פיליפס 37", והעניין העקרוני של פלאזמה/lcd

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
pamir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מזה זמן רב עוקב פה אחר הודעות והמלצות.
מזה זמן (יותר קצר..) מתלבט לגבי רכישת פלאזמה/lcd לדירה חדשה ודומה שהגיעה "שעת ההכרעה".
יש לציין שאני די מעודכן לגבי הדעות הרווחות פה, ומודע לכך שבאופן כללי בס"ג של 37-42 ההמלצה היא פלאזמה..
ובכל זאת, פניתי לראות מספר מסכים ולא למותר לציין כי מספר טלויזיות lcd מאוד הרשימו אותי, ולכן אני פונה אליכם, כאשר נפלה אצלי התובנה שצבירת ידע לא תמיד עוזרת להחלטה..
אתמול, לגמרי במקרה, הצלחתי (מיד תגידו לי אם זו הצלחה בכלל..) לשים את היד על lcd של פיליפס דגם 5320, שהוא 37אינץ.
מדובר בדגם אותו ראיתי בשעתו בתצוגה, לא בשידורי טלויזיה, ונראה לי מאוד..
מחיר העסקה, אם וככל שתתבצע (ולכם חלק נכבד ביותר, אומר זאת בכנות..) כ- 12 כולל הכל. בהתחשב בעובדה שהמחיר המקובל בחנויות הוא כ- 14, לי המחיר נראה אטרקטיבי.
אני יודע שלא מדובר בדגם חדש, ואני באמת לא שואל האם מדובר במסך הטוב ביותר שמשווק היום, אני יודע שלא.
שאלתי היא - בעלות/תועלת, איך נראית לכם העסקה, והאם ל.סי.די נכון להיום נסבל בשידורי טלויזיה לדעתכם. (אני מודע לתופעת המריחה במצבים מסויימים, אבל אותי אישית תמונה של ל.סי.די מאוד הרשימה).
מאחר שאני מאוד מאוד מכבד דעתכם - אודה מאוד מאוד להמלצות, ואבקשכם לא לשכוח נושא המחיר. שוב אומר - לדעתכם חלק יותר מנכבד בהחלטה..
מרחק הצפיה, אגב, כ- 3.20, ואין לי עדיפות ל- 42 באופן מיוחד - כך שתנטרלו שיקול זה..
הרבה תודה
נערך לאחרונה על ידי pamir ב 12/12/2005 13:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

pamir,

הייתי ממליץ בעתיד לכתוב כותרת טובה יותר. יש הרבה שרשורים בפורומים, לא כולם נכנסים לכל השרשורים.

שאלוח:
1. מה התקציב שלך (מעבר ל-12)
2. במה תצפה יותר - בטלויזיה (אם כן, של איזו חברה) או בסרטי DVD.
3. האם ראית LCD בהדגמה עם חיבור ל הוט או עם YES?

pamir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עופר, ראשית תודה..

שליחה #3 

לא יודע לערוך כותרת - אשמח לעשות כן..
לגוף העניין- 70% יס, 30% סרטים.
מאוד חושש מ- edtv ומאי מוכנותן לשידורי hd - יודע שיש פה אלמנט פסיכולוגי גם, אבל זה חלק מהעניין..

pamir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ושכחתי..

שליחה #4 

לשאלתך - לדעתי כתבתי בגוף ההודעה, לא ראיתי שידורי ט.וי של המכשיר הספציפי הזה, אבל של השארפ כן.
ז"א אני מבין את העניין העקרוני..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

pamir,

אתה פשוט לוחץ על "ערוך" של ההודעה הראשונה שלך ואז אתה יכול להחליף לזה את הכותרת.

אם מרבית הצפיה שלך היא ביס, רצוי שתראה את המסך בפעולה. כל מסך ושגעונותיו. חשוב לראות את זה לפני שאתה הולך לכיוון.

לגבי HD, זה חשוב אם אתה מתכנן בשנה שנתיים הבאות לרכוש מקורות HD (כלומר BLURAY או קליטה מלויין או מהכבלים) חשוב לברר אם יש למסך תמיכת HD READY (כלומר בפורמטים האירופאים).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

בחלק השמאלי עליון של ההודעה יש כפתור שנקרא "ערוך"...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #7 

מחיר מאוד מפתה עבור 37".
אתה צריך לראות אותו בשידור טלוויזיה ולקבוע האם איכות התמונה מתאימה לך (וזאת בלי קשר למחיר!).
אם לא - אז חבל על כל שקל.

עוד דבר - הדגם הזה הוא מהסדרה ה"זולה" של פיליפס, ולמרות שהוא חדש (יחסית!!), אין לו לא הפנל של שארפ ולא את עיבוד התמונה pixel plus שיש בדגם הענתיקה 9976.

אולי עדיף כבר חברה שממותגת יותר "נמוך" ומספקת בבאותו כסף את מיטב הטכנולוגיות שלה.
רק אולי.

pamir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז אף אחד לא ראה אותו?

שליחה #8 

אני יודע שאין המדובר בדגם מטכנולוגיית "pixel plus", אבל חשובה לי מאוד עמדתכם ביחס למוצר עצמו..
מחירו, לצורך העניין, לא רחוק ממוצר מדבקה, וזה פיליפס.. זה כמובן לא השיקול המכריע, אבל אם הוא לא דגם נחות ביחס למסכים הנמכרים בסגמנט המקובל אז זה בוודאי כדאי

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

pamir

לגבי התמונה בשידורי יס והוט אני לא רוצה לאכזב אבל התמונה לא משהו במיוחד בהשוואה אל מול מסכי הפלזמה , אל תתרשם מהמצב שבו אתה צופה בשידורי טלוויזיה כ 10 דקות בחנות וזה נראה טוב כי מתחילים לשים לב לפרטים הקטנים לאחר צפייה ממושכת, במצב DVD,HD המצב יותר טוב, לגבי עניין מוצרי המדבקה אתה צודק ומחירו מקביל ואין ספק שמבחינה יחסית הוא נראה יותר טוב ממוצרי המדבקה אבל לאור זה שהפלזמה נראית יותר טוב, דור המסכים החדש גם במחיר זה אני לא ההיתי קונה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”