשהי על מאדים, לעשות שיהיה אפשר במערכת כמו יס מקס, שגם אני יוכל להקליט וגם לראות, או שלהקליט 2 שידורים ואחד מהם אני יהיה חייב לראות אבל לא בקומבינה, זאת אומרת שאני לא יצטרך לחבר ממיר אחד לטלוויזיה ואחד למחשב ופשוט להלקליט דרך המחשב ולראות דרך הטלוויזיה מה שאני רוצה. אבל אם צריך אין לי בעיה להביא 2 ממירים אבל שיהיו באינטרקציה כמו ביס מקס דרך המחשב) . שוב תודה
נ.ב
שכחתי להדגיש שאני באמת מעדיף NVidia על ATI, וגם אני כנראה משלם במזומן, ודבר אחרון זה שאני מעדיף Intel על AMD, אלא אם כן יש באמת סיבה רצינית לבחור בAMD או ATI אין לי בעיה להתפשר. תודה