הזרמת תכני HD כבדים דרך הרשת
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם רק ה NOW COM NC3500 שתומך ב WIFI בקצב N יכול להעביר סרטי בלו ריי ו HD ממחשב מרוחק דרך רשת אלחוטית בצורה טובה?
מה לגבי שאר הסטרימרים,הפופקורן,HDX1000,Kaiboer K100 וכו...
השאלה מתייחסת רק לגבי יכולת העברת תכני HD כבדים דרך הרשת האלחוטית הרגילה
(WIFI 802.11B/G) בצורה חלקה ללא גמגומים ולא לגבי העברה מכונן קשיח נייד.
תודה.
מה לגבי שאר הסטרימרים,הפופקורן,HDX1000,Kaiboer K100 וכו...
השאלה מתייחסת רק לגבי יכולת העברת תכני HD כבדים דרך הרשת האלחוטית הרגילה
(WIFI 802.11B/G) בצורה חלקה ללא גמגומים ולא לגבי העברה מכונן קשיח נייד.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עד היום לא הצלחנו להעביר בלוריי (או ליתר דיוק אפילו 1080i) באופן עקבי אלחוטית.
מרבית הרשתות האלחוטיות (לא כולל N) מציגות את המהירות המקסימלית האפשרית דרכה. המהירות האמיתית נמוכה בהרבה והממוצעת עוד יותר.
המצב הופך בעייתי אפילו יותר כשהמרחק גובר בין המשדר למקלט או אם יש מחסומים כלשהם (דלתות, קירות, החזרים).
N משתמש בהחזרים בשביל ליצור אנטנה וירטואלית, אך אפילו במצב כזה אין ביטחון לגבי רוחב הסרט האפקטיבי.
יש לי את ה-NOWCOM לבדיקה, אבל בגלל שאין לי ACCESS POINT של N אין לי דרך לבחון אם הוא מצליח לעבוד בקצבים גבוהים כאלה.
אישית לא הייתי מסתמך על רשת אלחוטית ל-HD.
מרבית הרשתות האלחוטיות (לא כולל N) מציגות את המהירות המקסימלית האפשרית דרכה. המהירות האמיתית נמוכה בהרבה והממוצעת עוד יותר.
המצב הופך בעייתי אפילו יותר כשהמרחק גובר בין המשדר למקלט או אם יש מחסומים כלשהם (דלתות, קירות, החזרים).
N משתמש בהחזרים בשביל ליצור אנטנה וירטואלית, אך אפילו במצב כזה אין ביטחון לגבי רוחב הסרט האפקטיבי.
יש לי את ה-NOWCOM לבדיקה, אבל בגלל שאין לי ACCESS POINT של N אין לי דרך לבחון אם הוא מצליח לעבוד בקצבים גבוהים כאלה.
אישית לא הייתי מסתמך על רשת אלחוטית ל-HD.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

עופר תקן אותי אם אני טועה,oferlaor כתב:עד היום לא הצלחנו להעביר בלוריי (או ליתר דיוק אפילו 1080i) באופן עקבי אלחוטית.
אישית לא הייתי מסתמך על רשת אלחוטית ל-HD....
לפי מה שאתה אומר הדרך היחידה שעובדת המאפשרת להציג תכני HD רציניים ללא בעיות וגמגומים (לצורך העניין אני מסתפק אפילו ב 720P) באמצעות סטרימר היא ע"י שימוש בכונן קשיח חיצוני המחובר אליו?
אגב,אם כן,האם יש עדיפות בהצגת התוכן לחיבור IDE או SATA על פני USB מבחינת מהירות העברת הנתונים והתוצאה ע"ג המסך?
אני אישית עומד לקנות את אחד מ הסטרימרים המוצעים כיום ודי מתלבט בין הפופקורן ל HDX 1000 עם עדיפות קלה לאחרון..
ניתן להעביר תכני HD ריציניים ברשת קווית, בחיבור דיסק קשיח פנימי ובחיבור דיסק חיצוני.עופר תקן אותי אם אני טועה,
לפי מה שאתה אומר הדרך היחידה שעובדת המאפשרת להציג תכני HD רציניים ללא בעיות וגמגומים (לצורך העניין אני מסתפק אפילו ב 720P) באמצעות סטרימר היא ע"י שימוש בכונן קשיח חיצוני המחובר אליו?...
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב נראה לי שזה דיי מספק.. גם אם 720P עובר חלק אז בכלל אין בעיה.. אני אבצע את הקניה..
ניתן להעביר תכני HD ריציניים ברשת קווית, בחיבור דיסק קשיח פנימי ובחיבור דיסק חיצוני
...
אגב,בסטיה חדה מנושא השרשור - יש למישהו המלצות על מה ללכת מבין ה HDX1000 והפופקורן 110? נראה לי ששניהם המתמודדים הכי רציניים כרגע..
- oferlaor
- מנהל

amit145,
אני צופה בתכני בלוריי (45Mbps) דרך רשת חוטית.
הבעיה היא עם רשת אלחוטית שלא מותאמת להזמת מדיה אלא יותר לגלישה וכו'.
אני צופה בתכני בלוריי (45Mbps) דרך רשת חוטית.
הבעיה היא עם רשת אלחוטית שלא מותאמת להזמת מדיה אלא יותר לגלישה וכו'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שיש עוד שחקנים דוגמת KAIOBER (במיוחד למי שלא צריך HD פנימי)amit145 כתב:טוב נראה לי שזה דיי מספק.. גם אם 720P עובר חלק אז בכלל אין בעיה.. אני אבצע את הקניה..
ניתן להעביר תכני HD ריציניים ברשת קווית, בחיבור דיסק קשיח פנימי ובחיבור דיסק חיצוני
...
אגב,בסטיה חדה מנושא השרשור - יש למישהו המלצות על מה ללכת מבין ה HDX1000 והפופקורן 110? נראה לי ששניהם המתמודדים הכי רציניים כרגע.....
אני אכתוב רק משפט אחד : אין שום בעיה להעביר HD - 1080P ברשת אלחוטית.
802.11n מסוגל להעביר עד 300Mbit/sec ולנושא של ה DELAYS זה נגרם בגלל מערכת ההפעלה של המחשב המארח שמעבירה את שירותי הרשת לרקע (ניתן לשנות את זה ע" הגדרות מתקדמות)).
בנוסף עדיף לנגן בנגן שלוקח קצת BUFFERINg.
802.11n מסוגל להעביר עד 300Mbit/sec ולנושא של ה DELAYS זה נגרם בגלל מערכת ההפעלה של המחשב המארח שמעבירה את שירותי הרשת לרקע (ניתן לשנות את זה ע" הגדרות מתקדמות)).
בנוסף עדיף לנגן בנגן שלוקח קצת BUFFERINg.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

עשית את זה? או שאתה מדבר באופן תיאורטי?alanby כתב:אני אכתוב רק משפט אחד : אין שום בעיה להעביר HD - 1080P ברשת אלחוטית.
בנוסף עדיף לנגן בנגן שלוקח קצת BUFFERINg....
אין לי מושג על מה אתם מדברים אין שום בעיה להעביר שידורי HD ברשת אלחוטית (כמובן בהנחה שיש קליטה טובה).
התנאים:
1. מחשב המארח מקונפג לתת עדיפות לשירותי רשת.
2. מומלץ נגן שעושה BUFFERING.
3. עדיף רשת עם MIMOבתקן G או N למי שרוצה שקט.
התנאים:
3. עדיף רשת עם MIMOבתקן G או N למי שרוצה שקט.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תגיד אתה פוליטיקאי?alanby כתב:אין לי מושג על מה אתם מדברים אין שום בעיה להעביר שידורי HD ברשת אלחוטית (כמובן בהנחה שיש קליטה טובה).
התנאים:
3. עדיף רשת עם MIMOבתקן G או N למי שרוצה שקט....
הצלחת או לא? תאמין לי שכולם באתר יהיו שמחים אם התשובה היא כן, אחרת - חבל.
- oferlaor
- מנהל

alanby,
תאוריה זה יפה, גם SUPERG בתאוריה צריך לעבוד (108M) אבל בחיים לא ראיתי את זה עובד.
תאורטית N אמור לפתור את הבעיות עבור מרבית תכני ה-HD (קשה לי להאמין שבלוריי יעבור דרך רשת אלחוטית אפילו N).
לגבי מעשי - השאלה היא האם ניסית, ועם איזה מוצרים זה עבד לך?
תאוריה זה יפה, גם SUPERG בתאוריה צריך לעבוד (108M) אבל בחיים לא ראיתי את זה עובד.
תאורטית N אמור לפתור את הבעיות עבור מרבית תכני ה-HD (קשה לי להאמין שבלוריי יעבור דרך רשת אלחוטית אפילו N).
לגבי מעשי - השאלה היא האם ניסית, ועם איזה מוצרים זה עבד לך?
הדבר היחידי שאני מצליח לראות ברשת G זה תכני Divx בקבצים שלא עוברים את ה 700MB. היכן שה bitrate מאוד נמוך.
לא הצלחתי אפילו להעביר MPEG2 שהכנתי בביטרייט מכובד. שלא נדבר על 720P ומעלה, שאין אפילו סיכוי.
וזה לא שאין לי ציוד, יש לי ראוטר עם אנטנה כיוונית ועוד AP שמרוחק ממנו אבל יש בדרך כמה קירות טובים.
זה פשוט לא עובד וכל מי שטוען אחרת שינסה קודם. הדרך היחידה זה לסלול כבלי רשת (את האמת אני מחפש מישהו שיעשה לי את זה).
לא הצלחתי אפילו להעביר MPEG2 שהכנתי בביטרייט מכובד. שלא נדבר על 720P ומעלה, שאין אפילו סיכוי.
וזה לא שאין לי ציוד, יש לי ראוטר עם אנטנה כיוונית ועוד AP שמרוחק ממנו אבל יש בדרך כמה קירות טובים.
זה פשוט לא עובד וכל מי שטוען אחרת שינסה קודם. הדרך היחידה זה לסלול כבלי רשת (את האמת אני מחפש מישהו שיעשה לי את זה).
עובד לי מווינדוס סרבר למקבוק נייד (מרחק בסביבות 17 מטר ).
הסרבר מוגד כשרת קבצים ולא שיתוף רגיל (שיתוף תמיד מעודף כשירות רקע ולכן יהיו בעיות).
הנגן QUICK-TIME PRO שניתן דרכו לקבוע ערכים ל BUFFERS.
עובד על רשת G בעזרת ראוטר של לינקסיס - על השרת מותקן DD-WRT ורמת השידור גבוהה ב 20 אחוז מערכי ה DEFAULTץ
הסרבר מוגד כשרת קבצים ולא שיתוף רגיל (שיתוף תמיד מעודף כשירות רקע ולכן יהיו בעיות).
הנגן QUICK-TIME PRO שניתן דרכו לקבוע ערכים ל BUFFERS.
עובד על רשת G בעזרת ראוטר של לינקסיס - על השרת מותקן DD-WRT ורמת השידור גבוהה ב 20 אחוז מערכי ה DEFAULTץ
לא צריך מעבד על בשביל HD